- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40401 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40395 üzenetére
ugyenez a tapasztalatom.
ugyan nem akarok BBéci szájába szavakat adni, de sztem ő zárt ládából irta,h 30cm mire elég.a 30as régi kocsiba való zárt ládámat épp csak hallani lehetett 40nm-en.membrán kiugrott helyéről,és suttogott
a 30as heco reflex beszólja hangnyomásra(bár még hangnyomásra sem éri el a velo felét),tartaléka is van,csak épp inkább dünnyög,minr robban -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40288 üzenetére
igen.2.jára elolvasva HSZed,látom,h ugyanarra gondoltunk.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40288 üzenetére
Tonyo hasonlította a rubijaimat a saját focaljahoz.ez jó,mert a rubik igen könnyen hajthatók, és akármit kötöttel elé erősitőt, minddel együtt tudott működni.
tehát valszeg a focalokat is jól meghajtaná a roti is, CA is.
hagyományos teljesitménye bőven elég lenne mindenre.
szóval kihajtani ki tudja akármi. szépen szólni meg nem biztos,de ez nem a tuningtól függ. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40284 üzenetére
az érzékenységen kivül azért van még pár paraméter,amitől esetleg beletörik a bicska.
nem a tisztaságra,szinpadra, hangszinek arányára gondolok,ez az ami tuningolható.Tonyo, ott voltál,mikor a 86db érzékenységű háttereim után beraktuk a az audiosquareket. nem hiszem,h ennél is érzéketlenebb lenne, miközben ótvarul szólt.
-
bajnokpityu
félisten
erősitőt később is megtuningolhatod,de ha ezt a feljebb lépést értelmes áron megteheted,megérne 1 utat Szolnokra.ha vigyáztak rá,nagy baj nem hiszem,h lenne vele.
Egyébként Te mondtad,h a CA340nél annyira nem üvöltött a tuning.
egyébként sztem az erősitő nem olyan nagy probléma.a roti tetszett,tuninggal együtt meg lehet úszni 45-50ből.ha éppen a focalt meg tudja hajtani.nehogy úgy járjon mint a minivel... -
bajnokpityu
félisten
válasz
ginola #40267 üzenetére
nem hiszem,h jelentősen jobb lesz monitorral.csak kicsivel.
a gond az,h a hangfal mindenképp át fog adni rezgéseket.és az egész szekrény testévé válik.és kevés olyan hangfal van,amit igy terveztek
a szekrény belső felét körbe kellene venni hangcsillapitóval,magá a hangfalat meg valami légpárnára tenni.tipustól márkától függetlenül.
monitor annyiból tudna segiteni,hogy nem 140cm magasan van a magasod(ez amúgy annyira azért nem éles,csomó hangfalnak lefele,fölfele egész jó szórt magasa van.ha mindenképp szekrénybe kell elrejteni,és nem jó a ki-bepakolós,akkor én inkább építenék bele hangfalat.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
robi-k #40250 üzenetére
rotelem 6kiló.minden téren simán leszólt használtan 3x ennyibe kerülő 3x olyan súlyú coplandot.ugyanígy a rubik is kifejezetten könnyűek kategóriájukban. ez vagy kivétel, vagy túl van értékelve a súly.
konkrétan a tápkábeleim,amiket most használok nehezebb a rotinál.először a kábelt dugom be,majd utána jön a roti,mert forditva lelökném a polcról
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #40232 üzenetére
minden katalógusadatot hibátlanul elmondtál,de h milyen az izlésed,milyen helyre akarod, és mit hallottál,amin el lehetne indulni,nah az hiányzik, hogy a tapasztaltabbak tudjanak segiteni, pl BBéci, Sanci.
BBécinál ráadásul mintha lett volna vmelyik Malac.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #40145 üzenetére
rotelemet hiába szeretem igy tuniggal,BBéciét is meg sajátot is ügyesen meghajtotta.
de egy audiosquare minibe beletört a bicskája.minősithetetlenül szar volt.ugyan annyira nem éles,mint füleseknél, de ott füles erősitő+füles az 1 egységet alkot, itt is hangfal,kábele,és erősitő detto.
-
bajnokpityu
félisten
a 3806átdobozolva.sz*réhugyé
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40062 üzenetére
csak h tereljük a témát, a régi monitor audio goldnak véletlen nem ugyanaz volt a dóm magasa mint a mostani silveré?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40060 üzenetére
én először csak vicceltem...
tripla smiley nem volt elég...öreg vagyok én már fájtra...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40058 üzenetére
bocsánatot kérek.sajnálom...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40055 üzenetére
nah,ezt már szeretem.fröcsögés,vakultság.sátán köztünk jár
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
monitor ribbonja??? most látom, a goldban idén ribbon van.
neked a mostani gold a háttér?
silvereket hallottam monitorból, az dómos volt.és nagyon másképp szólt,mint pl az én kinai ribbonom.
de miért nem a saját véleményedet mondod,miért kell szócső? elvitte a kiscica?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40043 üzenetére
hmmm. ha jó irányba haladok, nekem is lesz utópiam? sok házat meg kell addig terveznem.
amúgy nem gáz,h tök más hangfalak vannak hátul, meg centerben? v a focal hasonlít a monitor audiora?engem mindenki lebeszelt anno, akár a prosonokat cseréljem a háttér rubira. magasa, doboza valtoja ua.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #40040 üzenetére
persze,szivesen odaadom.biztosan lesz, olyan nagyon sokan nem hisznek abban,h egy 9-10rugós tápkábel eleget dobhat a rendszeren,ezért csak néhányan jelezték,h kipróbálnák. ICért persze sorban állnának, pedig kb ugyanannyira fontos.
havernak segitek,nagyon hisz ebben a kábelben,gyártani akarja.az az egyetlen baj vele,h kicsit szélsőséges, és ha a lánc többi kábele(ic,többi tápkábel)nem hasonlóan kemény,akkor nem az igazi.
ha hasonlóan kemény(pl a saját tömör kábeleim is ilyenek,valhallám is) kábelezésű láncba kerül meg rohadt jó.exc icje sztem nagyon jó! hozzá simán illhet ez a tápkábel.
-
bajnokpityu
félisten
érdekel valaki cimborám tömör nagy keresztmetszetű tápkábele kipróbálásra?
nem minden láncban jön be,de ahol igen,ottan nagyon.kemény,pontos,teresebb hangja van.eddig próbált tápkábelek között a legjobban tetszett nekem.bár ez nem nagy szó,mert olyan nagyon sok még nem járt itt. -
bajnokpityu
félisten
egyébként én sem szeretem a plazma képét.ez izlés dolga,mindkét teknikának számos hibája van,pláne az oclsóbbak között.
érdekes módon, a 200Hzes 3Ds plazma az én szememnek vibrált.még szemüveget is cseréltünk,hátha az a baj.ehhez képest az én alsó kategóriás 50Hzes LCDmen nem zavar,pedig az is vibrál,mint fene. azaz ott érezni,h állóképek mennek egymás után,de ezt valahogy kevéssé élem meg rosszul.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ginola #40018 üzenetére
Dorian megerősítette,hogy korrekt volt a szöveg. Neki hiszek, bocsi
hát ne haragudj,én egy cserélt magasos hangfalat hirdettem meg.elég logikus,h arról irok,nem?akár hányszor elolvasom, továbbra is elég korrektnek találom a szöveget.de ha szted szemét voltam, akkor maradjunk ebben, és ne offoljuk szét a topicot.
annyi nyugtasson meg, hogy nem innen adtam el+ kipróbálhatta az új tulaj,és ha nem tetszett volna neki,v hazudtam volna, visszacsinálhatta! ez elég meredek volt a részemről, hiszen én már addigra teljesen kiszerettem hangjából! felhivtam utána, tetszett neki, ekkor tekintettem lezártnak az ügyet.
mi ez a w-s téma?
nagy w logo volt a mélyek közepén?ez is ilyen volt.1 hetesen tényleg kiment a magasa,de ez belefér sztem.nem az volt a fő bajom a magassal,h halandó,hanem hogy a gyári szarul szólt.lapos,és mintha 15knál vágott volna.a visaton magasos cserét javaslom amúgy neked is. a műanyag izé mögött hibátlanul elfért az a tipus,nem nagy költség,és másik hangfalat kapsz vissza.azzal jó alapszintű mozira.
Tonyo:köszi! Neked is hiszek!!
-
bajnokpityu
félisten
azt nem mondtam,h gagyi.rockra télleg jó.sőt,mivel pici a felbontása,a rossz minőségű felvétel is úgy szól,mint a jó.tök igénytelen ilyenre. ezt sokan nagyon pozitivan élik meg!
én meg elfogadó ember vagyok. miért nincs glóriás smiley?az utolsó sor?nem én mondtam,hanem az eladók!
plusz a cserélt magassal már van tere is.ami meg sztem egy front hangfalnál fontosabb,mint a mély mennyisége. -
bajnokpityu
félisten
válasz
ginola #39960 üzenetére
nekem 7-8évig volt valdus 400am.hallgattam 2 hétig,aztán 1 évig csönd volt.kicseréltem visatonra a magasokat.hallgattam még 2 hétig.ujabb 6 évig pihentettem,nem szerettem.jobb volt a csönd.lelke van,egyetértek,mocskosul dögös,de megútáltam,h mindenből rockzenét csinál.aki csak rockot hallgat,talán legjobb.de sztem semmi másra nem alkalmas.
rakhattam volna mindenféle kábeleket,de sem felbontása,sem tisztasága nem volt,h meghálálja.aztán lehet én fogtam ki egy kevéssé jó példányt.
én igy emlékszem rá.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39945 üzenetére
Papi,azért a saját rabló módomon vásároltam,saját árkategóriámból.
egy proson reality 51mk2-t.kiárúsitáson,ujonnan listaár kevesebb mint felééért. és kértem még akciós hangfalkábelt is,h rohadjak meg.sztereo 44se malac volt,amiről irtam,nem HM!
egy 25éves 88ast szerettem volna még meghallgatni, átkapcsolható A osztályba!
44set nem vállalta Zoli,h kár hozzáfogni tuningra.
88asra meg állítólag csettintett. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39938 üzenetére
megtettem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
t-bali3 #39931 üzenetére
annyira nem figyeltem meg...
de nálam a rubikból van front is meg satelit is. hát itt elég jelentős.50-60Hzig tök ugyanaz a kettő,de a monitorok 50körül hirtelen csökkennek, 45Hzet egyáltalán nem adják ki. az álló 25öt alig hallhatóan,de kiadja, 30nál még alig halkulhat miki szerint,ha beleveszem a fül érzékenységét.no mindegy, ez csak feltételezés, de nálam pl nagy a differencia.egyébként tök bódogan ellennék a satalitekkel is, ha van egy jó forrásom.sztem zene élményben a forrás többet számit, mint a 20-50Hz közötti tartomány.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
t-bali3 #39926 üzenetére
focal talán a satsystem,monitor meg a stream.
sajnos ugyanabban a láncban nehézkes.nem szólnak rosszul az emlitett cuccok zenén,csak nagyon dús a terük.marantz erősitőm volt ilyen.olyan teret csinált(sztem mesterségesen),hogy ha 1 vonalban voltak a hangfalak fülemmel, is "térhatás volt" furcsa, de ez nem hiba,inkább tulajdonság.
-
bajnokpityu
félisten
tudom,emlékszem.
streames srácok azt mondták,h a kipróbált konkrét bronze állóban a silver magasa volt(ami még a goldban is van),de a váltó,doboz,és a mélyben van difi.lehet ez nem volt mindig igy!sztem amúgy ezek a monitorok abban hasonlitanak a dalikra,h főleg mozizni szeretnek.óriási szórt terük volt,igy emlékszem mindkettőre.
focalt még csak autóban hallottam, Extremhez kéne már végre elmennem,meg Tonyohoz,de ez odébb lesz...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39918 üzenetére
tudom.
miért én komolyan beszéltem?aki egyébként komolyan veszi akármelyik fórumot,annak úgy kell...
t-bali3: a kefet én kilőném,mert egyetlen (emberi áron kapható) cucca sem tetszett még.monitor nekem még a bronzeból is tetszett, silverben meg sztem igen jó.
kefen kivül a többi sztem izlés dolga,mind jó cucc.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39913 üzenetére
hát igen
"Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim"
én úgy hallottam eredetileg, h akinek mindig igaza van, annak nincsenek barátai.
szerencsére azért nekem akad 1-2talán mert mondok hülyeségeket
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #39903 üzenetére
sztem azokra még annyira igaz,még retkesebb anyagokból készülnek.
plusz szted miből van a hangfalkábel?
hát tök ugyanabból ,mint az ICk.red dawn pl ugyanazt a kábelt használja néha banánnal,néha koakszal.és van,h tápkábelnek.
az indigó tonyo 1 hetes járatása alatt totál megváltozott. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #39898 üzenetére
a kimber pbj igy szól 90 óra után:
teszt
(anno valahol olvastam, a kommentek között,h kb ennyire saccolták)gyártó szerint 300óra alatt járódik be.
én használtan vettem,nyilván igen komolyan be volt járatva, és az emlegetett karcos élnek nyomát nem találtam.kimbereket egyébként több helyen megemlítették,h nagyon sok járatás kell nekik.
-
bajnokpityu
félisten
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39704 üzenetére
Dominával csoportos 3d élvezkedés?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39606 üzenetére
még egy roteles?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39603 üzenetére
azt mondják nem minden rendszerbe illenek az ezüst kábelek.nálam mondjuk jól működik,szóval mennék én is feljebb,de majd...
most dac belső kábeleire gyúrok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39600 üzenetére
volt nálam virgo silver digi IC, copper 1 és copper 2 analóg ic.
a silver asszem 5N ezüst, a copperek 7N rézből,utóbbi furukawa.mind jó volt,de mint mondottam, pont annyival volt itthon jobb a valhalla,mint amivel többe került.
tápkábelben meg egy jó ismerősömét használom most,egy rohadt nagy keresztmetszetű tömör lágyitott, csillámos szigetelt tápkábelét. alapvetően azért kaptam 2-t,hogy terjesszem az igét,most csak az egyik van itthon,másik kölcsibe.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
muzsikpeti #39599 üzenetére
a virgo silver az digi ic,nemde?
volt nálam az is.rendben volt!megmondom őszintén,a valhalla nyomulósabb hangot ad,élettel telibbet,és valahogy mindig hiányzott,mikor mást tettem be.ez is ezüstös IC,de csak részben.nem ezüstözött,hanem külön szálak.1x sok pénzem lesz, cserélek komolyabbra, Valhalla szerint a láncom simán kimutatná a húzósabb kábelei között is a különbséget.
most épp festjük kivülről a házat,viszi a a pénzt...
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #39567 üzenetére
igy kilogikázva,nagyon valószinű,h litze vezetékekből készül. ilyen van pl a dacomban is.ezeket általában élettel teli,kiegyensúlyozott kábeleknek mondják.
persze rohadtul nem mindegy,h m,ilyen vastag szálakból áll, milyen tisztaságú,stb....az excalibur ICsztem ár/értékben rendben van,mivel egy uj piaci termék,és döbbenetesen jó a gyártó hozzáállása. egyébként nagy csoda nincs benne, bárki tud ilyet gyártani,picivel olcsóbban,csak nagy mennyiségű alapanyagot kell belőle egyszerre venni.
igazából visszatéve a valhalla ICimet,nálam nagyobbak a sávszélek,mélye pincébe megy,magas meg jóval üveghang fölé.zeneisége,középtartománya meg kb egál.és ez a valhalla belépő szintű ICje,kicsit több,mint 2x annyiért.
rendszere válogatja,melyik hova jó,nálam igy viselkedett.simán boldogan,életem végéig használnék ilyet,csak hát hallottam már valhallát is
mod: ilyen 30rugós új árú ICknél még azért elsőre hallani a differenciát.efölött már szokni kell.
digi ICknél 20-30között azért nem találtam ekkora differenciákat.ott inkább csak akkor érezni,mikor elvitték,h valami hiányzik. tápkábelnél egy fokkal bonyolultabb,mire eldöntöd,h milyen irányba akarsz egyáltalán elindulni. puhitani,h keményiteni. kb 2 nappal ezelőttig volt nálam egy cimborám DIY tápkábele,olyan vastag,és kemény,h a másfél méter kábel saját súlyánál 1 cm-t ha hajlott. ellenben kurta jól illett a dacom, erősitőm elé. sajátomat visszarakva rögtön hiányzott. szóval valóban mágis van ezekben a cuccokban, de én sztem megéri vele foglalkozni. de mindent csak akkor kifizetni,ha kipróbáltad otthon,sajátban.. -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #39502 üzenetére
ja,a dali ikont nem én fikáztam, azt az eladó tette
nála egyébként tényleg nem szólt túl jól. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Thuglife #39501 üzenetére
hát,mikor voltam a kornernél,és fikáztam a missiont m-t,polk tsi-t,dali ikont,és mondtam,h tetszik a lounge L26,akkor a roth állóira azt mondta az ürge,h úgyse tetszene, és meg se hallgassam.a centerjét,monitorjait tartotta ár/értékben normálisnak.
én ilyesmi pénzért vagy a wharfi obsidiant, v a jaminak a hasonlóan 150e körüli szettjét venném,akcióban.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #39470 üzenetére
gratulálok!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #39388 üzenetére
poenból azért megforditottuk egyik kábel irányát,de csak,h megvicceljünk
köszi egyébként,örültem a lehetőségnek.megerősitőtett,h milyen irányba menjek.robi0604:hajtom egy ideje,h láncban kéne gondolkodni.jó,van olyan,h egy kábel jó,v jobb.de sztem abszolút győztes nincs.nálam kb ugyanannyira beleszól a tápkábel,mint az IC.és csak jó párosok,triok vannak,meg nem összeillők.
ismerősöm tesztek alapján összevásárolt vagy 3-400rugónyi kábelt.nem 40-50e körül(amit árában eladtam)igy elméletem szerint totál össze nem illenek,hiába mind jó kábel külön-külön... -
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
skacok: 40colos CCFL TV falra felrögzítésére tudtok-e olcsó megoldást?
kb 5-6cm hézag kell a TV mögött. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38958 üzenetére
a 65Ftos méterárú TVantenna koaksz elveri a 4rugós hama optikait.
egyébként hama néha,4-5 évente gyárt jót!
hallottam már meglepő ár érték arányú kábelüket.. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38913 üzenetére
no,megvetted a 1312os denont?
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
jos3ph #38718 üzenetére
ebből az otbol az első hármat ajánlanám, ha márkát kell javasolni. marantzbol biztosan ki vagy se szeriat vennék, nadoknak van egy fajta stílusa, ami vagy bejön, vagy nem.hallgass meg egyet. yamahat se felejtsd el, itthon sz*rba nézik, ezért olcsó,kollégának meg jó a füle.
roteleknek nincs egységes hangszine, típusa válogatja, h mit tud gyarilag.tuning nélkül meg kicsit rosszabb, mint egy se marantz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #38692 üzenetére
amikor HIvoxot kérdeztem,h lehet-e baj abból,h a fele védelmet kiszedte a rotelből, az volt a válasz: ami 50Wnál nagyobb tápot tartalmaz, normális ember úgysem hagyja ott bekapcsolva.
Ebből kiindulva, mivel a rotelnek nincs standby üzemmódja, csak főkapcoslója,én bizony kikapcsolom minden este. ha ezért tönkremegy,hát igy jártam...
Nem vitatkozok, abszolút elismerem,h jobb a készüléknek, de nekem annyira kényelmetlen lenne nonstop bekapcsolva hagyni,hogy nem akarok másképp tenni.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest