- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Importvám az USA-tól, trösztellenes eljárás Kínától
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
3 pin-es változatot venném és egy manuálisan állítható potméterre lenne kötve, jellemzően mindig minimumon.
(Ez nem tudom mit jelent, gondolom a potméter ahogy tekerem csökkenti a feszültséget, így lesz egyre lassabb. Van egy ami nem potméteres hanem egy kapcsoló ami 3 állást tud: min,közepes, max)Amikor játszom előtte szoktam manuálisan felvenni, a játék végén meg le.
Ilyenkor ugye az sem gond ha nagyobb a szélzaj a játék hangjai mellett nem zavaró.Esetleg kánikulában amikor közel 30 fok is lehet a szobában akkor szoktam "közepesre" állítani ezt a két házventit (elől egy és ugye hátul egy)
-
Cs1csó
titán
válasz Rottweiler89 #44629 üzenetére
Alacsony fordulaton is csendes? -
Cs1csó
titán
válasz F_Zolee #44620 üzenetére
Keresgéltem. A "P" akkor jobb ha akadály van tehát pl. pont a CPU toronyhűtő ventilátornak jobb választás, és ahogy írod akkor előre is jobb hiszen több az akadály amikor a "házba" fújja be a levegőt, de hátul meg a kifújás jobb lehet akár az "F" is, hiszen a ház "mögött" szabad a hely hogy így mondjam. Jól értem akkor?
(bár ahogy írták inkább mehet mindehova P mert az jobb mint az F általánosságban)
-
Cs1csó
titán
Sziasztok mi a különbség ezen két ventilátor között?
ARTIC P12 120mm vs. ARTIC F12 120mm
(Számítógép házba szeretnék egyet előre és egyet hátra, de lehet cserélném a torony CPU hűtőn lévő ventilátort is.
Még annyit, hogy a házban elől és hátul lévő egy-egy ventilátor sebessége potméteres módszerrel változtatható tehát nem az alaplap vezérli: hébe-hóba játszom ilyenkor feltekerem játék előtt majd le ha végeztem a játékkal)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Autós topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Sorozatok
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- További aktív témák...