- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
hkari
őstag
Sziasztok. Holnap megyek a Denonért
Lenne egy kérdésem még. Van rajta elalvás/ébresztés funkció?
-
hkari
őstag
Nah azthiszem végre megoldódott a gondom
Találtam egy ilyen hírdetést,és ezt veszem meg:
Remélem jól döntök...
-
hkari
őstag
Sziasztok. Sürgősen kéne nekem segítség.
Ma láttam hogy az avplanet en akcios a Yamaha V461.
http://www.avplanet.hu/RX-V46150 ért szerintetek ezt vegyem meg vagy a Denon 1306-ot?
Köszi szépen!
-
hkari
őstag
Sziasztok. Megnéztem ma egy Denon 1306-ot élőben,és tetszik meg minden de,
Ez a 75 watt mire elég? Nem nagyon értek hozzá. ha veszek mondjuk ilyet hozzá majd akkor ezt meghajtja?
[link]Másik hogy úgy láttam hogy ehhez nem lehet ipod dokkolót venni sajnos,mert nem támogatja. Ha sima jack el vagy valahogy rá kötöm az ipodot akkor az úgy nem jó? Hangminőségre rosszabb mintha dokkolóval használnám?
Bocsi a hülye kérdésekért,de nagyon kezdő vagyok ebben a témában még.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Szerintetek melyiket vegyem?
Egy 3 hónapos Denon AVR-1306-ost,vagy egy új Yamaha - RX-V363-ast?
Csak annyit szeretnék hogy rátudjam dugni az 5.1 es szettemet,meg hogy mind a kettőn legyen optikai bemenet. Ezeket mind a kettő tudja,de nem tudom melyiket válasszam.
-
hkari
őstag
Sziasztok. Úgy néz ki hogy jövő honapra kicsit több pénz jön össze mint ahogy gondoltam.(kopp-kopp).
Múltkor kibeszéltük,hogy a yamaha RX-V363-ast venném,de most ugy néz ki kicsivel jobbat is tudnék. Mit ajánlotok? Lényeg hogy legyen rajta legalább 2 optikai bemenet,és rátudjam kötni a creative 5.1-em( Creative Megaworks THX 550).
Köszi a segítséget! -
hkari
őstag
válasz
Neurotoxin #4112 üzenetére
Köszi,akkor minden ok úgy látom
Már csak meg kell venni.Használtam jó lenne,de nem nagyon találok,úgy hogy új lesz belőle.
-
hkari
őstag
válasz
Neurotoxin #4110 üzenetére
Köszi,akkor szerintem ilyet veszek. Még pár kérdés.
Creative mélynyomót rátudom kötni? Gondolom valami átalakító kell,mert abba jack-el kéne csatlakozi,és ahogy látom az erősítőnek rca sub kimenete van.
Másik hogy a szettem 8 ohm os hangszórókból áll. Ez baj? Mert valahol azt olvastam hogy azzal baja neki.
Bocsi a hülye kérdésekért,de elég kezdő vagyok a témában még.Köszi a segítségeket!!
-
hkari
őstag
Sziasztok. Szeretnék venni egy erősítőt,és nem tudom milyet vegyek. Van egy 5.1 es hangszorószettem,ahhoz kéne. Ilyen a szett:
[link]Minél olcsóbbat szeretnék,mert ehhez bőven elég. A lényeg hogy optikai bemenet legyen rajta,mert PS3-at szeretnék rá kötni. Első körben egy YAMAHA - RX-V363-at néztem ki,de nem tudom hogy ez mennyire jó erősítő. Lécci írjatok,hogy szerintetek mit érdemes vennem.
Köszönöm! -
hkari
őstag
Sziasztok. Szeretnék venni egy erősítőt az 5.1 es PC-s hanglaim mellé. Tudom nem várhatok csodát ezekkel a hangfalakkal,de most ez van,majd késöbb fejlesztem
Tehát ilyen a szett: [link] E mellé szerintetek mi kéne nekem?
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Befutott a Mortal Kombat mozifilm folytatásának első előzetese
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest