- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz dgyuri0123 #83174 üzenetére
Meg szabad kérdezni, hogy mennyi az az elég jó ár?
-
andorb
csendes tag
Sziasztok!
Aktív mélynyomó vásárlása előtt állok és ebben kérném ki a segítségeteket, hogy melyiket vegyem. Egy kb 25 m2 es szobába kellene- Ez a három kiszemeltem van, de ha esetleg Nektek van valami ajánlatotok akkor szívesen meghallgatom:
http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/JAMO-SUB-260-m%C3%A9lynyom%C3%B3--fekete-%282-%C3%A9v%C2%A0-garancia%29,103952,505087,720003.html?langId=-19
http://digibest.hu/index.php?p=termek&kat=458&termek=12529
http://www.hangkepstudio.onlineuzlet.hu/hangfal/melylada/taga-harmony-tsw-200-melylada/
http://www.hififutar.hu/index.php?P=1&K=3&ID=4771
A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz devil-k #83208 üzenetére
Na akkor csak van egy dolog amit irigylek belőle. Bár nem létszükséglet, PC úgyis mindig megy.
Elég jó. Háttérzenének ingyen de reklámokkal elmegy a 128kbit/s-es is, de havi 1500Ft-ért simán megéri előfizetni a jobb minőségre, reklámmentességre.
Én főleg azért szeretem, mert új, számomra ismeretlen zenékbe is belebotlok. Van egy rakás playlist aztán hadd szóljon. Ami tetszik meg megcsillagozom.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
Az alábbi Pioneer VSX-827K az egy lebutított Pioneer VSX-923K(922K) házimozi erősítő? -
skoos
őstag
Denon x3000 erősítőm a remote app-bol (ios) irànyítva a class fm internet ràdiònàl valami egèszen màst hoz be. Nem tudom mi az, de magyar ràdió, èjjelnappal CSAK zenèvel. Ès sehogy nem talàlom a valos class fm-et.
Ez mi lehet?
-
jeni
félisten
válasz Norbi 72 #83212 üzenetére
pontosítva
a végén lemaradt a lényeg.
A VSX-827 lebutított vas a VSX-923 erősítőhöz képest? az edigitalban megrendelhető ha jól tudom 80000 Ft környékén van az ára.
Videó részénél nincs 4K
most akciósan rendelhető és annyiba kerül mint egy VSX-528 sőt tovább menve a MALLI boltban 99000 Ft-ért egy BDP-160 lejátszót is adnak mellé,holott ott a szólóban az VSX-528 97000 Ft,így már a 2000 Ft-t rátéve jobban megérné a lejátszóval együtt,és abban igaz csak 5.1 van de tudja a 4K-t.[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
válasz Oldfighter #83202 üzenetére
Hát igen, szegény Rx V550 nem nagyon tűnik ki 5.1-ben
Az is érdekelne mennyire mozis a hangzása. Nem az kell, hogy üvöltsön és romboljon, hanem részletesen,de amikor kell akkor kellő dinamikával szóljon.
Esetleg Denon 2113? Vagy a Yamaha RX V467 már nem lenne előrelépés?
Kb megint 10 évre tervezekA kanál a gyengék villája
-
nagyúr
x500 kivételével minden 2013as modell tudja, és a 2012esek közül is sokat felupgradeltek rá még a belépőkategóriában is. mivel a kérdéses készülék hálózati lejátszóként képes netrádiós vételre, gondoltam egy kérdést megér.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
az VSX-528-t de gyorsan megemelték,tegnap este még 99000 Ft volt egy Pioneer BDP-160-al,ma meg 107000 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
Oldfighter
senior tag
A Denon és a Marantz jóformán testvérmárkák, nagyon hasonló a karakterisztikájuk. Dinamikában, részletezőképességben, zenés anyagok visszaadásában ezek ajánlottak. Mozis hangzás kifejezést inkább más erősítőkre szokták ráaggatni ( Harman Kardon, Onkyo ), de a legjobban akkor jársz ha a saját fülleddel hallgatod meg. Én nem panaszkodok, a 6007-es Marantzom szépen teljesít.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Oldfighter #83223 üzenetére
Onkyo-t nem hallottam, de nekem a Harmanról a 360-as alapján elég lesújtó véleményem van. Ha ez a mozis hang akkor kösz nem kell. Se részlet, se tér. Hátsók alig éltek.... Úgy igazán semmiben sem éreztem jónak, hogy legalább bármi mellette szólna. Még a beállítási lehetőségek is elég szánalmasak voltak.
Remélem nem gázolok a H/K tulajok lelkébe.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Szia!
Én inkább az erősítőjében kicserélt 3-db műveletire (8-lábúakra) gondolok, mert előtte sose csinált ilyet a ládám. Bírta pokolian a strapát.
Az én tippem, hogy túlvezérlik az új chippek, vagy mivel az eredetiekkel sem javult meg, rosszul lettek visszaforrasztva a lábazati részeken.
-
devil-k
nagyúr
Srácok!
Mitől van az, hogyha 6 mérési pozícióban kalibrálok (X4000), akkor dinamikátlanabb, pontatlanabb, laposabb az eredmény? 3 mérési pozícióban viszont nagyon szuper!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Norbi 72
veterán
Kiosztották az idei EISA díjakat.
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
bbmt
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz választani erősítőt régen egyszerűbb volt
Tudom, hogy meg kellene hallgatni a kiválasztottakat,de őrült távolságok vannak vidékről, ezért a ''tömegek'' tapasztalatában bíznék. Ráadásul nem egyszerű a helyzetem mert nem egy mindennap használt tv-re kötném,hanem egy projektort(Benq W1070) szolgálna egy nappali mozisarkában,ami heti 2 max 3 filmet jelent.Érdemes venni drágábbat vagy nem? Amennyiért tudnék használt 2 éves Marantz 5007-et venni,annál olcsóbban vehetnék új Pioneer vsx-828-at.Ennél is olcsóbban Denon avr 2113-at, szintén 2 éveset. Na meg Yamaha RX V475-öt.Szeretem az RX V550-et ,de elhaladott az idő felette.Egyáltalán mi az a széria ami vállalható a mostani Yamaha sorozatokból.Valahogy a HTR széria nem vonzó.
Mi a helyzet a Pioneer-el Yamaha-val? Mindenki Onkyo-t és Denon-t használ?A kanál a gyengék villája
-
BBéci
legenda
válasz Norbi 72 #83227 üzenetére
Gittegylet, kár rájuk egy szót is vesztegetni.
(#83232) Patice
Aki a legtöbbet fizette, vagyis a legtöbb lapban hirdetett, az nyert.
Volt év, amikor csak azért hoztak létre egy kategóriát, hogy tudják díjazni az egyik jól fizető kuncsaftjukat. Szégyen és gyalázat.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Erősítőn keresztül kellett volna kalibrálni. Ideális esetben az erősítő nem befolyásolja a képminőséget, de sajnos ez nem mindig áll fenn.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norbi 72
veterán
Az 515-ös jóval alatta van,meg nem mindenkinek tetszik a nyomulós,mozis karakter.
(#83242) cain69 775,ez egyértelmű,márcsak a 2 hdmi kijárat miatt is(proji+tv).
Az adatok alapján minimális különbségek vannak,de nézd meg a seggüket,a 775-ös szépen el van látva csatikkal.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Norbi 72 #83245 üzenetére
hogy a kimenetek nem függetlenek. bár gondolom az csak egy magasabb árkategóriától lenne elvárható egyébként tetszik a kütyü, határozottan gondolkozom rajta. viszont az x2000-zel teszik pariba, amiből van használt, akár fórumon bellülről is.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
közben leesett, igen.
amúgy használ valaki két kimenetet eltérő felbontású kijelzőkkel pc-ről etetve? a kép megjelenítésére használt kijelző váltásakor a windoze automatikusan vált az aktuális kijelző natív felbontására, vagy ehhez kell még valamit varázsolni is? vagy célszerű ilyen esetekben a pc-ből két jelkábelt is húzni az erősítőig, amikre a két kijelző natív felbontásának megfelelő felbontást kényszerítesz rá, és kijelzőváltásnál az erősítőn bemenetet is váltani?
-
mettek
addikt
Sziasztok
Némi segítséget kérnék. Milyen eszközt ajánlanátok ha én egy popcorn hour a300 medialejátszót használok és fejhallgatóval szeretnék filmet nézni de rögtön 2 fülessel és jó minőségben? KöszönömPSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Trump vagy Harris
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- ÚJ!Etoe Seal Pro Projector
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest