- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi #128884 üzenetére
Szóval az erősítőm (TX-NR609) gyári hibás volt. A javításért nem kellett fizetnem.
Már a múlt héten bevittem, és másnapra el is készült.Létezik ehhez az erősítőhöz olyan windowsos alkalmazás, ami ingyenes, és kb azt tudja, amit a telefonos(Android)?
Telefonról gyakorlatilag bármit meg tudok vele csinálni. Nem csak ki-be kapcsolás, zene stream-elés, de elsősorban ez a kettő érdekelne. Tehát az erősítő képes ezen jelek fogadására. Elvileg windows kompatibilis. Csak én nem találom a windows-os alkalmazást? (Win7-8-10) Vagy desktop windows-hoz nem is létezik ilyen?!
-
sbazsi
veterán
válasz
Nemir Ombe #128886 üzenetére
Na igen, ettől félek én is. Első körben telefonon/emailen fogom felvenni velük a kapcsolatot, elküldöm a serialt.
Jártam már úgy hazai Acer márkaszervízben, hogy elhajtottak egy problémával, aztán írtam a UK service-nek, azok meg küldték a megoldást. Konkrétan egy laptop gumitartói jöttek le az aljáról, szóval no comment a hazai szervíznek. Mindezt úgy, hogy amúgy is kiment a gép szlovák (vagy milyen) központba, mert a vinyó is behalt.
-
-
sbazsi
veterán
válasz
Nemir Ombe #128880 üzenetére
Arra gondoltam, hogy esetleg ez gyakran elofordulo hiba, és sokszor volt ilyen.
Gugliztam (most a megfelelő kulcsszavakkal) , ezt találtam.
http://www.uk.onkyo.com/en/articles/customer-care-program-119261.html
Sorry, telefonon vagyok.Szóval nem egyedi eset.
Kérdés, hogy ezzel itthon mi a helyzet
-
sbazsi
veterán
válasz
Nemir Ombe #128874 üzenetére
Se előtte, se utána nem megy
Mármint a FW update.2011-es vásárlás, szóval már nem garis.
Hová érdemes vinni?
Nagyjából mire lehet számítani? Tudom, hülye kérdés -
sbazsi
veterán
válasz
Nemir Ombe #128871 üzenetére
esetleg a reset előtt egy firmware update?
-
sbazsi
veterán
Kéne egy kis help. Nem megy az erősítőm.
Onkyo TX-NR609.
Eddig tökéletesen ment a tv-ről is, a rádió része is, és a nasról is lejátszotta a zenéket.
Most egyiket sem.
Ha rámegyek, hogy net, akkor "Now initializing"
Bár eddig nem próbáltam, de most kipróbáltam az usb-t is, arra is ezt írja.
Rádiónál egyszerűen nincs hang.
Ha pedig a tv-re kapcsolom, akkor a tv-ben elmegy a hang, ahogy eddig is, de az erősítő az néma marad.Router nem látja, vagyis nem jelentkezik be rá. Lan kábelt cseréltem, semmi változás.
Hangfalat teszteltem, nem az a ludas.
A tv-re kimegy a jele az erősítőnek, tehát a setup az megy, meg a hangerőt is látom.
Bármi ötlet?
-
sbazsi
veterán
válasz
Norbi 72 #106971 üzenetére
Aham.
A hirdetésben az van, hogy acoustimass 6 series II.
Küldött képet a csatlakozókról. Ott pedig acoustimass 5 series II van.
Amin van jobb, bal bemenet. És onnan megy a két hangszoróba a kozép-magas.
viszont van hozzá még 3 extra hangszóró, ezért nem értettem, hogy mi van.Ha a két frontot a bose erősítőn adja, a centert, és a hátsókat rákötöm az erősítőre, annak nagyon gáz hangja lesz?
-
sbazsi
veterán
Egy Bose Acoustimass 6 Series II 5.1 rendszert hogy kötök rá egy Onkyo TX-NR609 erősítőre?
-
sbazsi
veterán
Egy Bose Acoustimass 6 Series II 5.1 rendszer mennyire működik jól együtt egy Onkyo TX-NR609 erősítővel?
-
sbazsi
veterán
Kérdés:
Egy ilyen 243Ft , egy ilyen 1467Ft, és egy ilyen 3284Ft kábel között mi a különbség?
Van akkora különbség, amit az ára indokol? -
sbazsi
veterán
válasz
Norbi 72 #89968 üzenetére
A bi-amp lényege nem pont az, hogy nincs mélyláda?
Jelen esetben két kábel megy 1 hangfalba, a közép-magas és a mély.Közben rájöttem, hogy rosszul kötöttem be, a magasat a zone2-re tettem, nem pedig a 7.1 extra hangfal csatijaira.
Most szól az első, és a hátsó hangszóró is a hangfalban.
-
sbazsi
veterán
Adott egy Onkyo TX-NR609 erősítő.
És egy Sony SS-LB555AV hangfal. (meg annó az ehhez kapott center, és két hátsó hangszoró is)
Ebbe a hangfalba bele van építve a mélynyomó, külön sub bemenettel.Kérdésem, hogy hogyan kell bekötni, beállítani az erősítőt, hogy a hangfal a legmegfelelőbb jelet kapja?
Az erősítő leírásában találtam bi-amp hangfal bekötési módot, és így kötöttem be.
Vagyis az 5.1 részből kijövő jelet rákötöttem a hangfal mély bemenetére, a zone2 jelet pedig a magasra.A menüben beállítottam, hogy bi-amp hangfal van, de valahogy mégsem az igazi.
Az első hangszorókból (magas) nem jön semmi, csak a hátsó mélyekből. De ott mintha minden jönne.Mit csinálok rosszul?
-
sbazsi
veterán
onkyo 609 és bose acoustimass 10 hangfalak mennyire jönnek ki jól egymással?
vagy az erősítőhöz inkább valami normál méretű álló hangfalas megoldás javasolt? -
sbazsi
veterán
onkyo 609 és bose acoustimass 10 hangfalak mennyire jönnek ki jól egymással?
vagy az erősítőhöz inkább valami normál méretű álló hangfalas megoldás javasolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged