-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Utánanéztem a sztereó erősítőknek, azok nem játszanak, mert mélyládát is szeretnék.
Ezeket a típusokat néztem: Pioneer VSX-329, Pioneer VSX-423, Yamaha HTR-2866
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
Hangfal: videoton sl 451 qb
Mélyláda: Yamaha YST-SW012 -
Martin97
aktív tag
válasz
Oldfighter #93524 üzenetére
A későbbiekben egy jamo szett lenne, mert azoknak meglehetősen jó hírük van. Ehhez megfelelne a fantebb említett erősítő?
adodaniel: Régről még úgy emlékszem, hogy a jamoknak jó hírük volt, de a fejlődést már nem követem. Szóval a mostani cuccaikkal nem vagyok képben.
-
Martin97
aktív tag
válasz
Oldfighter #93521 üzenetére
A meglévőknek nincs baja, és meglehetősen jól szólnak, a korukhoz képest. Azért kérdeztem, mert ha később cserélnék 5.1-re akkor nem kéne cseréljek erősítőt. Ennek fényében melyik típust ajánlod?
-
Martin97
aktív tag
Sziasztok!
Videoton SL 451 QB hangfalpárhoz keresek erősítőt.A Pioneer VSX-329-et néztem. Ez elég lesz a fentebb említett hangfalakhoz, lehet küldeni őket rendesen? Továbbá megéri a többletet a Pioneer VSX-423, annak figyelembe vételével, ha a jövőben bővíteni szeretnék? Egy 12 négyzetméteres szobában lennének elhelyezve. Mekkora hangnyomásra számíthatok? Érdemes lehet beruházni egy Yamaha YST-SW012 mélyládára? Mennyit nyernék vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged