- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Aktív témák
-
Warter
addikt
Jelentem megjött az RTI szettem, össze is dugtam a cuccokat, de valahogy a Dali Ikon sub nem az igazi, hogy kéne ezt beállítani, hogy egységes legyen a hangkép vagy mi? Mire kéne beállítanom a hangerőt, a crossovert és a phase-t?
-
-
Warter
addikt
Megrendeltem a Polkaudio RTi A7 szettet a nagyobbik centerrel.
-
Warter
addikt
válasz
csemberlen #16711 üzenetére
Itt van az Onkyo
-
Warter
addikt
Nah, voltunk ma hallgatózni Streamaudióban, az alábbi hangfalak lettek végül meghallgatva:
- Dali Ikon mk2
- Dynavoice DF6
- Dynavoice Challenger M65EX
- Polaudio Tsi400
- Q Acoustics 2050 Q
Hát azt kell mondanom, hogy az Ikon-nak volt messze a legjobb hangja, az igaz, hogy árban is kb a duplája a többinek. Viszont utána DF6-nak sokkal szebb hangja volt, mint akár a Challengernek akár a Tsi400-nak. Mondjuk a Challengernek meg a 2050-esnek nem is tetszett a hangja, olyan hideg volt, lehet másnak pont másik tetszene. Hétfőn még meghallgatjuk az RTiA7-et, kiváncsi leszek, hogy annak milyen hangja lesz a DF6-hoz képest. Sajnos az Ikon nekem túl sok, de tényleg gyönyörű hangja van. Még az asszony is azt mondta rá, hogy igen, ez tényleg jó. -
Warter
addikt
válasz
Vidala #16410 üzenetére
Persze, hogy értelek.
Nézegettem én azt az oldalt eleget mielőtt megvettem az erősítőt. De tény, hogy furcsa, hogy egy majdnem teljesen azonos készüléket kiadnak, ráadásul árban sincs nagy különbség. Lehet, hogy csak azért lett kiadva, mert a széria többi tagja is frissítve lett. -
Warter
addikt
válasz
Vidala #16375 üzenetére
A részletesnél én speciel a pdf-re gondoltam, ott ezek az adatok vannak a 260-asról:
Stereo Mode, Continuous Average Power (FTC)
65 Watts per channel, 20Hz–20kHz,
@ <0.07% THD, both channels driven into 8 ohmsSeven-Channel Surround Modes
Power Per Individual Channel, with all channels drivenFront L & R channels:
50 Watts per channel
@ <0.07% THD, 20Hz–20kHz into 8 ohms
Center channel:
50 Watts
@ <0.07% THD, 20Hz–20kHz into 8 ohms
Surround (L & R Side, L & R Back) channels:
50 Watts per channel
@ <0.07% THD, 20Hz–20kHz into 8 ohms120 Watts per channel into 6 ohms
@1kHz, <1% THD, one channel driven. -
Warter
addikt
válasz
laci7878 #16089 üzenetére
A saját igényeidet alapján csak te tudsz dönteni, hogy melyik neked a legmegfelelőbb. Milyen kodekekre, milyen csatlakozókra és milyen egyéb dolgokra van szükséged. Erre senkitől nem fogsz konkrétabb választ kapni. Másrészt hallgasd, fogdosd meg őket valahol élőben, sokkal könnyebb lesz utána döntésre jutnod. Elnézést, ha orrolásnak tűnt volna, csak segíteni próbáltam. Ja és, mint mondtam, ott vannak pl az Onkyok is, sokan használják megelégedéssel.
-
Warter
addikt
válasz
laci7878 #16087 üzenetére
Már kb 5x postoltad ezt be. Egyrészt menj el és hallgasd meg őket, mivel másképp nem fogsz tudni dönteni. Másrészt pedig ajánlották már többen is az Onkyokat (307, 308, 508).
Harmadrészt meg elmondták már azt is többen, hogy alsó kategóriában nincs nagy különbség az erősítők között, szóval célszerű a felszereltség és a csatlakozók alapján dönteni, hogy melyiket veszed. -
Warter
addikt
HK255 gyanusan olcsón a vateran 80e-ért.
-
-
Warter
addikt
Jelentem boldog tulajdonosa lettem egy HK 355-nek, köszönet sirfer-nek a gördülékeny ügyintézést. Sub is meg van, már csak az 5.0-át kell összekalapálnom.
-
Warter
addikt
Jelentem egy Dali Ikon subbal ma gazdagabb lettem. Most már csak az összes többi kell.
-
Warter
addikt
Akinek esetleg csak egy center hiányzik, van egy eladó Dali concept a vaterán. 16e Ft-nél van a licit.
-
Warter
addikt
-
Warter
addikt
Okoz-e valami hanzásbeli, összhatás vagy egyéb problémát, ha mondjuk egy Dali Concept 6 szett-et egy erősebb mondjuk Dali Ikon Subbal egészít ki az ember?
-
Warter
addikt
Erről a szettről mi a vélemény: itt
Illetve, hogy árban ez mennyire reális amit kérnek érte? -
Warter
addikt
Itt is vannak érdekes cuccok, bár nemtom, hogy igazándiból melyik éri meg az árát.
-
Warter
addikt
Lenne egy újabb költői kérdésem, szerintetek megér a HK 260-as +20e Ft-ot a HK 255-höz képest?
-
Warter
addikt
Ha valaki 50-ért keres komplett házimozit: ez szerintem megér egy megnézést
-
Warter
addikt
Jelentem meghallgattam a HKTS30-at MM-ben és nem nyerte el a tetszésemet, ellenben az egy Infinity Primus egy Maratz-cal elég szépen szólt, szóval elgondolkodtam ezen a hangfal setten.
Jut eszembe, aki most tervez vásárolni az nézzem be az MM-be, mert aug 10-ig, ha viszel be valami használt/rossz hifi/rádió/tv cuccot, akkor kapsz 10%-ék kedvezményt az alapárból. Sőt szerintem tuti van nekik valami 1-2e Ft-os dolguk is, amit be lehet adni a kedvezményhez. -
Warter
addikt
Költői kérdésem van HKTS 30-hoz jó párosításban egy Onkyo 508 vagy egy Pio 920?
-
-
Warter
addikt
válasz
#09634560 #12744 üzenetére
Hát nemtom, tulajdonságok alapján a Pioneer VSX920 és az Onkyo 608 a szimpi, bár a 608-as egy 10-sal drágább és még az állványt is ki kéne cserélnem, ami annyira nem 1xű. Aztán lehet ezt a passthrough-t megoldom máshogy. Úgyis azt olvastam, hogy az onkyo 30 wattot fogyaszt, ha igy van használva, az meg nem az igazi.
-
Warter
addikt
válasz
#09634560 #12732 üzenetére
A Pioneer VSX-920 -ról mi a véleményetek? Elég jó árban van és rengeteg mindent tud és jókat olvasni róla külföldi oldalakon. Bár egy gondot irtak, hogy nem támogatja a standby pass-through-t, bár nem tudom, hogy ez igaz-e.
Sanci38: nekem az Onkyo 608-cal egy bajom van, nem fér be a tv állványba -
Warter
addikt
válasz
Vidala #12376 üzenetére
vtechhun: Igen, láttam a "történetedet", de nekem speciel a mission mv-8 képek alapján nem tetszik, akkor már inkább a polkaudio tsi300, bár lehet, hogy élőben jobban mutat. Erősítőben meg a másik lehetőség a 508-as volt nekem is, de kiváncsi voltam az AVR155-tel kapcsolatos véleményre amit meg is kaptam.
stefan00101: Még körbe járom a témát, de köszi az infókat, az erősítő egyelőre nagyjából eldölt, bár még gyüjtenem kell hozzá, de gyanítom sokat már nem fog változni, a hangfalakat még kitalálom, asszem ideje meghallgatnom a polkaudiot meg a htks11-et is élőben.
BBéci: köszi a segitséget, asszem ideje meghallgatni őket, aztán kitalálom. :-)
Vidala: Erősítőből pont ezt a kettőt néztem, de akkor ezzel az eldölt. Hangfalon még dilemmázok, mert abból is pont azt néztem még amit ajánlottál, bár még filózom a méretek miatt. Köszi a tanácsokat.
-
Warter
addikt
válasz
Vidala #12360 üzenetére
Leginkább filmnézésre ami az Asus O!Playből "jönne". Kisebb részben zenehallgatásra.
Az elfért én úgy értettem, hogy tv fal van és a tv állvány mellett közvetlenül szekrény van, tehát nem tudok értelmesen elhelyezni a TV mellett egy nagy fadobozt. Azért is néztem ezeket a kisebb dobozos cuccokat. De ha nincs más, majd csak megoldom valahogy. -
-
Warter
addikt
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Harmon Kardon hangfal szettekről? Konkrétabban a a HKTS7 és HKTS11-es érdekelne, hogy megéri-e az árát. Illetve, hogy ezekhez milyen erősítő javallot? AVR155 pl? Ha nem "muszáj" nem akarok óriási hangfalakat berakni a szobába, bár tudom, hogy ezekre a kisebb dobozokra többször rá lett sütve, hogy csak papirnehezéknek jók. Ja és a szobaméret kb 6x6-os, egy Asus O!play és LG 42-es TV "közé" épülne be.
Aktív témák
Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest