- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
Integra
titán
elég durva az a 640ft szerintem, ehhez nem tudok mit mondani, hogy hozták ki, de pl most én is a metro-ban 830-ért vettem akciósan egy villányi barikoltat és meglepően finom. ez ár körül már valóban van minőségi asztali bor, én is alapvetően ezeket iszom, ha vörösről van szó. akadnak húzósabbak, főleg villányból, de megőrülök a malbec-ért is... nagy gyengém
-
Integra
titán
alapvetően 1000-2000 ft között van a legtöbb. persze megy ez jóval feljebb is a múzeálisaknál, de ez utóbbiakat csak nagyon különleges alkalmakra veszi, ajándékozza, issza meg az ember. nem vagyunk nagyok, nincsen politikai hátszél sem, így kis, pénz kis foci. ellenben a minőségből nem adunk alább
-
Integra
titán
válasz
python1 #35702 üzenetére
most értem haza
keresem a szavakat.. nehéz megtalálni a megfelelőket.
ciki vagy sem, bevallom, életemben nem láttam meg hallottam még ilyet.
frenetikus volt, most is a hatása alatt vagyok..
érted, hallod ahogy a sting tenyerével, vagy kézfejével üti azt a nemtom minek hívjuk hangszert a koncertjén!!! beszarsz.. nem vagyok botfülű, de ez betette a lécet..xtreme: szólj ha netán valami házimozi estet tartasz, viszem a sört, meg a családi pincészetből a bort, úgyis csak buszra kell felszállnom hozzád, és már ott vagyok
köszönöm szépen mégegyszer, aztán amit beszéltünk, akkor induljunk el azon a pályán, az egy reális és még talán megfinanszírozható út -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35659 üzenetére
ezt úgy mondják felénk, hogy: "mittendrin, statt nur dabei"
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35648 üzenetére
jézus, én ezt be nem tenném magamhoz, biztos hogy üt-vág hangzásra, de ez akkora vizuális környezet szennyezés, hogy ihajjj, mondjuk egy bdsm klubban valszeg megállná a helyét
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35643 üzenetére
de
most is mennék hozzá, csak nem tudom eldönteni, hogy végülis valahogy megoldható e egy rejtett belső antenna, és akkor a gyári motoros teleszkópos antenna (ami már nem gyári benne és ez is tönkrement..) helyét lezárom és lefényeztetem, vagy pedig egy s2000 botantennáját rakjuk be a gyárim helyére. mert be lehet forgatni az kasztnimhoz is gyönyörűen, csak a lemez alá kell olyan rögzítő gyűrűt késziteni hozzá, ami pont szögben megtartja. -
Integra
titán
válasz
python1 #35640 üzenetére
igen, ha nincsen megfelelően kábelezve, akkor kellhet. az én rendszeremnél nincsen szüksége rá, meg azért az autó sem mai can-bus rendszerű ugye. és egy jó kondi, nem 1-2 farados és zsilliárdokba kerül, a többi inkább kárt okoz, mint használ. amitóa kibaszta szerelőm (Szakáll) az autóból azt a szart, azóta tökéletes és van rendben az autóm villamossága és nem merül az akksim sem, és nem szív feleslegesen semmi sem áramot. szóval ez nagyon rendszer függő.
-
Integra
titán
hát... tök jó, nekem jelenleg inkább a hócipőm van tele azzal is..
sokat szívtam vele, részben a saját tudatlanságomból, részben meg mert a kondi tök felesleges egy ilyen rendszerhez. de legalább ez a része megoldódott. most már csak az antenna kérdés van hátra. ja és a komponens csere kérdés, meg hogy mi a csudáért serceg a magas -
Integra
titán
nem természetesen nincsen
a komponens egy massive audio ck6 mély-közép és mk6 magas (mindkettő első szériás), a ck6 keresztváltójával összekötve, hátul meg egy 30 centis re audio sub a gyártó által ajánlott térfogattal legyártott teljesen zárt ládában. komplett 20-as kábelezés, az ajtókban dynamat extreme kívül-belül, rockford fosgate t4004 erősítő, alpine cda-9884r fej. ez sem nagy csilivili cucc, de szolíd középszint, egyszerű, sallangmentes.
viszont a komponens cserén gondolkodom. csak még nemtom mire. azt már látom, hogy azóta, hogy az re-t berendeltem az usa-ból, már gyártanak komponenset is. mivel berecseg már néha a komponens, ezért amúgy is csere gyanús az egész, nem mai darab. majd alakul.a revelt szerintem hamarabb ki fogod próbálni kompletten, vagy akárcsak a sub-ot, mint itt közülünk bárki is
irdatlan szép, guszta cucc, minden esetre elmentettem a linket, majd 10 év múlva...
-
Integra
titán
végülis csak állvánnyal együtt egy pár ebből 14ezer dollár, és akkor rmég nincsen 2 front, a center és a sub... na nem gond, ezt majd ha évi 300ezer euro netto a fizum, addig valami preiswertebbet nézzünk
még árat se találtam neten hirtelenjében, csak ezt a cikket, ebből vettem az árakat.
-
Integra
titán
válasz
python1 #35621 üzenetére
nekem ez lenne a sztereo is, úgyhogy azon az úton kell kiindulnom, amit pityu is javasol, de ha nem is 50-50, de 80-20 a házimozi arányában.
nem vagyok én annyit otthon, és ha zenét hallgatok, akkor az esetek többségében autóban. azzal is szívok most, mert valamiért az első komponens szetten magasai elkezdtek sercegni, teljesen értetlenül állok előtte.
szóval a nagy oszlopos elsők nem játszanak. kb 30m2 a teljes nappali és konyha légterem, ebből mondjuk 20m2 a nappali és a frontokat kb 3.5m távolságból hallgatnám, a hátterek meg kb 2m.
BBéci? neked ötleted? -
Integra
titán
adott a h/k avr355-ös receiverem.
ajálnjatok nekem hozzá illő 5.1-es rendszert, amely a 200-400ezres sávban mozog és megfelelő minőséget és hangot nyújt.
mivel fizikailag korlátozott a helyem így az erősen kompakt kivitel az ami szóba jöhet.
mely márkák és azok típusai, ami eszetekbe jut és érdemes foglalkozni vele.
nem holnap fogom megvenni, de elkezdem körbejárni a dolgot, hogy mire odajutok, jól döntsek. -
Integra
titán
válasz
adamssss #35376 üzenetére
ez relatív, hogy ilyen jó. az én rendszeremhez, az én igényeimnek jelenleg megfelel és elégedett vagyok vele. nincsen csúcs rendszerem, egy erős középszintet próbálok mindenből összehozni lépésről lépésre. biztos van, aki inakustikból csak excellenz-et vesz, de én annyit nem adok hdmi-ért. és van akinek még az excellenz is lókuki kategória..
-
Integra
titán
válasz
adamssss #35372 üzenetére
inakustik premium
van belőle 7.5m, 3m, 1.5m, 1m és a splitterem is inakustik. nem tudok eddig semmi rosszat mondani rá, jó ár/érték arányú erős közép kategóriás kábelnek tartom, a jelenlegi konfigomhoz tökéletes, de szerintem ha komolyabbra is cserélném az avr-t, vagy a projektort, akkor is megfelelő lenne.
a 7.5-es 180 fokos csatlakozójú kábelem és az 1into2 splitterem is ennél a boltnál rendeltem, ők be tudják hozni németországból. -
Integra
titán
na, zsír, akkor mégse lesz annyira vacak az egész
van már nagyon jópofa ötletem a növényzet elhelyezésére is...soldi3r: van t41, t61 és t520 is, a t520 is frankó, semmi baja. az x is jó, csak az most nem kellett. ha elhasználnám a t61-et vagy mégis nagynak ítélném, akkor majd veszek x-et is. semmi baj a t-vel. szóval az, hogy te mit vennél, mert kínai egy dolog, a tapasztalat meg teljesen más. nem rontották el sem a t-t, sem az x-et.
-
Integra
titán
és mi van a szoba növényekkel a nappaliban a házimozis területen? hangok és hangzás ősellensége?!?!?! én szeretem a növényeket, a zöldet
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35336 üzenetére
nekem jamo studio180-am volt sokáig, most is fent porosodik a tetőtérben
-
Integra
titán
válasz
adamssss #35323 üzenetére
mekkora az a kábelcsatorna átmérőre?! miért nem húzzátok át a régi kábellel az újat? jól egymáshoz ragasztjátok a kettő végét. vagy még mindig ott az álmennyezet, azon keresztül is átmehet a kábel.
ne foglalkozz vele, hifit, házimozit, tv, beamert meg a többis szart is mindig csak elhamarkodottan kurva drágán vesz az ember, ami másnap a felét sem éri és már ki is jött az újabb, jobb, szebb csilivilibb
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35320 üzenetére
én is, amit látok az alapján pár helyen lukat kell vágni az álmennyezetbe, hogy tovább tudd adni a kábelt, azt kijavitani, lefesteni és kész is.
egy jó kábel behúzóval meg viszonylag egyszerű meló is. tudom, mert 7 emeleten keresztül húztuk át a tetőről a 2 koax kábelem a műholdamhoz, 2 fő munkája 12 óra alatt...
azt nemtom Dorian hogy oldotta meg. mr Dorian?
én többek közt irtózom a gipszkartontól, egy borzalmasan gagyi, igénytelen, rettenetes épitő anyagnak tartom, de eltofgadom ha vaki ezzel szórja tele a lakást mert ez olcsó és gyors. épitészetileg már más történet, de jelen esetben viszont nem okozhat gondot az a nyavajás hdmi kábel
nekem is elég komoly feladat volt, hogy hogy oldjam meg a kábelezést, világitást a házimozihoz, esztétikusan, szépen, követve a lakás minimalista elegáns arculatát. szivtunk is vele keményen.. akusztikailag már most mondom, hogy nem egy matyóhimzés, de nálam is adott volt a fal, a beosztás, a terület. Bécitől már most félek mit fog mondani -
Integra
titán
mert a legtöbb esetben meglévő falakkal dolgoznak már.
ha majd lesz házam, ott kifejezetten figyelni fogok az akusztikára ésszerű keretek között a fal és tárgyak és egyéb hozzá tartozó dolgok fényében. de nem olyan egyszerű, tudod, hogy egy profi cucc egy közepes ház árát is kiteszi, azzal szemben meg mi nem rúgunk labdába. de alapvető kisebb dolgokat meg lehet ügyesen és okosan tervezni szerintem is. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35314 üzenetére
jaja, ezt akartam mondani, hogy akkor marad a gipszkarton szétkapás, ütni pár helyen lukat bele, aztán áthúzni, ilyen kecónál nehogy már gondot okozzon 20-30ezer ft javitás. a hdmi kábel húzósabb lesz
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35179 üzenetére
pityu, azt mondják, kérdezzelek téged, mit tudsz?
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #35179 üzenetére
őőő, tudok én csinálni magamnak olyat? most csak a sima műanyag hozzá adott kábellel van bedugva. mitől speckó amit a csabi csinált?
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #35172 üzenetére
nos, ehhez először gyanítom az 5.1-es rendszerem kéne lecserélni, mert az jelenleg egy piszlicsáré hkts11. olyan megoldást keresek helyette idővel, ami szintén kompakt. nincsen nagy helyem, nem akarom megölni a terem hatalmas hangdobozokkal.
-
Integra
titán
h/k avr355-höz milyen tápkábelt ajánlotok? nem kell baromi hosszú, 30cm-es is bőven elég, mivel közvetlenül az avr mögött van duglaj neki.
-
Integra
titán
a képekről jut eszembe.
érdemes ilyen villás csiptetővel a kábelt az erősitő hátulják rátekerni vagy megfelelő az is, ha simán a csupasz kábeld megsodorva rögzited oda az erősitő csavarjával? mert végülis fém-fémmel érintkezik, noha ez a villás bigyó kétség kivül elegáns, de csak még egy vezető közbeiktatva. -
Integra
titán
válasz
python1 #34920 üzenetére
hagyd már ezt a blődlit hogy a dune-t imádó társaságot, felb@szod az agyam ezzel a bullshit-tel, komolyan, mint egy óvódás. mintha a htpc nem pc alkatrészekből épülne fel. a dune azért kedvelt mert jó ár/érték aránya van, nem feltétlenül vesz mindenki 2000+ euroért még komolyabb mp-t. csak az gürcöl még htpc-vel akinek all in one megoldás kell minden másra is. célszerszám házimozizásra soha sem lesz, pontosan ezért.
az egyediség meg minőség egyértelmű? ezt meg honnan szedted? ez a legkevésbé sem egyértelmű, csak pénz kérdése. jó buli a htpc, de ha csak házimozizol rajta alapvetően, tök felesleges és arra meg egészen biztosan nem az ideális célszerzám. -
Integra
titán
válasz
python1 #34918 üzenetére
dehogy spórolsz vele. veszel 400ért egy pc-t, aztán 3 év múlva simán kukázod, mert elavult. azt meg megnézem, hogy mi az az überspeckó igény, amire egy dune és felfelé nem elégíti ki az igényeket. gyorsabb, egyszerűbb mint egy pc, és célszerszám. a pc meg nem az.
nem azt mondom, hogy nem lehet megcsinálni jól, de sokkal macerásabb, nem ér annyit az egész. én már rég leszoktam a pc-ről házimozizásra. pedig nem a pénz kérdése, hogy pc vagy media player, hanem a használaté. franc vesződik pc-vel. -
Integra
titán
válasz
Pgabor79 #34908 üzenetére
nem nagyon tudom. azt tudom, hogy a duo-ra került végre főkapcsoló. lehet, hogy ez csak nekem mániám, de az ilyenekhez ragaszkodom amennyire csak lehet. hdmi mindkettőn van, chip is azonos, úgyhogy alapvetően a duo inkább ráncfelvarrt darabnak is tekinthető, de szerintem a max megléte miatt lett a duo, és így váltják ki a base-t. a max és a duo is asszem akkor jött ki, mikor a smart széria is megjelent. aminek a létjogosultságát mai napig nem értem, de ebben egészen biztos bennem van a hiba, nem értem, hogy miért kéne a smartból bármelyik is.
de szerintem ha egy base-t veszel, azzal is nagyon jól jársz és vigyorogni fogsz a képi világa láttán -
Integra
titán
válasz
Pgabor79 #34906 üzenetére
de a base utódja a duo, nem? a duo pedig a max-tól abban tér el, hogy nincsen benne bluray egység, hanem 2 hdd fiók. az biztos, hogy a csúcsmodell egy max utód lesz. szóval nem tartom kizártnak, hogy a duo ára fog lejjebb menni. mennyiért lehet most a base-t beszerezni?
-
Integra
titán
na, csak megvan a link
2011 will also see the introduction of the next generation of Sigma chipsets. The 865x range will then be suceeded by the 8670, offering a 700Mhz clock, 30% lower heat, and hardware 3D video acceleration. This is expected in mid 2011. Late 2011 will then see the introduction of the 8910 chipset incorporating VXP image processing for superior video quality, and 1080p 3D. This chip will be aimed at premium players and will be dual core running at 1200Mhz.
na, én ezt már csakazértis kivárom
-
Integra
titán
nem venném készpénznek ezt az infot sem, mert máshol még nem olvastam ezt sem, csak ebben a cikkben, amit most nem találok sajnos.. de úgy megakadt rajta a szemem, hogy erre tisztán emlékszem. meg hogy az új sigma chip már 2 magos lesz. natív gigabit lan támogatással. akkoriban mikor a sigma chipeknek olvastam utána, kutatás közben akadtam erre a cikkre rá. ha megtalálom belinkelem úgyis.
ez a chip lesz az, sigma smp8910
vpx video processing, asszem ez az -
Integra
titán
válasz
robi-k #34894 üzenetére
ezért várok én is, ha eddig kihúztam, ezt a maradékot már fél lábon is..
cekkk:
nem a 3d a lényeg, meg 3d-ről nem is tudok semmit, hogy ilyen fícsőrje lenne, hanem, hogy tudni fogja azt a nemtom milyen képjavító algoritmust, amit eddig csak professzionális stúdiókban használtak.borzalmasan erős készülék lesz.
-
Integra
titán
húúúú, ha én most tudnám, hogy hol az a link..
persze, azt sem lehet 100%-ra venni, és akár ahogy mondod, január is lehet belőle. nekem még van egy csóri o!play-em, én már addig kibekkelem vele. de ha kibírod, lehet, hogy neked is valami ilyen használt vacak kéne és akkor beruházol az új generációs dune-ra. még mindig olcsóbb, mintha most veszel egy mostanit, aztán meg elkezd fájni a szíved az újra és eladnád és megvennéd mégiscsak majd januárban.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34876 üzenetére
köszi
attól még távol vagyok, várjuk meg a kalibrálást és a teljes összedugást, utána lehet öröm é bódottájelenleg még okoz pár dolog ráncot a homlokomon...
-
Integra
titán
kipróbáltam élesben az inakustik splittert végre, bátran ajánlom, semmilyen minőségromlást nem láttam. szerintem a receivert is beiktatva sem lesz. jó cucc. viszont olyan erős piros led jelzi a működését, hogy azt fekete szigszalaggal le kell ragasztani, hogy ne zavarja az embert.
-
-
Integra
titán
válasz
Pgabor79 #34806 üzenetére
már rég kifutott, jelenleg a 'max' az utód, de az is ki fog futni, ahogy az összes mostani is, mert ősszel (bár a smart megmarad valszeg) jön az új generációs dune, 2 magos, nativ gigabit lan és a jóistentudja milyen nevű stúdió szintű képjavitó algoritmussal. jó drága lesz.
egyébként fura, hogy kifutott, mert azon túl hogy a smart más ház, gyakorlatilag alig változott valami érdemben a base-hez képest. lett on-off kapcsoló rajta. amit énspec fontosnak tartok.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34797 üzenetére
mint mindegyikőnk szerintem
én már csak azt remélem, hogy pár hét múlva költözhetek, benyomom a fapad házimozit, ledőlhetek a csajommal a kanapéra, betolunk pár whiskeycolát és élvezhetjük a nyugalmat.. aztán másnap már úgyis azon fogok kattogni, hogy akkor a h/k hangrendszert mire cseréljem le, de azért előtte kiélvezem a pillanatot..
na meg még egy bazi nagy hálószoba szekrényt is csináltatnom kell előtte -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34780 üzenetére
persze, nem azért mondtam, ez rendben is van, csak néha olyan iszonyú merevek vagytok, azért az életet is élvezni kell ám, még akkor is ha nincsen 50-100 milliód házimozi meg zene szobára
-
-
Integra
titán
endlich, jöhet a beamer install
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34684 üzenetére
sörhas?!
legközelebb dukátim lesz, nem érdekel, hogy hogyan, meg hogy lerohad, meg olasz fos, de a japán vas mellett lesz végre egy olasz is, mert gyönyörű, a hangja, a formája és ha épp működik, akkor nagyon jól működik, kevés ide bármilyen highend hifi meg mozi -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34682 üzenetére
én 180 vagyok, kutya bajom rajta. de fene tudja, lehet, hogy 5 cm plusz tényleg ennyit jelent
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34677 üzenetére
azaz
csak nekem volt csókosom a sonynál és kihozta nekem dolgozói kedvezménnyel, bár asszem 120ért már ES md deck-et kaptál, az arany szinűtnana, az rr-en gyönyörűen lehet túrázni is, én napi 1000km-t is ledaráltam már rajta tavaly, idén 800km volt eddig egy napra a legtöbb, meg se kottyan
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34671 üzenetére
bizony, vagy 80ezerért vettem sok-sok évvel ezelőtt!! és tök büszke voltam rá, hogy akkoriban már md-t hallgattam autóban is, hejj, nagy kár, hogy sajnos az ócska cd nyert teret, mert amit az md kibirt strapát.... de ez már csak történelem.
-
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34657 üzenetére
van egy karcmentes QS sony mindisc-em, de tényleg patika, rakás md-vel.
valaki akart adni érte 10e ft-ot. kiröhögtem. mondja, hogy akkor rám rohad. mondtam neki, hogy mindig van feles 10ezrem, hogy ilyenek rám rohadjanak, szóval engem ilyennel piszkálhatsz, nem tudsz. mintha rá lennék kényszeritve arra, hogy bármit is el adjak. nem azzal van a bajom, hogy valaki venni akar valamit és ha lehet, alacsony áron. hanem azzal a stilussal ami ezzel együtt jár rengeteg embernél. játsza a janit, hogy ő diktál, korrektségnek meg halvány szikrája sem. na az ilyeneket küldöm el hamar máshova. -
Integra
titán
válasz
Dorian #34658 üzenetére
ez ilyen, ha te 35öt szeretnél érte, esélyed sincsen 35ért kirakni és korrektül az erre az összegre jelentkezőket várni, mert jönnek az addide30ért jankók..
én is látom már a megadott árból, hogy mennyit mondjak, mert azért ide adja, annyival is számol.. teszem azt látom a te 38ad, tudom, hogy 35öt szeretnél.
nagy összegűeknél viszont kiirom, hogy nem alku, ennyi, nem tetszik, tipli. nem tudok mást csinálni. -
Integra
titán
válasz
robi0604 #34634 üzenetére
tudod az a baj, hogy dilettáns, trehány, nemtörődöm emberek vannak itt mindenhol, nem ehhez szoktam hozzá, több mint 3 hónapot csúszok már, mert mindenki fasz. a magyar az egy ilyen fajta, szörnyű látni és megélni. tisztelet a kivételnek.
persze ha üvöltöznék, és szétütnék mindenkit, meg fenyegetnék, biztos hogy hamarabb meglett volna minden, de ezt a mentalitást meg nem képviselem. az emberek pont azokkal basznak ki, akik nem állnak mindig a hátuk mögött, nem terrorizálnak, hanem megbeszélnek valamit és várják a határidőt. persze azonnal jaj igy nem jaj úgy nem lesz kész meg másnap ér csak rá. de ha torkon ragadom azonnal mégis ráér. ez van, ez tényleg igy megy.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34622 üzenetére
200x113 netto vetitő felület
mitsu hc4000 -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34619 üzenetére
kb 4.5 méteres kéne.
vagy, amit még meg lehet csinálni, hogy szétkapom a dugaljat és direktben rákötöm a kábelt amit vettem, és a dugaljat a mennyezeti tokban odaviszem a beamerhez és akkor egy hagyományos, standard hosszúságú tápkábelt dugok rá. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34614 üzenetére
majd most komoly cuccal kiderül, de a plazmának gyönyörű képe van a h/k-n keresztül, teljes hdmi kábelezéssel még ezzel a média lejátszóval is. de azt tudom, hogy a dune-nel sokkal komolyabb lesz, de ez olyan hogy trabi vs merci, világos. nem érzem, hogy szétverne bármit is. ha meg igen, akkor nem láttam, pedig nincsen rossz szemem. se fülem. ahogy mondtam, ezeknek később tudom a tápkábelét cserélni, de a projektorét most nem nagyon fogom tudni.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34617 üzenetére
a mennyezet alatt külön fali aljazat van saját kábellel.
semmi elosztóm nincsen, minden fali, földelt aljazat, külön körrel, mágneskapcsolós áramtalanitóval a falba betervezve. a lakás meg hager fi-relével és pröpster b+c villámvédelemmel van ellátva, koax kábelek is pröpster gyenge áramvédelmű modulokkal szereltek. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34610 üzenetére
jaaaaa
egy h/k avr-355 az agy, ebbe megy jelenleg egy asus oplay hdd-vel, amit az ősszel megjelenő új generációs dune-re fogok cserélni (bluray+hdd), meg sky hd műhold teljes kathrein rendszerrel, jövőre meg lesz új ps4 vagy xbox720, minden inakustik premium hdmi kábelekkel csatlakoztatva + egy szintén inakustik splitter, mert van még egy g30-as pana plazma is, a receivernek meg sajnos 1 hdmi out-ja van. mindennek a gyári tápkábelét használom alapvetően. de ezeket tudom később cserélni, viszont a beamer tápkábele fontos nagyon, hogy a megfelelőt épitsem be, mert azt nem fogom egy hamar tudni cserélni másikra, holnap szerelnénk össze a mennyezeti világitást és bútorzatot, amiben a kábel is fut a dugaljba... -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34607 üzenetére
mármint az av receiverem meg a többi?
-
Integra
titán
válasz
Dorian #34604 üzenetére
erről jut eszembe: számit valamit a projektor tápkábele, hogy milyen? ugye pc kábel van hozzá gyárilag a szokásos vastag földelt dugaljas kábel, nekem ezt félbe kell vágnom és megfelelő szigetelésűvel hosszabbitanom (kb 4.5méter), forrasztás, zsugorcső, szóval nem mókányolás lesz.
de van e valami komolyabb tápkábel ilyenhez és van e értelme használni ilyet?! befolyásolja a képminőséget? -
Integra
titán
válasz
bajnokpityu #34431 üzenetére
a zasszony midiklorid szintje biztos jó magas lehet...
le nem tudnék mondnai a motorozásról, 3 hete nem tudtam ráülni, kaparom a falat... -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34368 üzenetére
ok, annyira már tényleg kell, grat, kecód se lehet épp vacak ha ezek csak a subok
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34363 üzenetére
oszt ezeket hány m2-re vetted? gondolom családi ház ahol mást nem zavarsz vele
-
Integra
titán
válasz
Pgabor79 #34322 üzenetére
köszi
és ha tudnád hány hónapja cumizok már az egésszel....
jövő héten remélhetőleg kész lesz.. feltéve hogy a villamos cucc rendelésem, amit ma kellett volna megkapjak, nem csúszik még hétfőnél is tovább, illetve össze tudom logisztikázni a villanyost meg asztalost.. péntek este meccs van, addigra már a beamernek is a helyén kell lenni -
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #34124 üzenetére
muszáj lesz neki. elég piszlicsárénak tűnik, de a prospektus 10kg max terhelést mond amúgy rá, bár az biztos 4 karos csavarozással lehetséges... péntek estére kész kell legyen, mert indul a bundesliga..
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest