- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLoop 6200.körül megy darabja Corsair ML 120 Pro 2.db os csomagban 8200.Ft
-
fogtunder
nagyúr
igazán nem azért, hogy összekavarjalak, de vezérlés szempontjából sokkal egyszerűbb lesz az élet, ha egyféle ventiből csinálod meg az első sort. arra a vékony radira bőven jó a Wing Boost 2, ezeken van olyan csati, amivel össze lehet fűzni őket és mehet az első 3 egy csatlakozóra, nem kell külön elosztó kábel sem. és akkor már adja magát, hogy hátra is egy ugyanilyen menjen.
ha szerelsz arra figyelj, hogy told föl a radit és az egész venti sort, ameddig lehet, hogy az alsó venti tudjon a VGA alá is dolgozni. -
Grózi
Topikgazda
Először is kompaktra nagyon jó választás a WB2 Plus-én személy szerint 27 mm-s radira nem is tennék eLoop-t,az más kérdés hogy persze jó rá,csak felesleges.Útobbi előnye vastagabb radikon jön ki,hiszen magasabb a statikus nyomása és bármely fordulaton a légszállítása is.És igen valamivel hangosabb is ez miatt-a nagyobb szélzaj eleve hangot produkál.Viszont az adott légszállítás függvényében ultra-halk.Remélem így érthető.
-
Grózi
Topikgazda
A radiátor nagyon lefogja a légáramot,ezért is írtam korábban hogy az első ventiket jól válaszd meg.Felülre egy átlagos elrendezésnél nagyon ritkán kell venti(2 főleg),1 esetleg ha borda hűti a cpu-t,de akkor is minimálisan javít csak a proci hőfokain vagy olyan is előfordul hogy még ront is.Én megfogadnám fogtunder tanácsát a helyedben,neki volt ilyen háza.
-
fogtunder
nagyúr
-
Grózi
Topikgazda
Nem van sokkal jobb vétel is ennyiért-pl:
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Coolink Swif2 120P
Alpenfoehn Wing-Boost 2 Plus(bordára/radira is,csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Mind jobb. -
chopin42
őstag
Itt tanácsolták, a vásárolt házikóval kaptam őket, ajándékba (használt). Egyet kipróbáltam, közepes teljesítmény és zajszint. Helyette javasolták nekem az alpenföhn wing boost 2 plus 14 cm-es ventijeit. Párszor kérdezősködtem, mindannyiszor ezeket javasolták. Ha 12cm-es ventiket keresel, és világítós, akkor lepa bol quiet, ahogy utánanéztem
-
Grózi
Topikgazda
Hát akkor leszek annyira kulturált és intelligens hogy megpróbáljak segíteni...
Fehér ledesben nem sok van ami jó,gyakorlatilag az Aerocool Dead Silence White-ra korlátozódik.De szoktam javasolni,hogy vegyél egy lednélküli ventit és 2-3K egy rgb ledsor(bár sima fehérben 1K-ból is kihozható)-így megoldott a világítás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Medence topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X