- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
Dorian
félisten
Nekem sem tetszenek a KEF-ek.
Szabó Zoli (Hivox) szerint azért nagyon jó a Concept 6, mert nincsenek zavaró hibái a hangszórónak, mint fél milka/ pár alatt majd mindegyiknek, a többi rész (csillapítás, kondik, belső kábelek) meg viszonylag olcsón feljavítható. Így megcsinálva jobban tetszik neki, mint valamelyik másik Dali, amelyiknek a dóm felett egy szalag magas is van. Elvileg ez Mentor vagy Ikon, úgyhogy én ezt erősnek érzem, de így mondta. -
Dorian
félisten
Első az, hogy rendezzük be a szobát lakószobához méltóan. Könyvespolcok, növények, függöny, szőnyeg, dísztárgyak: amitől a lakásból otthon lesz.
Aztán a továbbra is problémás helyeken lehet segíteni ilyesmivel. De a linkelt diffúzor inkább a hangfalak közé és mögé javasolt, a hallgató mögé inkább elnyelés, csillapítás. -
Dorian
félisten
válasz
priusz #46041 üzenetére
Tapasztalataim szerint elsősorban a hallgató mögötti falfelületekre érdemes tenni, aztán vele szemben középre (pl. lapostévé elé) és utána jön a hangfal mögötti-melletti terület ill a tükrözési pontok.
A csörgővisszhangokat, tehát a magas, középmagas hangok visszaverődését csökkenti, így tisztább, pontosabb hangkép érhető el, ill. a felesleges visszaverődő magasak csökkenése miatt a mélyek is jobbak lesznek. De közvetlenül a mélyekre, mélyközepekre nincs hatása. -
Dorian
félisten
válasz
Pgabor79 #46036 üzenetére
Ezzel volt a legnagyobb problémám. Ugyanis nagyon nehéz volt egyszerre az alábbi 3 feltételnek megfelelő anyagot találni.
1. megfelelően vékony,
2. normális minőségű anyag,
3. esztétikus minta
Végül (nem röhögni) Bahia boltban vettem indonéz kendőket, és anyum méretre szabta, rojttalanította, beszegte.
A sűrűbb szövésű anyag kevésbé jó, de abból sokkal könnyebb megfelelőt találni. Itt a műszál nem probléma, mert csak fedő funkciója van. Gondolkoztam még 40%-os felület-fedettségű PE. zászló-anyagon, amire lehet képet nyomtatni (nem festővászon!) de nyomtatással együtt már elég drága lett volna ekkora méterekben.Ezt a sűrűségű szivacsot én még csak "ocsmánykékben" láttam. Már csak akkor lesz rondább, ha kis idő múlva napfény hatására elkezd besárgulni: Jó darabig csak a szivacsok voltak meg, amíg nem találtam bevonatot, ill. nem gyártottam le a kereteke, amik használt parkettából és ágyrácsból lett méretre vágva, gyalulva, csiszolva. Ennél kevésbé szopatós ha vesz az ember fenyő léceket, azok nincsenek össze-vissza hajolva, vetemedve.
Még valami: ha a tartó keretet a szivacs mögött légréssel találod ki, az is javít akusztikailag (légrés vtg. nem nagyobb, mint szivacs vtg. esetén)
-
Dorian
félisten
Egyrészt a TV elé kéne tenni valami mobil diffúzor félét zenehallgatáskor. Habszivacsot 40kg/m3-est keress, legalább 5cm vastagot. Ez nem sok helyen van, mert szivacsnag elég sűrű, de ez már akusztikailag egyenértékű a kőzetgyapottal. Valami vékony szövettel (amin "át lehet fújni") be kell vonni, mert UV-re sárgul.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45984 üzenetére
+ villamosmérnök
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45965 üzenetére
Tudom, Myotis-nak hívják. Tulajdonképpen egy Castor + régebbi Lupus. Nemrég volt az apróban 75-ért.
Ill. a H/K erőlködőkben szokott lenni DAC.Na, mire megírtam...
-
Dorian
félisten
A mélyhangszórókra vonatkozik, arra gondolok, hogy a mélyek nem elég precízek, megfogottak. De ismétlem, nem hallottam C8-at, ezt a véleményt másoktól hallottam. C6-ommal nincs ilyen problémám.
Igen, pár éve 140 volt a szett, én is annyiért vettem, de ettől most még nem lett rosszabb, akkor volt olcsó. A jelenlegi kínálatban ennyiért is megállja a helyét.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45869 üzenetére
Volt már ennyiért, de az ritka alkalmi vétel volt. ~85 a C6 normál használt ára. C8 többek szerint lusta, de 25-30m2-ig simán elég a C6.
-
Dorian
félisten
válasz
ginola #45817 üzenetére
Elméletileg a leszorítós kötés jobb, mert nem iktat be plusz anyagot. Gyakorlatban én amikor az összecinezett (made by Kácsa) csupasz vezetékvégeket banánokra cseréltem, semmi különbséget nem hallottam, hozzá teszem, hogy az akkori rendszeremen. (ahol sok mással kapcsolatos különbséget sem hallottam, amit a jelenlegin már egyértelműen)
A Naka Z banánok jók, én is olyant használtam, ill. a surroundoknál még ma is. -
Dorian
félisten
Bizonyára nem mérvadó, mert más kategória, de a korábbi Marantz 4001 és a mostani Denon 2809 hangstílusa cseppet sem hasonlít.
-
Dorian
félisten
Nem mozi, nem hifi, de el kell meséljem:
Levelet kellett továbbítani. Címzettnek fax nincs, nálunk titkárnő beszkenneli, átküldi, csatolom a mailemhez, elküldöm a címzett intézményvezető hölgyhöz.
Kollégának jön a szemrehányás: milyen hangnemben írunk: a mellékelt levél neve is "BEOLVASÁS" !!! "Gondolom ez célzás számomra" -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45730 üzenetére
Ja értem. Sajnos a jelenlegi kínálatot nem ismerem, a 2 évvel ezelőtti laptop beszerzést intéztem.
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45725 üzenetére
Nálam a dokumentációban ennyi szerepel:
"Fejhallgató vonali kimenet, S/PDIF támogatással"Sokat szívtam, mire rájöttem, mert egyértelműen azt hittem, hogy s/pdif az koaxiálist jelent (még csak ilyen jack formájú csatlakozóval találkoztam) és az optikaira amúgy is mindig a toslink kifejezést hallottam. Bedugtam a jack végű koax kábelt, akármit csináltam, meg sem mukkant. Már majdnem visszaküldtem garanciába, hogy nem működik a digitális kimenet, amikor rájöttem, hogy optikai.
-
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #45673 üzenetére
Bajnokpityunak is:
Analóg jackdugónak (füles kimenet) néz ki az optikai kimenet (nem a szokásos szögletes). Ha jacket dugsz bele, akkor analógként működik, ha optikai kábelt a megfelelő jack formájú optikai csatlakozóval, akkor optikai kimenetként működik. Természetesen a laptopon a kimenet fajtáját (analóg/digitális) is be kell állítani.
Nálam a kimenethez kis fülhallgató jel alá oda van írva: "spdif"
Nem ad ki optikai jelet, ha be is van állítva, csak ha bele van dugva a megfelelő csatlakozó.Nálunk a cégben a 2 éve vásárolt laptopok (10-15) közül mindegyiken van ilyen.
-
Dorian
félisten
válasz
Remekelek28 #45655 üzenetére
A laptopok 99%-ának van optikai kimenete, az analóg jack-kel egybeépítve.
(#45667) ginola:
Természetes anyagú gyapjú a legjobb. -
Dorian
félisten
válasz
DM-Fan #45533 üzenetére
Ez meglepő! Továbbra is egy Harmanos kollégára várnék, hoogy miért nem működik a vágás megfelelően...
Ez így van, sztereó zenénél ilyen frontok mellett a sub felesleges, sztereó mód helyett pure audio (vagy pure direct, vagy hasonló elnevezésű) hangmódot kell használni, ahol az avr kvázi sztereó erősítőként működik, minden egyéb áramkör kikapcsolásával csak a 2 frontra adja a hangokat, hallhatóan jobb minőségű, mint a sima sztereó mód.
-
Dorian
félisten
válasz
DM-Fan #45521 üzenetére
Várj, azt hiszem tudom, hol tévedsz.
Van külön a dedikált LFE csatorna, amiben 80Hz alatti hangok találhatóak, de emellett természetesen a többi csatornán is lehetnek 80 Hz alatti hangok.
Ha a frontokat 80-on vágnád és sub-ra csak LFE-t állítanál, akkor elvesznének a nem-LFE csatornákon található 80Hz alatti hangok. -
-
Dorian
félisten
válasz
DM-Fan #45514 üzenetére
Túlterhelni nem fogod őket, hiszen nem jelenthet problémát, ha egy hangdoboz akár megkapja a teljes frekitartományt (pl. sztereónál vagy large beállításnál is ez van).
Kezdem érteni (ezért írtam, hogy jó ha van itt egy H/K menüben, beállításban járatos személy). Szóval nálad amilyen frekvenciát beállítasz a frontoknak, ott vágja a sub-ot. Large esetében a front a teljes frekvenciatartományt megkapja, a többit a használatiból kéne kihámozni.
Ha frontoknál beállítsz vágást, akkor az az alatti frekvenciákat és a .1 csatornáét a sub sugározza le.Ha 80Hz-es vágásnál a sub-ra csak LFE-t állítanál be, akkor a sub lesugározná .1 csatornát, de a frontokra jutó, 80Hz alatti hangok elvesznének.
-
Dorian
félisten
válasz
DM-Fan #45511 üzenetére
Mindenképp várjuk valakire, akinek H/K255, 360 vagy hasonló avr-je van, és pontosan ismeri a menüt, beállításokat, lehetőségeket, valami oka kell, legyen, hogy ennyire nem jó az automata beállítás, de addig is:
Nálam úgy működik, hogy az Audysseyvel beállítom, majd ezt lehet manuálisan módosítani, ha nem tetszik, tehát nem kell alapról indulni. Dinamic EQ lehetőség van nálad? Ha igen, kapcsold be.
Én a helyedben kipróbálnám a frontok 60Hz, center 80Hz-et, elég nagy dobozok hozzá.
Ha az subon maximális vágást állítasz, de az erősítőn vágva van adott frekvencián a jel, akkor úgysem küld afeletti frekvenciákat a subra, ezzel csak a potméter bizonytalanságát kerüljük ki.
Sub túlterheléséről nincsenek tapasztalataim, mert nálam inkább túlméretezett a helyiséghez.
Szerintem nem kell (nálam nem érzem, hogy kéne) variálni a különböző források esetén, ha azok diszkrét többcsatornások.
-
Dorian
félisten
válasz
DM-Fan #45509 üzenetére
Miért nem méred be a rendszert a mikrofonos Audyssey-vel? Az megadja az értékeket, aztán azt lehet esetleg módosítani, ha kell.
Mi az 5.1 többi tagja? Álló frontok esetében 80Hz-ig simán le lehet és érdemes menni, a subot pedig 80 Hz-re állítanám az erősítőn.
A subon lévő crossover-t maxra tekered (úgyis az erősítő vág), ill. a hangerőt 50%-ra a méréshez. Később, ha szükséges, lehet 2/3 - max 3/4-ig emelni, de úgy, hogy a a sub ne hallatsszon ki a többi közül. (de az első 30órában azért ne tekerd 1/2-nél feljebb)
Az utolsó bekezdést nem igazán értem, Audyssey beállítja.
-
Dorian
félisten
Azért szerintem nem tragédia, ha közelebb vannak a falak. Nem sok szobában tudják/tudjuk megoldani ezeket a távolságokat. Nekem 45-50 centire vannak a frontok a faltól (mondjuk elvileg a membrántól kéne mérni, akkor még a doboz mélysége is hozzá jön) nem érzem problémának.
Azt csak megerősíteni tudom, hogy a frontok közti távolság nem lehet nagyobb, mint a hallgatói, azon belül ha közelítjük őket a színpad mélysége nő, a szélesség csökken és viszont.
A fullHD-s távolságokkal kapcsolatban én tágabbnak érzem ezeket a határokat. Mindenesetre még 2,7-2,8m-ről nézve a belépő plazmámon is láthatóan sokkal szebb a képe ugyanazon film 2x BD50-es (2x~33GB) verziójának az egyébként jó minőségű 16GB-os 1080p mkv-hoz képest
-
-
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Én azt mondom, hogy nagyon régit erősítőből és hangfalból is csak az vegyen, aki tényleg ért hozzá, tudja, mit kell megnézni rajta, hogy kéne szólnia. Különben lutri.
Másik lehetőség, ha fórumos hirdetéseket nézel, ott a hsz-ok alapján le lehet szűrni véleményt + ha valaki a fórumközösség ismert tagja, akkor nem fog átvágni. -
Dorian
félisten
Most nem tudok hasonló kategóriában használt kifejezetten jó vételt.
Arra figyelj, hogy a hdmi megléte nem feltételezi a HD hangsávok lejátszását, hdmi 1.3 kell hozzá. Újonnan most a H/K 255 nagyon jó vétel 99-ért.
Felkonvertálás miért fontos? A TV nem megfelelően végzi? Vagy a lejátszó eszköz? -
Dorian
félisten
válasz
ricsik #45366 üzenetére
Igen, arra. A régi Alcesekbe olyan kellett, aminél a T szárai 90fokban el vannak forgatva a dugvillához képest, hogy elférjen, nem tudom a Two-ban is így van-e.
A dugvilla forgatás készülékfüggő. Nálam a jelenlegi cuccaimnál csak a CD-nél van hatása.
Ill. az Alces annyit javít, hogy a dugóforgatás eljelentéktelenik. -
Dorian
félisten
válasz
ricsik #45359 üzenetére
Soha nem teszteltem ezt, de a gyártó szerint van különbség, de nem nagy, Zoli szerint is értelmes módja a spórolásnak. Viszont csak a 3-as elosztós megoldás javasolt, ahol közvetlenül dugod be, nem kábellel csatlakozik. (Tehát nem a teszkós 6-os elosztó
)
Én a helyedben 2-est vennék, az erősítő külön, a többit meg lehetne szétosztani. Most csinált egy jóárasított szériát a 2-esből, ahol a hatás ugyanaz, csak költségcsökkentés végett nem aluöntvény a ház, hanem műanyag, stb. 23ezer így a kettes, hálózati kábellel együtt. -
Dorian
félisten
Kb. úgy gondolkodj, hogy a 200-ba kerülő erősítő-front mellé még használtan olyan 110 körül lesz a center, surround, sub. +a kábelezés még néhány tízes. És ez csak mozi rendszer, médiaplayer sincs benne.
Ha teheted, jobb, ha az 5.0-t egyben megveszed. Új esetén úgy olcsóbb szokott lenni, használtnál meg szívás, ha utána nem talál olyan centert, surroundokat az ember. -
Dorian
félisten
Erősítő + frontpárra használtan sem nehéz 200-at elkölteni.
Arra figyelj, hogy olyan frontnak való hangdobozokat válassz, amikből center is szokott használtban forogni, mert később pofáraesés lehet.(#45354) L4D1K :
Végül milyen beállításoknál maradtál a vágási frekik és hasonlók tekintetében? -
Dorian
félisten
Mármint összesen mindenre max. 200ezer?
Vagy az erősítőre és a frontokra annyi? De akkor mennyi az egész vége?
Első esetben elég kevés. Ez esetben azt javaslom, hogy mindenképp használtak közt nézelődj, úgy ki lehet alakítani egy alap mozi rendszert, és meglátod megfelel-e zenére is. ha nem, akkor lehet további pénzhegyeket elkölteni. -
Dorian
félisten
El kéne döntened, hogy kb. mennyi pénzt szánsz cakk-pakk az egész mókára, mert egyelőre nagyon sok ismeretlenes egyenletet látok
Kellene meghallgatnod néhány cuccot, mert olvashatsz olyant, hogy avr nem való zenére, de lehet, hogy neked egy normálisabb példány teljesen elég lenne, és inkább macera és fölös pénzkiadás sztereó erősítő, dac, kábelezés vétele + az átdugdosással járó macera...Az enyém mondjuk a tipikus rossz példa
-Vegyünk egy normálisabb avr-t, az már zenére is megfelel majd...
-Tuningoltatni kéne a front hangfalakat... francba, akkor már a centert is...
-Szobaakusztikával kezdeni kéne valamit... hangcsillapító panelek, könyvespolc, stb...
-Kéne egy külső dac, úúúú, Ég és Föld a különbség...
-Kéne mellé egy Alces, mennyivel jobb így...
-Csak kéne egy sztereó erősítő... veszek egy másikat, ezt a sztereót eladom... akkor már nagyobb Alcest is vegyünk, jóárasítva van...
-IC kábel csere után sokkal jobb lett...
-Azt mondják, a hangfalkábeleim a gyenge láncszem, nosza cseréljük... Óriási a különbség, akkor már a centerét is...
-Akkor már legyen ilyen az IC is, tényleg jobb...
-Kéne egy usb-koax transzport (meg valami jobb digit koax) de akkor már 24/192-es... Ez nagyon megérte... -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #45336 üzenetére
Ez az egész most nekem kissé zavaros.
Dune hangját egy erősítőjéhez hasonlítani? Egy dachoz kéne.
De ha egy használt áron 40ezres CD hangját megugorja, akkor olyan rossz nem lehet, Marantz 6000 OSE KI-ket adnak annyiért.(#45338) Alpee:
Béci szerintem meg fogja pontosan mondani, mert hallotta már mindkettőt. -
Dorian
félisten
Röviden: Igen.
Kissé kifejtve: Nehéz általánosságokban beszélni, dacból, lejátszóból, sztereó és mozierősítőből is van jobb -rosszabbHa a gyors visszaolvasásnem csal, akkor a médiajátékos mellé Denon 1912-t akarsz. Ez a Denon zenén is egész jól teljesít (természetesen nincs nyomában sem egy árában-sztereónak), talán Béci tesztelte is nemrégiben. Mivel a Dune-k analók kimenetét nem nagyon dicsérik, én digitálisan vinném át a zenét és a Denon dac-ját használnám. (ha nincs pénz/igény külön sztereó erősítőre, dacra, komolyabb kábelezésre)
-
-
Dorian
félisten
Most jövök Ladik Csabitól, neki is valamelyik Ryan van és volt DTS HD MA hang.
Szerintem az a probléma, hogy nem tökéletes a kompatibilitás a lejátszó és erősítő közt, a HDMI vezérlésnél. Nálam VeniceV13 (Sigma 8634/5) + Denon2809 ez annyiban merül ki, hogy HD hangról csak pure-direkt módra és vissza váltással vagy erősítő kikapcs-bekapccsal lehet visszaváltani. Nem a lejátszó és nem az erősítő hibája, csak ezek szerint nem teljesen jó (vagy nem tartják be) a szabvány. (Ja, múltkor felhívtam emiatt a hazai Denon szervizt, ők mondták) -
Dorian
félisten
Na az nem mindegy
40-45-öt azért sztem a Concept2 is megér.
Az Ikon nem váltotta a Conceptet, hanem feljebb lévő kategória.Azért lehet jobb megoldás az álló hangfal, mert a monitor alá úgyis kell állvány, nem polcra illik tenni. Filmhez jobban jön az álló több mélye, zenéhez sokszor a monitor kissé több részlete. De ha nem túl nagy a helyiség, a sub mélyben úgyis besegít filmnél.
Mellesleg a C2 nem csak méreteiben nagyobb a C1-nél, hanem jobb minőségű hangszórók is vannak benne, azok, mint a C6-ban.Az a kis Onkyo nagyon messze nem mutatja meg a Conceptek tudását.
-
Dorian
félisten
válasz
vaksi8 #45074 üzenetére
Sajnos ez a hobbi ennyibe kerül, ha viszonylag normális szintet akar az ember. Nem szívesen hozok fel hülye autós példákat, de a milyenautótvegyek topikban sem szívesen ajánlanak fél milkánál olcsóbb típust, ha csak nem nélkülözhetetlen valamiért. A használt vásárlás pedig ugyanígy egyértelmű, pedig autóknál több nagyságrenddel nagyobb a pofáraesés valószínűsége.
-
Dorian
félisten
válasz
vaksi8 #45070 üzenetére
Igen, az egyre jobb minőséggel exponenciálisan nő a hifi cuccok ára. De van egy alsó érték, ami alatt a függvény úgy ellaposodik, hogy ott viszonylag kis ráfordítással lehet sokkal jobb hanghoz jutni.
Azért ajánljuk a használt dolgokat, mert kb. az új ár feléért, sőt sokszor harmadáért tudsz hozzájuk jutni, és mivel a hifi-házimozi cuccoknál nagyon kicsi az elhasználódásból származó meghibásodás esélye, ennyit semmilyen garancia nem ér.
Miből gondolod, honnét következteted, hogy az eladók újat vesznek? -
Dorian
félisten
Bizony. Már az is zavaró volt, amikor a frontok tuningoltak, a center original volt, nemhogy más típusú... vagy amikor a frontok megkapták az új hangfalkábelt, a centerhez is kellett vennem ugyanolyant.
Pali1119:
Kácsa audio-t ajánlom.
HDMI-ből az "expert line" széria már nagyon jó, és nem drága
A "másfeles" az 1,5mm2-es OFC réz hangfalkábel, ugye? -
Dorian
félisten
Nem feltétlen csodaszer a gránitlap: padló, sub fajtájától, helyiségtől, meg még kitudja mitől függ. Szóval ki kell próbálni. Mivel nem olcsó mulatság (főleg, ha mégsem jobb úgy) felajánlom, hogy 1 napra kölcsön adom a sajátomat kipróbálásra, ha viszed-hozod és találunk megfelelő időpontot.
-
Dorian
félisten
válasz
Brandys #44640 üzenetére
Ha a zenehallgatás a cél, akkor igen, érdemes.
Én korábban Denon 2809-hez vettem külső DAC-t, nem kicsit kaptam jobb hangot. Nincs annak a Dune-nek koax kimenete? Az optikai az esetek túlnyomó részében gyengébb, jitteresebb hangot ad (+ nagyobb a választék koax bemenetes DAC-ból, talán épp ezért is). Szóval egy nem-nagyon-alap DAC-t feltételezve biztosra mondom a jobb minőségű hangot, de ennek ellenére csak olyant vegyél meg, amit előtte ki tudsz próbálni (vagy valakitől kölcsönkérve, vagy a forgalmazónál letétet hagyva) saját rendszerben, mert hangkarakterben is eltérnek a különböző típusok. -
Dorian
félisten
Ja, Béci,
Ha a TV-n nem menüből némítom a TV hangszóróját, hanem mute-gombbal, akkor a képernyőn ugrál össze vissza egy áthúzott hangszóró ikonÚgyhogy marad a menüs megoldás.
-
Dorian
félisten
Abszoludt OFF leszek, de remélem van itt is hozzáértő:
WMV fájlt szeretnék DVD formátumban kiírni. Hogy csináljam?
Gondolom kell valami konvertáló progi, ami létrehozza a DVD fájlstruktúrát (Erre kérnék valami letölthető ajánlást), onnan már gondolom ki tudom írni (ImgBurn Cd író program van a gépemen) -
Dorian
félisten
Ha nem vagy hardcore letöltögető, ugyanakkor kölcsönöznél BD-ket, akkor a helyedben egy olyan BD playert választanék, ami az mkv-k jó részét is viszi, usb-n rádugott külső vinyóról. Ilyent majd ajánlanak a pontosabb infók birtokában lévők, 1-2 LG lejátszót szoktak itt emlegetni.
-
Dorian
félisten
válasz
Lalolib #44568 üzenetére
A Dolby Digital és a HE-AAC is veszteséges hangtömörítési eljárások, tömörítési rátától függ a hangminőség. (veszteségmentes tömörítéshez, neadjisten veszteségmenteshez nagyon vékony a csatornák sávszélessége)
Ettől függetlenül amelyik adó diszkrét 5.1-ben sugároz, valószínű jobb hangot ad, mint ami 2.0-ban, és a mozierősítő próbál belőle 5.1-et csinálni. -
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #44523 üzenetére
A 2x-esen árnyékolt olcsóbb
Épp most cseréltetem ki egy projekten a behúzott koaxot, mert ezen akart spórolni a vállalkozó csak lebukott, mert túl nagy volt a jel csillapítása, megnéztük és kiderült... -
Dorian
félisten
válasz
blackvinyl #44515 üzenetére
Persze: a TV "hang" menüjében "külső hangszóró"-t kell beállítani.
-
Dorian
félisten
Nekem is simán megérné a +15-öt az a Polk (olvastam korábban a hirdetést)
Nagy kedvencem Adele 19 és 21 albuma is.Nagyon jellegzetes, világszínvonalú hangja van, azért nem szabadott volna Verának adni.
Más stílus, de nagyon egyedi, csúcsminőségű hangja van Heather Headley-nek (2002 - This Is Who I Am), érdemes meghallgatni
Egyébként mostanában nem szívesen nézek koncertvideót, annyival jobban szól a sztereó lánc, hogy oda teszi a teljes láthatatlan színpadot.
Aktív témák
Hirdetés
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest