- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taz98
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kértem tanácsot vásárláshoz (köszi a segítségeket), végül ez lett belőle:
és egy SONY STR-DH 520 erősítő.
A kérdésem a következő: milyen sub-ot tudnátok ajánlani hozzá? Ha már a szett Wharfedale akkor lehetőleg olyat.
Kösz,
Taz
-
-
taz98
csendes tag
Sziasztok!
A cél egy belépő szintű 5.0 elrendezés össszehozása egy 16-20 nm-es szobában. Fórumozás és neten történő körülnézés után a következő erősítőkre esett a választásom, ebből választanék 1-et.
Sony-DH520
Pioneer VSX-420
Pioneer VSX-421Ezek közül kellene döntenem - de nyitott vagyok bármilyen más javaslatra. KábelTV, DVD, Wii és PS3 lenne rákötve. Az is cél, hogy a kábelTV képét/hangját az erősítő nélkül is tudjam hallgatni/nézni. Erre ezek alkalmasak? Nem nagyon jöttem rá, hogy ehhez milyen specifikációt kell nézni.
Ezen kívül még szeretnék tippeket, hogy milyen 5.0 szettet érdemes venni az erősítő mellé, ami basszusban is megfelelő lenne, az árkategória pedig az erősítőnek megfelelő 60-100k, de inkább az aljához közel. Első körben ezekre gondoltam, láttam erősítővel szettben a következőket:
Sony SS-FCR4000
Pioneer S-ES3TBKösz,
Taz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Bestbuy játékok
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest