- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIGi75
senior tag
válasz
#93875712 #68444 üzenetére
Én sem vagyok nagy mágus ebben, de vhol azt olvastam, hogy ypao mért távolságait jobb úgyhagyni, mert beleszámolja a szobai akusztikai tényezőket azért jön ki más eredmény. Úgy nem szólt jól? Én amúgy át szoktam másolni a mért eredményt manual beállításhoz, és ott szoktam rajta finomítani.
-
embe
nagyúr
válasz
#93875712 #68444 üzenetére
Nem tudom neked hogy, mi jött ki. És miért az - ami. Nálam az utóbbi pár évben megfordult pár erősítő, 3 Yamaha is. Majd centiméter pontossággal lőtte be mind a hangfalak távolságát. A subbal volt olykor pontatlan, de gondolom ott a késleltetés pontos beállítása miatt.
-
Gabesz87
veterán
válasz
#93875712 #68439 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekel. Mi a kül. Straight, és Direkt közt?
Én meg kivagyok már a Denon után attól, hogy nem akar rendesen működni a Standby Passthrough, úgy, ahogy én szeretném. Ez hülyeség, hogy ha én IPTV-t akarom nézni az erősítő kikapcsolása után, akkor előbb kapcsoljam arra az Inputra, és aztán kapcsoljam ki az erősítőt!
Mondjuk úgy vettem észre, hogy ha minden ki van kapcsolva, és a TV-t bekapcsolom (erősítőt nem), akkor sem akar bejönni az IPTV. Meguntam ezt, úgyhogy inkább kihúztam az AVR-ből a boxot, és direktben a TV-re dugtam. A hang viszont ARC-n így is átmegy az erősítőn szerencsére (ez a része mondjuk sokkal jobban, egyszerűbben működik, mint a Denon-al, ott valahogy nagyon körülményes volt ez az ARC, CEC is kellett hozzá).
-
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz
#93875712 #68324 üzenetére
A MASS-hoz 80 Hz-nél magasabb vágási frekvencia illik, mert a szatellitek nem remekelnek 100 Hz alatt. Sőt, inkább 110 Hz-et ajánlok.
Mindenképpen az LFE-t használd! A dübörgésnek valami más oka van. Ahogy ezt gab1ka már leírta.
Szerintem az Y kábel nem fog segíteni, a helyedben meg sem próbálnám. -
törölt tag
válasz
#93875712 #68289 üzenetére
Egyelőre az olednek jobb a térhatása. 😂 Valamit vagy az ypao állított nagyon el vagy én kapcsolgattam rosszul a dolgokat mert jórészt csak a center hallható. De majd holnap jobban nekifekszem és lesz majd pár kezdő kérdésem.
Egyébként nem panaszkodhatok mert vagy nem volt képben akitől vettem vagy ilyen rendes. 180ra tartotta 160ért elhoztam. Nem tudom most mennyi lenne a valós használtpiaci ára egy 6 éves rx a2040 nek ami 5.1.4 atmosképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest