- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42310 üzenetére
Zenehallgatásra ezt nem is használom, arra van a konyhában egy rész
NAD c720 és Dynaudio x16.
A crystal tudom, hogy jobb, de a 609es onkyohoz szerintem elég kevés.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42307 üzenetére
Köszi nem is emlékszem erre a hozzászólásra, kehet a falba kéne fúrni tartót, hogy a fal tartsa meg.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #42305 üzenetére
Végigjátszottuk? Inkább csak elmélkedtetek, hogy ez így szörnyű, meg minden, de ez van, ennyi a helyem.
Én valdus tuning alatt csillapítást, keresztváltó, és magassugárzó cserét értek.
Arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy mitől abszurd ez így a szekrényben?
Illetve front vagy monitor jobb az adott helyre?
KÖSZI A TÜRELMETEKET.
-
ginola
addikt
válasz
Dorian #42297 üzenetére
Szia , azt én is tudom a diamond 10.5 is emiatt esett ki a "rostából" , a képen tátszik ez első reflexes van benne. Mit ajánlanál állóba?
Még ezt a frontot néztem ki, ő belépő szint , diamondhoz képest milyen?
[link]
Azért abban egyetértünk, hogy inkább álló legyen mint monitorsugárzó? -
ginola
addikt
válasz
#09634560 #42293 üzenetére
Sajnos kizárólag szekrénybe tudom elhelyezni a frontokat, egyszerűen nincs hely. Gondolom azért nem jó, mert átveszi a szekrény a rezgést, de inkább a 60 cm mély 87 cm magas 28 cm széles helyre inkább egy frontot raknék, mint abba a nagy helyre, egy polcsugárzót.
Köszi a linket.
-
ginola
addikt
DIAMOND HCP SET-ről van vkinek véleménye, hallotta már vki?
[link] -
ginola
addikt
válasz
Pgabor79 #42246 üzenetére
Nemrég hallottam, jamo studio 170-et tuning előtt és után, teljesen más lett, a doboz megerősítve, hangcsillapítva lett, ill a keresztváltója, belső kábelezése lett új, döbbenet mennyivel jobb lett, én is gondolkodok valdus 400-am tuningján, mivel helyszűke miatt nem találok,, csak max 13 cm-s méllyel ellátott frontokat ebben, meg 20-ok vannak. Csak a kérdés megér e 40 ezret, vagy inkább másban kéne gondolkodni.
Egyébként kit ajánltok tuningra, Cserép Árpádról sok jót is hallottam, véleményetek?
-
ginola
addikt
Wharfedale erről a cuccárok vélemények?[link]
-
ginola
addikt
Ja és még vmi.
A kettő közül melyik jobb?
mission M35 pakk
vagy Dali zensor pakk -
ginola
addikt
Nad 747-et hallott innen vki, ha igen milyen benyomásai vannak?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #41031 üzenetére
Jelentősen javult a hang, és passzol későbbiekben a meglévő center, és surrounddal?
-
ginola
addikt
Cserép Árpád teamje jó munkát végez ? Esetleg van vkinek kapcsolata vele?
-
ginola
addikt
Mi a véleményetek erről a párosításról? Mennyire illenek egymáshoz?
Denon 2310 erősítő
Dali Zensor 5 5.1 szett -
ginola
addikt
Mi a véleményetek erről a párosításról? Mennyire illenek egymáshoz?
Denon 2310 erősítő
Dali Zensor 5 5.1 szett -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40273 üzenetére
Légpárnára? Mégis mire?
-
ginola
addikt
Inkább egy nagy doboz, ami kitölti teljesen a fakkot, mint valami kisebb méretű, ami szinte elvész benne.
Szia ezt a mélynyomóra értetted, vagy a frontokra? Ez beépített bútor, így vettem a lakást, a házimozival együtt, ezzel a szekrénnyel. A hátterek tényleg közel vannak, "de elfogy a fal"
A magassugárzók a front és hátterek esetében 105 cm magasan vannak,a kanapén ülve ez nálam pont fülmagasságnál van. Jó így?
A TV mögötti helyet lefényképeztem, szerintem elég helye van szellőzni, szerinted? A szekrény eléggé mély 65 cm.
Tanácsaitokkal sokat segítetek.
BBéci köszi, és várom hasznos válaszod -
ginola
addikt
Egy amerikai konyhás lakásban lakom, sajnos a nappali fala , ahol a tv és a többi cucc is található egy faltól falig szekrényben van , amit nem tudok máshova rakni semmikép a mérete:
-hossza 3,9 m magassága 2,8 m, ezt sehova se tudom rakni mivel egy 40 nm es lakásban élek. A hálóm 2,8×2,8m-es, ahol egy 2,2×1,8-as ágy van más nem fér el.Viszont ötletet szívesen várok, torzul gondolom a frontok hangja ezért írod, esetleg kifejtenéd?
-
ginola
addikt
Sajnos vagy mozizom és a ruháim zsákba vannak, vagy berakom a szekrénybe.
Mit érdemes oda rakni szerinted, a hely méretei 87 cm magasság 26 szélesség mélysége 60cm és a hely, ahol van a földtől 42 cm-ről indul. A szekrény hátul nyitott és a faltól kb 40 cm-re van a faltól.
-
ginola
addikt
válasz
DM-Fan #40239 üzenetére
Földhurok esetén, a hiba lokalizálásával érdemes kezdeni a hibaelhárítást. Ez abból áll, hogy egyenként kihúzogatjuk a készülékeket a rendszerből. Mondjuk én egyből az antennával kezdeném, mert kábeltv esetén 99%-ban ezzel van gond. Ilyenkor nem feltétlenül szükséges drága földhurok leválasztót vásárolni, hiszen pár forintból magunk is elvégezhetjük az antenna kábel és a TV galvanikus elválasztását. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy ésszerű helyen elvágjuk a kábelt, és a koaxiális kábelvégek belső vezető erei, valamint az árnyékolások közé forrasztunk egy-egy 10nF-os (250V) kerámia kondenzátort.Ha nem szűnik meg a hiba, akkor azonos 220V-os aljzatba kellene dugni (egy elosztó segítségével) a készülékeket. Ezzel a földelt berendezések közötti potenciál különbséget lehet kiküszöbölni.
-
ginola
addikt
Szerintetek ezek miatt érdemes peremeztetni, vagy várjak vele még? 12 éves cuccos. Ennek milyen költségvonzata lenne darabonként?
Ezek egy membránon vannak:
http://kephost.hu/share-F8F2_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-2B5A_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-A759_4E9811EB.html
Ilyesmi meg a többin.
http://kephost.hu/share-9FEF_4E9811EB.html -
ginola
addikt
Mennyire számít, ha a reflexcső, elöl, vagy hátul van, egy olyan álló hangfalnál, ami szekrénysorba van beépítve?
Ez esetben melyik lenne előnyösebb? -
ginola
addikt
Hallott már vki ilyen szettet?
http://www.procinema.hu/termek/hangsugarzo-szett/wharfedale-diamond-10-5-5-0-hangfalszett
Aki igen milyennek találta?
-
ginola
addikt
Peremezéssel kapcsolatba ezt találtam helyben, szerintetek drága?
http://h2000.hangszoro.net/jav.htmlSzerintetek a belinkelt képen a perem mennyire számít már rossznak?
-
ginola
addikt
válasz
ginola #40155 üzenetére
Ezekről lenne szó. Szerintetek ezek miatt érdemes peremeztetni, vagy várjak vele még? 12 éves cuccos. Ennek milyen költségvonzata lenne darabonként?
Ezek egy membránon vannak:
http://kephost.hu/share-F8F2_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-2B5A_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-A759_4E9811EB.html
Ilyesmi meg a többin.
http://kephost.hu/share-9FEF_4E9811EB.html -
ginola
addikt
Sziasztok!
Székesfehérváron kit tudtok ajánlani, aki szépen tud peremezni?
-
ginola
addikt
Mennyire számít, ha a reflexcső, elöl, vagy hátul van, egy olyan álló hangfalnál, ami szekrénysorba van beépítve?
Ez esetben melyik lenne előnyösebb?Erről a rendszerről vélemény?
-
ginola
addikt
Mi a véleményetek a sony 480 blue rayről, dvd jó felskálázhatósága lenne fontos, meg néha néznék blue rayt.
Esetleg DUNE médialejátszó jobb lenne?
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40074 üzenetére
KACSA ND021080 érdemes kipróbálni, anno Neotech Nd 021080 volt a neve, ezüstkábel, az árahoz képest prímán szól.
-
ginola
addikt
400-450 ezer környéken it ajánlanátok erősítő és 5.1 hangsugárzó szett esetében, amit érdemes együtt meghallgatni??
Sok blues, jazz zene menne, néha rock, pop is, és moziznék is.
Sajnos az elmúlt tíz évben nem követtem a házimozizást, most érett a csere.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40020 üzenetére
Szia
Nem akarom szétbarmolni a fórumot, másképp látjuk :
A szerintem az szerintem, és nem más véleménye, hagyjuk, nem vagyok sértődős.
A visaton magasak engem is érdekelnének, csak gondolom, te nem székesfehérvári vagy.
Milyen áron lehet hozzájutni? -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40017 üzenetére
az utolsó sor?nem én mondtam,hanem az eladók!
plusz a cserélt magassal már van tere is.ami meg sztem egy front hangfalnál fontosabb,mint a mély mennyisége.Mondjuk ez kimarad a hirdetésből. A szerintem az szerintem más véleménye nem?
Nem tudom melyik valdus 400-od volt még a sima W nélküli kúpos? Mert azoknál tényleg szar volt a magas,gyorsan kimentek.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39989 üzenetére
Az utolsó sorra, de mindegy nincs jelentősége, hétvégi házba jó az.
Ki mondta, hogy hazudtál??
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39972 üzenetére
Azért fura mit írtál itt.
bajnokpityu Létrehozva: 2011 May 20 18:25Érdeklődő
Eladó egy Angliában gyártott pár hangfal.
első tulajtól,jó állapotban.
a gyári magasai megvannak,de lecseréltem egy pár visatonra.a különbség nem látszik,de hallatszik,méretben,viselkedésben abszolut passzol.a gyári igen rossz hangú magasok helyett egy jó terű,kellemes hang lett,de ettől még ugyanolyan kemény,mint gyárilag.aki a dögös, rockos hangot szereti, esetleg szintetikus zenéket szereti,nekik nagyon fog tetszeni.
régebben úgy árulták őket, hogy nem kell mellé mozis mélynyomó.oldalanként 2db 20as mélyközép van benne.
szerintem a sorozat legjobb darabja.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39972 üzenetére
Te mivel hajtottad meg arra válaszolnál?
Igen mivel jóval újabb
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39966 üzenetére
Mondjuk rock zenét szoktam hallgatni, meg mozizni, arra jó.
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39966 üzenetére
Mivel hajtottad meg, gondolom zavaró volt a magasa.
-
ginola
addikt
Neotech ND-021080 digitális kábel van az erősítő és dvd között
Hangfalkábelek előre kácsa 4mm es flat kábele, hátra ue 1,5 mm-ben -
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #39959 üzenetére
Nem biztos, hogy a régi rossz.
Én pl tíz éve ezt használom
Onkyo 494
Wharfedale Valdus 400 és Wh-20 szett, Power cube 8
Lehet ma már gagyinak tűnik, de együtt megfelelő kábelekkel jól szól, bár lassan cserélnem kéne, mert tv-t dvd-t cseréltem, de majdd.... ha lesz rá zsé. -
ginola
addikt
Ha blue ray-t kötök össze erősítővel és nincs rajta hdmi akkor az optikai/koaxiális kábelen milyen hangot kapok pl:true hd,dts hd vagy 7.1 esetén?
-
ginola
addikt
válasz
Kamikaze240 #39354 üzenetére
Sziasztok milyen kábelt ajánltok 40 nx 710 tvhez 2m hdmi kéne, kácsára gondoltram.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest