- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
rosszul emlékeztem,nem philips-szel szenvedett.csak én akartam anno 40pfl5605öt venni..
-
bajnokpityu
félisten
pontosan.
de nekem nincs igényem/türelmem filmes média lejátszóra,ellenben valami számgép mindig van a környéken.hát,mivel nem volt 100Hzes LCDm géphez kötve itthon, igy összesen a netes irásokra hagyatkoztam. valaki leirta mennyit szopott,mig végre akadásmentesen összehozta a philipsét géppel,és abban a cikkben úgy irták, hogy a gépen le kell venni a frekit a film frekijére,és ezt fogja a TV szinkronolni.neki is 100Hzes TVje volt,de ki kellett kapcsolni,hogy PCről tudjon filmet nézni.
ezért lett nekem 50es LCDm. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Nova96 #29419 üzenetére
40colban legolcsóbb a 40c530. sima 50Hz,de nem fogyaszt ccflhez képest sokat.
ez itthon gyári garival nincs 120e.kisebbet már nem vennék, 100Hz meg nekem nem ért pénzt, TVt egyáltalán nem nézek.aszongyák elhanyagolható mennyiségű garancilis bajuk van, szemben a LEDesekkel.egyébként egyáltalán nincs jó képe,a tunerje is kaka,de legalább nagy,filmnél meg a filmre kell figyelni, nem a fekete hiányára
fater szerint egyébként sokkal jobb TV,mint az ő LG32**2510je,csak szerintem nincs fele olyan analóg TV képe sem,mint a philips 40pfl5025nek.filmnél viszont kiegyenlitettebb.
és igyé van benne alap mkv playa.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
s7evcsenko #29413 üzenetére
ez beállitástól függ.te úgy állitottad be,hogy az 5 csati mélyét a sub is és a hangfal is megkapja.ez álló hangfalaknál,és jobb háttereknél lehet megfelelő beállítás.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #29410 üzenetére
és ha mondjuk ACDCt hallgatok,akkor a lábdobtól odébbgurul?
sztem be kéne fejeznem a sok melót,és kiélvezni a vásárlásokat, és zenét hallgatni.
annyit már elértem,hogy Párom éneket hallgatott saját igényére.
(egyébként sokkal jobb minőségű felvételeket találtam Krall nénitől,pedig Andrea hangja nekem sokkal jobban tetszik)
-
bajnokpityu
félisten
egyébként most,h ujra elolvastam Dorian beszámolóját, eszembe jutott,hogy a hétvégi melónál találtam pár db 8-10mm vastag tömör gumilapot.1nmes darabokat.
kinek mi a tippje,érdemes szétdarabolni?
tüske alá tegyem,vagy közvetlenül hangfal alá?a háttereim az alacana állványokon valami gumi félgömbökön ülnek.
-
bajnokpityu
félisten
hát nézd, a kábeleket is meg a rotelt is azért vettem, hogy kisérletezzek.
csak áron alul veszek hifit,hogy ne bukhassak nagyot.namost a rotelt is el fogom egyszer adni,és itthon a tuningot tapasztalatom szerint inkább bajnak tartják,mint előnynek.
namost azért fizessek,hogy utána olcsóbb adhassam el.
tudom én, hogy a hifizés drága hobbi, de próbálom aránylag olcsón megúszni.inkább majd ha megérett bennem a döntés,akkor rotel meg,yén meg megveszem valaki tuningolt erősitőjét a normális ár alattrotel egyébként jól szól, de nem illik tökéletesen ide,tehát ő lenne az első.
-
bajnokpityu
félisten
hát azért könnyebb elhinni,hogy egy szűrő javit a hangon,mint egy darab vasalódrót.
a kábelről viszont jár a hátsó agyam,mert én is erősen kétkedem.
nem lehet,hogy ezek a prémium kábelek valami hasonló dolgot hivatottak elkövetni,mitn amit a szűrők,kondicionálók cisnálnak?mert pl a hivox féle elosztóról a gyártó is azt mondja,nem szűrő ő semmit, katalizátornak nevezi inkább,ami tök mindegy,mit kötnek rá,javitja annak paramétereit. TVt,erősitőt,akármit.
velem csak annyi a baj,hogy szivesebben fizetek pl egy alces 1esért 10rugót,mint egy furu kábelért 5rugót.mert agyam inkább elhiszi,hogy működik.
egyébként a satban levő szűrő sem eteti magát,hiába bő 100rugó.én csak akkor vettem észre bármit is,amikor visszadugták sima dugóba.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #29333 üzenetére
nekem a rubival kapásból kialakult a rendszer.olyan a hangja, amikor nem szól semmi,akkor is szól a fejemben.
nekem a "szenvedésem" összesen annyi volt,hogy minél jobban kiszolgálni.
és alapvetően minden lépés előre vitt,mindig csak job lett a lánc.
most csak a 2106ról ment.asszony rádiózni fog,neki kötöttem be. persze a rotel+squeezeboz analóg után persze érezni,hogy gyengébb a DACa,de még igy is simán kijön a tyúkbél difi. -
bajnokpityu
félisten
elhoztam a bártfay féle 2000es hangfalkábelből 2x3 métert.
egész jó
eladó szerint a hétvégéig páromat uszitsam nonstop rádiózásra,hétvégén hallgassam meg komolyabban.hát én olyan nagyon nem hiszek a kábelek bejáratásában,de most fél óra alatt asszem megjegyeztem,hogyan szól a denonnal.egyébként a 10mmes 10 éves ohelbach kábelhez képest nagyon más.
olyan direkt,nem tudom rendesen elmondani,de határozott,ütős.tere jobb,mélyebbre megy és magasabbra.pont ez volt a célom.
-
bajnokpityu
félisten
beszéltem anno én is pagrussal,ugyanarra a készülékre hajtottam én is.
mint minden DACnak,ennek is a táp a lelke.a gyárit valszeg nem nehéz überelni, de a laptoptáp,amivel én vettem,jobb lenne?.elvileg laposabb,de részletesebb.a viba egy régi chipre épül,aminek elég nagy a mérhető torzitása,de ettől függetlenül a zenét nagyon tudom élvezni vele.ez egy túlmintavételezés nélküli kettős DAC chip.
logit kipróbáltam közben a rotel 840BX4re kötve is.nagyon jó hallgatni.igy,hogy olcsó tápról ment mindig a viba dac, ráadásul alaplapi digit koakszáról, hajszállal talán jobb a logi.
a dac rohadt érzékeny a kábelre(miota a VDH102 ICt használok, sokkal kellemesebb hallani),és mindenki szerint jobb lesz akkuról hajtva,xfi digitéről,akkor még fordulhat a kocka.
de egyébként ezek már olyan apró különbségek,alapvetően mindegyik nagyon király.aki nem akar sokat szenvedni,annak médiaplayer a legkönnyebben elérhető jó hangforrás.
dünét egyébként hallottam egy erős nad sztereon keresztül,ennek a két láncszemnek igen élvezetes a mélye.egyetértek, a logi nem olyan alapos mélyben,pláne a dachoz képest. -
bajnokpityu
félisten
nem tudom,most mi a véleményed a squeezeboxról,de én fél óránként elképedek,pedig csak a fülest használom.xfi hangkari elmegy a rákba,annyira nulla,amit ehhez képest hangminőségben tud.hasonló az élmény,mint amikor a DACot bekötöttem."jéé,ez a zene igy is tud szólni?!"
a netes mp3as rádióknál meg nemtom,honnan veszi a biteket,de némelyik kajak nem úgy szól,mint egy mp3.
ha lehetne még a classicot kapni,biztos rohannék érte,hogy mégis csak uj legyen.enyém még a slim devices logos,nem a logitech,és nem a gyári táppal megy,azt a forgalmazó elhagyta.
ettől függetlenül nem tudja teljesen kiküszöbölni a rendes hangkari+DACot,mivel nem realtime,és mivel úgy működik,hogy fut a szerverproggi+egy weblapon böngészek a saját gépemen levő 1 darab megosztott mappából.szóval CDk helyett kényelmes,de 100%ban nem helyettesiti a hangkarit szolgáltatásban.
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bajnokpityu #29232 üzenetére
úgyhogy összesen hangfalkábel hiányzik,és kész az összekukázott láncom.
mivel a rubi hátsóit néha monitornak is akarom használni, ezért mindenképp kell rá tennem banánt. van értelme ezüst tartalmú ónnal beforrasztani, vagy ez hallhatatlan a sima ónhoz képest?
-
bajnokpityu
félisten
de,azt vettem bajáról.pagrusnak meg talán 1-2 órával késve irhattam
ha egyik sem jött volna össze,német ebayről vettem volna használtan, kint olcsóbb,mint itthon,ha összejön.
egy duet 142ért ment el,classicok 100körül mentek el.egyébként többektól úgy hallottam(bár megoszlik a vélemény),hogy az ősi classic a legjobb hangú,utána a touch, és a duet jön.napokban beszéltem a streamesekkel,mondták,hogy ők általában a düne max analóg kimenetét használják.ezt saját füllel hallottam,és bár a nemzetközi tesztek nem azt ecsetelik,h milyen jól szól,nekem tetszett.namost,kicsivel alacsonyabb árért,dedikált zenelejátszónak úgy minimum szólnia kell.
a régi skvízboxon ugyanis még egy usb bemenet sincs,tehát gyakorlatilag valami minimális proci,egy wifi,lan egység,és a DAC van,ennyi.
-
bajnokpityu
félisten
milyenk se kutya.
a frontok mögött félig tényleg üveg van.mondjuk 2 függöny mögött.a bal háttér mögött dúsul a mély, a jobb oldalinál meg teljesen elvész.oda kell tenni egy széket,h megszólaljon. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ed Hocken #28988 üzenetére
akkor ne vedd meg egyiket sem,ha már most sem tetszik...
vagy sztereo,vagy használt.Cekk:összesen egy usb-spdif átalakitót veszek,és kifújt.de eddig el kellett jutni.alapvetően sokkal egyszerűbben is lehetett volna:megvettem volna a streamesek demo láncát.ott szerettem bele ebbe a hangba,és azt keresem.csak az azért nem az én pénzemhez van mérve.
-
bajnokpityu
félisten
én nagyon bódog vok a denonommal is meg a rotelemmel,nemtom miért nekem irtad.
nemtom emlékszel-e amikor hazahoztam,rádugtam a régi denonra optikain,milyen oda voltam meg vissza.na ez most is megvan,csak közben még jobban szólbennem összesen annyi volt,h a legolcsóbban a gépről korrekt minőségben ki tudjam szolgálni a kinaimat.ennek úgy látom minimális hija van.
amit irtál,h egyszer kell megvenni,azért tenger másikra is rá lehet mondani.
engem most az kezdett el zavarni, hogy mostanság akiktől tippet kértem, előbb-utóbb sajátjukhoz igazitott,és igy be is fékezek.most is úgy látom,h a hangfal a legfontosabb, annak elhelyezése.zene élvezetét legalábbis sztem ez határozza meg.sem erősitő csere,sem külső dacra váltástól nem cserélték ki a zenét, mig az uj hangfalak hangja akkor is fülembe cseng,amikor épp dolgozok...
-
bajnokpityu
félisten
egyetértek.ezek a tápkábelek számomra egyelőre a varázslás kategóriájában vannak.
az uj ICk nálam is picit javitottak a hangon.mondjuk korántsem annyit,mint amikor odébb raktam a hangfalat 5 centivel.az nem számit ilyenkor,hogy milyen kábel megy a falban?a lakáson kivül az elmű trafójáig...
ennyi erővel lakásban nem is lehet zenét hallgatni,mert a szomszédok ki-be kapcoslgatják a cuccaikat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28817 üzenetére
ha nagy a baj,akkor továbbra is lesz szaga.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28814 üzenetére
szagos?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Warter #28783 üzenetére
igen,mert nagyon jó a marketingje,és webáruházként is üzemelnek Streamék.
árához képest egyébként tényleg rendben van.
amikor én hallgattam őket,többet szántam rá,és emiatt akikkel nálam versenyzett,meg amire én vettem,arra nem volt jó.
dögös hangú cuccom volt már,de inkább hallgattam a K55ös alsókategóriás akg fülesemet.ami meg a dögösségnek teljes ellentéte.
HK hibájáról összesen annyit tudok,hogy amikor a 2106ot vettem,sorozatban vitték visssza,pont valami szűrőkondi miatt a 130-150e közötti HKkat. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Detergens #28771 üzenetére
megjegyzem,nem semmi,h teljesen tapasztalatlan füllel tudtál választani.elnézést,ha nincs ebben igazam,de a polk nyersségével,harsányságával pl teljesen eltaláltad én véleményemet is.
ha teljesen élvezetesen, és természetesen szól szerinted, akkor jól választottál.
tapasztalt és tapasztalatlan fülek is gyakran szeretik a dalikat,de attól függetlenül,h nekem sem szivem csücske, azért jópár ellenpéldát is tudok mondani, akik szintén nem állják.gyári állapotban
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#09634560 #28763 üzenetére
valahogy ez az utolsó,amit megnéznék egy erősitő vásárlásakor.
nem falat akarok bontani,hanem szóljon szépen.
kondinak ha jól gondolom, csak olyankor van szerepe, amikor a táp épp kifogyott az erőből, és hirtelen kéne még rövid időre.ellenben arról miért nem szól a HK párti statisztika,hogy a készülékek milyen arányban romlanak el? több értelmét látom,mint kondik méregetésének.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28736 üzenetére
nekem a 6i van atacamából.nagyon szépek,de nem túl nehezek.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
kimi02 #28710 üzenetére
egy denon sincs benne,igy nem érdekel
kicsit furi,h a 2. 3. helyezett forditva kéne legyen,hoszen közel 2x annyiba kerül...meg ezek mellett mit keres a kenwood?
7070es volt nálam talán 10percre.megvettem,hazavittem,hogy ennyiért házimozi?kell.
majd 10percre bekapcsoltam,és annyira rossz volt,h azonnal összepakoltam,visszavittem. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28697 üzenetére
mesélj a monitorról!
milyen wharfikat dobtál ki?
én is árulom enyémeket,de kutyának nem kell -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28697 üzenetére
köszönöm szépen!
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28695 üzenetére
irnál pár szot a különbségekről?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28693 üzenetére
próbálok még több tesztet keresni.
első körben annyit találtam,hogy a 3805höz képest kicsivel gyöngébb zenében.
nade, a 2106 szintén gyenge a 3805höz képest,úgyhogy ezzel sokkal előrébb nem vagyok.meg még én sem tudom,h mit is akarok.néztemvan rajta slave USB,de gondolom azért egy jó DACot ez sem tud helyettesiteni,és akkor meg ott a rotel zenélni.
-
bajnokpityu
félisten
8 éve letetett, hogy claruséknál hallottam egy akkoriban jónak számitó hangfalpárt pio sztereorol meghajtva.no,ezeket a hangfalakat máson nem tudtam meghallgatni, igy nem tudom,h a pio, vagy a clarus stilusa volt,ahogy szólt.
igen erős volt a közepekben,mélyekben, magasokban már nem annyira.másképp tenném fel a kérdést:milyen hangja van a denonomhoz képest?
azért merek ilyen űrkérdést feltenni,mert az általam hallott denonoknak azért eléggé hasonló volt a hang stilusa,csak ártól függően vlt amit jobban,volt amit kevéssé jobban csináltak. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28688 üzenetére
hát
van olyan lehetőség,hogy nálam ki tudjam próbálni? diosd...
a 2106ot szerintem igen könnyen el lehet adni(megfelelő áron), ismerem korlátait, de szerintem az emberek 98%ának tökéletesen megfelel.persze ebben sincs HD,de enélkül szerintem,és az emberek fele szerint simán van élet -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #28683 üzenetére
irigyeljelek?
nem akarod eladni a denonomat? ráfizetnék
de most nem viccelek... -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #28612 üzenetére
nem, birtam azt működésre birni.de mplayer nekem nem szimpatikus.kimenetek között csak directsoundot találtam,és ez nem tecc,mindjárt irom miért.
ellenben találtam asio drivereket a riltekhez,és feltettem.foobarból könnyen lehet váltani szám közben is a kimeneti módot.(de találtam másik,még primitivebb felületű, de direkt audiofil célokra fejlesztett lejátszót:cplayt.ez csak asioban hajlandó megszólalni.mindenkinek ajánlott,aki PCről zenél,legalább próbára.)
a direktsound azonnal érezhető volt,hogy szar.mp3asitotta a hegedűs a háztetőmönömet.
a kernelstream meg az asio között viszont nincs üvöltő különbség.kell kis idő,mire érezni,de lehet még pár óra,és hivő leszek.a külső dac pont,h nem jött be elsőre.nagyon kényes cucc.kábelekre,zenére,digit forrásra,az ég szinére.most már le merem irni,hogy jobb mint a denon belső DACa,de ez az egész rohadt kemény diónak tűnik.denon meg egyszerű,bolondbiztos,de az élmény részét lenyeli.
a brumm megvan:villámcsapás ellen védett dugóban voltak az erősitők.ahogy a DAC tápja is ide került,oké minden.
naszóval ma egy tetves alaplapi hangkarival zenéltem.nem hittem volna,hisz analóg jel csapnivaló,még a geniusokon is.
-
bajnokpityu
félisten
de régebben még a középkategóriában is voltak ilyen oszthatók.
most viszont,h épitész kollégám miatt nem fogok tudni hétvégén dolgozni, olvasgattam a PCs zenehallgatásról,csomó ötletem támadt.
lehet tök zagyva amit irok,pláne nem szakmailag jó, de még lelkes vok
rájöttem,miért necces az alaplapi riltek DACba kötése.a jitter hiba miatt,ami "eltolja a sinus hullámot".a viba meg jó DAC,de abszolut jó jelet szeretne kapni.a rossz jelet meg nagyon hallhatóvá teszi.
no,és azt olvastam,h az opto csatolás egyedül csinál 300as jittert,tehát több mint duplázza egy rendes CD lejátszó hibáját.ezért ront oly sokat.
naszóval,az asio drivertől sokat várok,ami jelentősen lecsökkenti a hibákat.
az asszinkron usb-spdifek meg újragártják a digit jelet,ami ha korrektül van elkészitve,akkor simán CD lejátszó fölötti minőséget tud.egyébként a hivox féle olcsó usb-spdif generátorban az elméleti összes trükköt alkalmazza.külön táp,jó órajelgenerátor,asszinkron,stb.12-13e Ftért.
most lett kész a végleges termék, 2 hetes várólistával lehet kipróbálni,jelentkeztem én is.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #28588 üzenetére
HK CDd van?
nem marantz?nem igazán értem ezt az elő-végfok nyűgöt.mi azzal a gond,hogy a jelforrásból digiten megy a jel a HM erősitőbe, analógon a sztereoba.ha HM kell, akkor átváltok a sztereon arra a z inputra,ami a HM erősitő front 2.0 előkimenete,egyébként meg HM nélkül analóg imputon hallgatom a sima sztereot.
nincs dugdosás,összesen inputot kell választani a sztereon.jó,hát nyilván bukok valamit azon,h dupla előerősités van házimozin,de ott valahogy nem zavar.de sztem nagyfeszültségű hangfal szintű jelet váltani gázabb..
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28570 üzenetére
amikor a 2106ot vettem,akkoriban a HKnak nem is volt direkt sztereo módja.meg akkoriban csomó hibás HK volt a piacon,igy nem foglalkoztam vele.azóta érintőlegesen hallotta m1-2 HKt, de kissé nyomulósnak,diszkósnak érzem őket.nem mondom,h ezáltal alkalmatlan lenne zenélni, csak az én izlésemnek a denon sokkal inkább megfelel.
lehet hasonló véleményt, sokkal jobban alátámasztva kapott valakitől,és esetleg inkább hallgatna finomabb hangszeres zenét.
én mostanság valósággal ujjászülettem, hogy végre olyan zenéket is hallgathatok, amiket régebben nem volt képes élvezhetően előadni a láncom.eleinte párom nem dijazta, de,h kedvenc énekeseit is hallotta, már nem takarja le a pocakját(h a leendő baba rossz zenéhez szokjon)
-
bajnokpityu
félisten
ujabb kérdésem volna avatottaktól.
ha a számgépet kötöm össze a daccal,akkor búg,mint a fene.az erősitő ugyanúgy földeletlen csatis,mint a DAC.
ha a denonba dugom a digit kábelt,ez szintén nem földelt csatis,akkor nem búg.és valami borzalmas erővel búg,nem kábelhiba.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bittehilfmir #28538 üzenetére
missionhöz sztem más nem is illik.sőt,tippem szerint valami magasba húzó kábelek kellenének hozzá.
-
-
bajnokpityu
félisten
kit érdekel:DAC_TESZT
-
bajnokpityu
félisten
igen.hajlok felé.legnagyobb előnye az lenne,h a forgó ventit egyáltalán nem hallanám zenehallgatás közben.másik meg persze az,hogy 5 méteres gép-erősitő távot nem kellene áthidalni.gondolom UTPn már nem múlik semmi hangban.
az a baj,h nem találok ilyen tesztet pl,h hivox vs hiface.Zolival egyelőre ott tartunk,hogy a ma elkészülő uj sorozatból ad egyet kipróbálni.hiface ára,és csekély piaca miatt nem megoldható igy.dacokből sokkal több van.
-
bajnokpityu
félisten
BBéci,és Tisztelt Többiek!
szerintetek hivox féle usb-koaksz átalakító+viba+5méter usb
vagy hiface usb-koaksz+viba+5méter usb
vagy Logitech Squeezebox lenne a legjobb?az első megoldás kb 12-13rugó
a második 30-40e
utolsót használtam németből ebayen venném.szintén 30papir.valami szavazatot adjatok már
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #28498 üzenetére
végre BBélán meg rajtam kivül más is hallja a rubikat
komolyan, örülnék, ha másnak is tetszene.néhány hangfalat meghallgattam,mint olvashattátok,meg azon kivül is néhányat,de ez most nem kompromisszumos vásárlás volt.streamék is mondják,h sokkal jobbak ezek,mint a mostani kinálatukban levő proson ribbonosok.amik papiron ugyanazokkal a hangszórókkal vannak szerelve.ezért érdekelt Dorian féle tuning,mert én szerintem emiatt jobbak a rubik mint a prosonok.rubik váltóit külön kiemeli a gyártó.
lehet,h ütöttek,kopottak,leverték a sarkukat,de igy is messze ők tudnak legtöbbet a láncból.és szerintem a hangfal a legfontosabb a láncból.
-
bajnokpityu
félisten
páromat megkérdeztem,ő elsőre hallotta a 20kHzet a geniuson.nekem odébb kellett mennem. pár centit,pont kioldott helyen ültem.
-
bajnokpityu
félisten
Mplayer classicban flacnál,v akárminél hogy kéne elindulnia az ffdshownak?
-
bajnokpityu
félisten
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest