Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na, még egyszer utoljára felhozom a topicot, hátha mégis érdekel valakit ez a hütési megoldás. Tegnap óta tettem fel új képeket is a moddolt házról, valamint elkészültem a házventik fordulatszabályozójával.
A prociventi (mivel halk), állandó 12 V-ot kap az alaplapról, a 3 házventit viszont egy közös IC-s szabályozóval lehet állitani, kb. 5.6V és 11V között.
A szerkezet annyira jól sikerült, hogy már némi tuningot is meg mertem ereszteni.
Proci órajelét felemeltem 2000-ről 2200 MHz-re, SZÁNDÉKOSAN letekertem a ventik szabályozóját minimumra, és igy teszteltem CpuBurnK7-tel egy jó félórán keresztül, természetesen most már zárt házzal.
A mostani 27C szobahőmérséklet mellett 60C-ig sikerült igy feltornázni, meglehetősen csöndes müködés mellett!!!! Ilyenkor idle=46 C-os
Elsősorban hütésben járatos egyedeknek szeretném a véleményét kérni, erről a meglehetősen olcsó, de hatékony moddról.
U.i.: Azóta a coolness.hu-n is láttam légcsatornás hütést, Atus kezenyomán, bár Ő csak a hő kivezetését oldotta meg, alu. gégecsővel, a beáramlást szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest