- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Valkűr #112111 üzenetére
Eddig és sem foglalkoztam vele és megelégedéssel használtam 4,5 évet, nagyon sok órát ment. A HDMI panel tűzforró szokott lenni. A fórumokon is több száz HSZ van panaszkodó userektől, a Youtube DIY Hdmi board javítós videó nézettsége és kommentszáma is magáért beszél. Eddig én is abban a hitben voltam, hogy az enyém nem romlik el, most eljött az ideje.
Így első blikkre a ONKYO TX-NR636 elég jónak tűnik, de van jó pár esélyes erőlködő még ezen a szinten (Pioneer, Sony, Yamaha).
-
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok,
van egy Onkyo 508-as erősítőm és azt hiszem tönkre ment a hdmi board benne (ahogy olvastam ez típushiba, 5 évig ment sok sok órán át). Nincs itt a fórumon olyan szaki, aki márt cserélt kondikat benne és van tapasztalata a javítással? Ha nincs, talán megpróbálom majd én a javítást.
Addig is összekötöttem a dolgokat (dolog= műholdvevő, xbox) a TV-vel HDMI kábelen, majd a TV-t az erősítővel Toslink optikai kábellel. A bajom csak az, hogy így nem mennek át a többcsatornás hangok. Ez beállítási hiba, vagy ennek így kell működnie?
A TV-n van egy ilyen beállítás, hogy: SPDIF Output -> Audio Format -> PCM és Dolby Digital (de ezt nem tudom kiválasztani, mert inaktív).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bittorrent topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Android játékok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest