Hirdetés
- iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Légből kapott hírünk van képekkel

- 

Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nemir Ombe
addikt
válasz

hétalvó

üzenetére
						Értem, tehát az elektronika nem számít csak a kábel .... az lényegtelen, hogy legjobb kábel is csak azt tudja átvinni, ami az elektronikából kijön .... de ugyanez elmondható a "táprészről" is, ha olyan környéken laksz, ahol "sz@r a áram", akkor a legdrágább tápkábel vagy csatlakózó sem csinál olyat, mintha direkt Pakshoz csatlakoznál.... de ezért szép ez a hobbi, mindenki máshogy éri el a "tökéleteset" ....

- 

Sztenn
tag
válasz

hétalvó

üzenetére
						te hétalvó, te miért gondolod, hogy mindenki csak támad téged? mondtam én valaha hogy nem hiszem el amit írsz? abszolút lehetséges, hogy más képet kapsz másik kábellel, teljesen mindegy milyen formában most... de őszintén, téged nem érdekel hogy miért van különbség a két kép között? mert engem nagyon is. ezért írtam, ha csak 100 km lenne, már indulnék is hogy kiderítsük miért van az a különbség. hisz valami oka van, és az is biztos hogy megmagyarázható oknak kell lennie. neked van rá valami tipped mitől van?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
 - Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
 - Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
 - LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő