Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Spec

    őstag

    válasz Spec #87778 üzenetére

    Pár hete írtam megmattult autó fényszóró polírozás témakörben. Gondoltam megosztom veletek a fejleményt. Végül nem vettem semmilyen polírozót, se gépet, se korongot, semmit.
    Még szerencse, mert napokban futottam bele a Lidl-ben egy Ultimate Speed Headlight Restoration Kit nevű cuccba, 3999 Ft-ért. Gondoltam adok neki egy esélyt.
    Jelentem nagyon jó a cucc. Nagyjából 30-40 perc mókolás / lámpa után jobban néz ki mint új korában esküszöm.
    A csomag tartalma 3-féle csiszoló papír (2000-es, 3000-es, 5000-es), hozzájuk egy kis szivacs kocka, amivel kell a csiszolást végezni. Polír paszta, és Coating folyadék UV védelemmel. + Mikroszálas kendők a művelethez.
    Rámentem szépen a csiszolópapírokkal szépen sorjában, vízzel természetesen. Már a 3000-es után úgy nézett ki, hogy ez ígéretes lesz, az 5000-essel meg már majdnem készre lehetett csinálni.
    Utána jött a polír paszta, amitől olyan csillogó lett, hogy öröm volt nézni. Felvittem rá a coatingot is, 15 perc száradás után azt is fényesre töröltem, és kész is. Nagyon pöpec lett.
    Mindent kézi erővel, szép kényelmes munkával, úgy hogy nem rohadt le a kezem tőle.
    A csiszolópapírból 2x-i kezelésre elég van (mindenből 4 db), a polír paszta szerintem 3-4 alkalomra is elég simán. A coating is elég 3-4 alkalomra szerintem.
    Ennyi pénzt simán megér szerintem, tudom ajánlani ha valaki hasonló problémával bajlódik.
    Azt majd meglátjuk mennyire lesz tartós. A leírás szerint a coatingot 3-4 havonta érdemes felvinni újra, akkor sokáig szép marad.

    "They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine

Új hozzászólás Aktív témák