- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prekog67
csendes újonc
válasz
blakey #140238 üzenetére
A számitógépnél pl más volt a probléma. XP-t lecseréltem utána felismerte.
Valamint azt viszont meg én mondtam meg már az elején hogy fölösleges lejátszó listát írnom, és igazam volt nem az kellett a probléma megoldásához. De kierőltettétek belőlem. Na mindegy..
Azért köszönöm a segítséget. Azt hiszem még is beszerzek egy y kábelt. Nem is tudtam hogy van ilyen.
Legközelebb kicsit korábban szólj hogy mit nem vennél a helyemben, ne 2 héttel később
Kösz még1x ! Attila -
prekog67
csendes újonc
válasz
blakey #140233 üzenetére
Köszi az Y kábeles +táp ötletet, nem ilyen van hozzá, majd gondolkozom rajta, bár részben azért vettem 2,5-es HDD-t hogy ne kelljen még egy kábellel bajlódni, szóval még mindig szívesebben vennék egy erre alkalmas mediaplayert, a mostanival amúgy is gondok vannak.
Viszont a te külsőtápos HDD-et felismerő médiaplayerek egyáltalán nem biztos hogy a csak usb tápos HDD-met is felismernék. Úgy hogy várok még, hát ha 2,5-es HDD pozitív tapasztalattal rendelkező valaki is olvassa a levelemet. -
prekog67
csendes újonc
válasz
blakey #140221 üzenetére
Nem hiszem hogy a ház hibája lenne 3 XP op rendszerű laptop nem ismerte fel, Win7 és Win10 laptop viszont gond nélkül, az egyik laptop ugyan az volt csajk lecseréltem az XP-t Win7-re.
A 3 TB-os HDD -d amit minden felismert, 3,5-es külső tápos, vagy 2,5 feles USB tápos? Egybe volt particionálva vagy fel volt osztva kisebb egységekre?
Abban az esetben ha 2,5-es egyben particiós volt a Dune, Minix, Beelink, Himedia. melyik altípusai ismerték fel? -
prekog67
csendes újonc
válasz
#54715584 #140226 üzenetére
NTFS-re van formázva.
..de ez sem számít mert a 16 gb, 32 GB, 64 Gb -os pendrive-jaimat felismerte mindegyik felsorolt cucc és azok is NTFS-ek, de amikorr némelyik FAT32-esre volt formázva akor is mindig felismerték.
Hangsúlyozom mégegyszer olyan válalasznak ,segitségnek örülnék, azért irtam ide, ha tud nekem valaki olyan típus és !! típusszámú médiaplayert vagy tévét mondani ahol megtapasztalta hogy felismer 2TB-nál nagyobb usb-tápos laptop winchestert, akor tudnék ez alapján keresni erre képes eszközt. -
prekog67
csendes újonc
válasz
blakey #140221 üzenetére
ADATA HV100 a 2TB-os 2,5-es laptop külső winchesterem. 2 hete vettem. Gyári házban van azon nem lehet változtatni, mert ha kibontanám belőle elvesztené a garanciáját.
Nem szívesen patricionálnám újra mert már tele pakoltam. Ha van olyan cucc elérhető áron ami látja a 2TB-ot olyat szeretnék venni.Az asztali gépe xp alatt nem ismerte fel, ráraktam Win7-et úgy felismerte.
Itt a lista amit kértetek.Hyundai DVB4h media player ...nem ismerte fel
Hyundai valamilyen másik típusa media player ...nem ismerte fel
MINI 1080 Full HD 1080P multimedia medika player ...nem ismerte fel
Fujitsu Siemens Amlo laptop XP rendszerrel ...nem ismerte fel
Dell Latitude laptop XP rendszerrel ...nem ismerte fel
OLG TV 1 éves, nem szedem le a falról hogy megnézzem a típusszámát ...nem ismerte fel
ASUS alaplap asztali gépem, XP rendszerrel ...nem ismerte fel
ASUS asztali gépem, Win7 rendszerrel (ugyan az a gép másik op rendszer) felismerte !!
Asus SonicMaster laptop, Windovs 10 felismerte !! -
prekog67
csendes újonc
válasz
Lacielvtárs #140218 üzenetére
4 különböző médialejátszó nem ismerte fel eddig, nem látom értelmét hogy elkezdjem leírogatni a típusszámukat, olyan tapasztalatot keresek akinek már konkrétan sikerült 2TB vagy annál nagyobb adathordozót felismertetni a médiaboxával vagy tévéjével, mert azokban a termékleírásokban amiket eddig láttam nem térnek ki erre a tulajdonságra.
a popcorn médiaplayer amit mondtál 50'000 ft-nál kezdődik, az nekem drága. Az üzeneted végén a mosoly miatt kérdezem, honnan tudod hogy az jó lenne erre a célra? termékleírásból vagy tapasztalatból? -
prekog67
csendes újonc
válasz
Lacielvtárs #140216 üzenetére
A winchesterem egyébként usb-és laptop winchester.
Azt hogy melyik tv és médiaplayer-em nem ismeri fel a 2tb winchestert, azért nem tartom fontosnak leírni mert ahogy beszélgettem más emberekkel is,úgy látom hogy a lejátszók legnagyobb részének ez gondot jelent, és én azt a kisebbséget szeretném megtalálni ami felismeri a 2TB-ot. -
prekog67
csendes újonc
Sziasztok!
2TB-os külső winchesterről szeretnék filmeket nézni zenét hallgatni.
USB bemenetets TV, és 2 média lejátszó box sem ismerte fel a winyomat.
32-64 GB-os pendrive-okat felismerik de a 2GB-ot azt már nem.
Mielőtt bármiért megint pénzt adnék ki, tudja valaki hogy melyik tv vagy mediabox, vagy mediaplayer ismeri fel a 2tb -ot? Van egyáltalán ilyen? Számítógépről azért nem akarom nyomni, mert tv-zés közben azt is szoktam használni.
Már 2 órája böngészem a netet,de nem találtam semmit ebben a témában. Ha tud valaki segíteni megköszönném. ( Inkább levélben ha lehet, ritkán nézek be ide)
az email témacímében légyszives írd be hogy 2tb-felismerése, ...mert ismeretlen leveleket ugye nem szívesen bont ki az ember.
Remélem lesz valaki akinek van tapasztalata ebben a témában, előre is köszönöm a segítséget.prekog@gmail.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 1 / 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged