Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ladybug

őstag

válasz Montesz #172 üzenetére

Szerintem ez nagyban függ a gyártótól is. Mivel széles választék van, így a nyílászárók árai is széles skálán mozognak.

Mi most vásároltunk belső, fa ajtókat. Az üveghelyes (tehát még nincs benne üveg) többe (20.000) került, mint a teli, azaz az üveg nélküli (17.000).
    Egyébként az asztalosbarátunk sem tudta volna olcsóbban elkészíteni, és ő is az üveghelyest, vagy üvegest drágábban csinálta volna meg, mint a sima ajtót.

• Ariadne

őstag

válasz Montesz #164 üzenetére

Támogatott lakáshitelek esetén itt vannak a fix közjegyzői díjak: [link] Itt [link] pedig pontosan kiszámloható, mennyi is az annyi az ingatlan értékének (felvett hitelnek) és az ügylet egy- vagy kétoldalúságának ismeretében. :) Csak pontosításképp.

És szerencsére van már olyan bank, amelyik nem kér folyósítási jutalékot, hitelbírálati díjat meg egyéb piszok plusz össszegeket, tehát ez nem törvényszerű...

Akinek szüksége lehet rá, íme a PSZÁF független összehasonlító táblázata, nekem egész más megvilágításba helyezte a dolgokat... :D [link] Külön táblázatban van az összes magyar bank támogatott hitele új lakásra vagy használtra, meg a sima deviza alapúak is. Meglehetősen friss táblázatok, de azért érdemes mindig ellenőrizni a kiszemelt bankok aktuális díjait, feltételeit is, hátha van valami új akció. :)

mod: Saját ügyvéd nélkül soha, de soha ne kezdjetek bele lakásvásárlásba, borzalmas szerződéseket láttam már, amit az építtető saját ügyvédje készített - persze a vevő szempontjából borzalmasakat. Mindezt úgy, hogy azért fizesd te az ő általa kijelölt ügyvédet, aki az ő malmára hajtja a vizet... Szóval csak saját ügyvéddel. ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák