- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
válasz
liszi70 #13207 üzenetére
Igen pont ez a problémám, a TV nem megy folyamatosan, így meg mindig újraindítás kell. Sőt reboot sem elég, ki kell kapcsolnom a gépet, majd újra be
nyilván nem olyan egetrengető dolog, de idegesítő és eddig nem így volt.
A többieknek: Újraraktam a legújabb videokártya drivert, illetve ez csak integrált GPU egy I3-540-es processzorhoz.
A TV egy LG 49LH570V a legújabb firmware vant fent.
Mivel régi már ez a processzor, nem igazán van topikja, de megpróbálok egy hasonlót keresni -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok.
A számítógépem HDMI kábellel van összekötve a TV-vel. Extended displayként van beállítva a windowsba. A régi Samsung tévémmel rendesen működött is, nemrég viszont vettem egy új LG TV-t. Azóta csak úgy érzékeli a TV-t a számítógép, ha a gép bekapcsolása előtt bekapcsolom a TV-t. Ha előbb a sz.gépet kapcsolom be, majd azután a TV-t akkor nem érzékeli a windows. Semmi beállítást nem módosítottam. Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest