- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
válasz
pauliboy23 #3418 üzenetére
Szerintem egész jól szól. Amikor normálisan működik. Van hogy bezizereg, és olyan hangja van, mintha valami rossz telefonvonalból szólna a hang. Pedig minőségi kábelek vannak hozzá és csak digitális forrásból (koax) táplálom. Kisebb áramingadozásnál fogja magát és kikapcsol, de az sem egyszer fordult elő, hogy MAGÁTÓL elkezdett felhangosodni, és SEMMIT nem tudtam csinálni, csak odafutni és kinyomni, mert a távra nem reagált. A távkapcs, bár ezüstszínűnek látszik, valójában fekete, csak be van fújva szürke réteggel, ami úgy kopik róla, mint a legócskább kínai játékról a festék. Időnként folyamatos kattogást is hallat magából. Én anno 70-ért vettem hangfalrendszerrel együtt (szintén SF). A hangfalakban van anyag, tömör cseresznyefa, Jamo technika, ha a hajszálvákony gyári kábelek helyett minőségi, vastag rézkábelt használok, tökéletes. A mélyláda 25 w-ja ellenére brutális. Erősítőt viszont ne vegyél ilyet, nagyon szar, én egy Sony STR-DH520-ra tervezem lecserélni minél előbb. Már 5-6 éve biztos megvan, működik, amikor jó, akkor szép a hangja az árához képest, olcsó egybeházimozikat alázza, de azért nagyon látszik, hogy spóroltak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest