- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
válasz
xxlongikaxx #119733 üzenetére
Igen, tudom. Egy kicsit ódzkodok a használt cuccoktól, főleg hangfalak terén. Így kötök magammal egy kis kompromisszumot.
Muszájságból. Néztem én ezen az oldfalon, amit linkeltem Denon x1200-es erősítővel szerelt szettet is és az is olyan 360K lenne. Mondjuk azokhoz nem jár már/még a sub.
-
szeky81
tag
Helló srácok!
Tudom van egy kisebb topik kezdőknek, de ott elhaladt a fülek mellett a kérdésem és megkérdezném itt is mi a véleményetek erről az Onkyo komplett szettről? Ha lenne más, esetleg jobb kompakt és masszívabb szett akkor tudnátok segíteni? Max. 400E Ft értékben keresgélek.
Köszönöm előre is! -
szeky81
tag
válasz
Dorian #116299 üzenetére
Köszi a választ, szinte gondoltam, hogy nem úszom meg ilyen egyszerűen...
1-2 dologban nem vagyok még biztos.
Ez a denon 4100w szimplán 2 utas, jól látom?
Mi az a "Terhelhetőség névleges / zenei (Watt)"? Mi az az érték, amit figyelembe kell vennem?
Mekkora az a minimális erősítő teljesítmény, amit a hangfaloknál figyelembe kell vennem ehhez az erősítőhöz?
+++
Így szerk után:
Tudnátok pár alternatívát adni mi(k) közül választhatok? -
szeky81
tag
Üdv a HI-FI/Házimozi fanoknak és amúgy mindenkinek!
Szeretnék tanácsot kérni. Hamarosan egy kisebb lépésre szánom el magam és vennék ezt-azt.
Kinéztem egy Denon avr-x4100-es bivaj cuccost Denon-x4100w. Ez lenne a fő komponens, amin nem szeretnék változtatni. hivatalos oldal
És itt jön a kérdésem:
Ez a szett Onkyo-sks-ht594 elegendő-e hozzá, avagy kicsi/kevés lesz?
Másik kiszemeltem egy 7.1, szintén onkyo: +1
Egy német oldalon az első párosításhoz hasonló, de régebbi atmost szettet akciózták 1500 ojróért [link], de nem bízok én ilyesmiben, inkább hozzáértőkhöz, hozzátok fordulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jogász topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Aki 2019-ben walkmanezik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest