Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Szerintem ez nagyban függ a gyártótól is. Mivel széles választék van, így a nyílászárók árai is széles skálán mozognak.
Mi most vásároltunk belső, fa ajtókat. Az üveghelyes (tehát még nincs benne üveg) többe (20.000) került, mint a teli, azaz az üveg nélküli (17.000).
Egyébként az asztalosbarátunk sem tudta volna olcsóbban elkészíteni, és ő is az üveghelyest, vagy üvegest drágábban csinálta volna meg, mint a sima ajtót. -
Ariadne
őstag
Támogatott lakáshitelek esetén itt vannak a fix közjegyzői díjak: [link] Itt [link] pedig pontosan kiszámloható, mennyi is az annyi az ingatlan értékének (felvett hitelnek) és az ügylet egy- vagy kétoldalúságának ismeretében.
Csak pontosításképp.
És szerencsére van már olyan bank, amelyik nem kér folyósítási jutalékot, hitelbírálati díjat meg egyéb piszok plusz össszegeket, tehát ez nem törvényszerű...
Akinek szüksége lehet rá, íme a PSZÁF független összehasonlító táblázata, nekem egész más megvilágításba helyezte a dolgokat...[link] Külön táblázatban van az összes magyar bank támogatott hitele új lakásra vagy használtra, meg a sima deviza alapúak is. Meglehetősen friss táblázatok, de azért érdemes mindig ellenőrizni a kiszemelt bankok aktuális díjait, feltételeit is, hátha van valami új akció.
mod: Saját ügyvéd nélkül soha, de soha ne kezdjetek bele lakásvásárlásba, borzalmas szerződéseket láttam már, amit az építtető saját ügyvédje készített - persze a vevő szempontjából borzalmasakat. Mindezt úgy, hogy azért fizesd te az ő általa kijelölt ügyvédet, aki az ő malmára hajtja a vizet... Szóval csak saját ügyvéddel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged