- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
Krisinto #5965 üzenetére
Ez egy olcsó, közepes minőségű venti némi motorhanggal. Nagy előnye, hogy úgy van a csatija kialakítva, hogy többet is össze tudsz belőle kötni és a lap egyszerre tudja őket szabályozni. Meg jó alacsony fordulatra is le lehet szabályozni, már ha az valakinél szempont, hogy egy venti 400 rpm körül menjen, főleg mert ilyenkor a légszállítása is elenyésző.
-
Henk
veterán
válasz
Krisinto #5798 üzenetére
Szabályzónál mindegy, hogy milyen ventivel használod de általában a pwm-es venti tágabb tartományban szabályozható. Ezáltal kellően alacsony fordulaton is használható meg marad benne tartalék is ha kell a nagy légszállítás. Nálam a 120P olyan 500-2000 rpm között szabályozható, illetve teljesen le is állítható bár ez a szabályzótól is függ. Persze átlagos használat mellett sem a 500, sem a 2000 rpm nem indokolt de tudja ha kell.
-
Henk
veterán
válasz
Krisinto #5790 üzenetére
Ha szabályzóval fogod használni őket akkor a pwm-es lenne a nyerő belőlük mert az nagyobb fordulatra képes, illetve tágabb tartományban szabályozható. Viszont azok elég hangosak ha sehogy nem szabályzod őket és full fordulaton mennek. Véleményem szerint a Coolink jobb de ha neked nem hangos az AC meg elég az 1300 rpm akkor vedd azt mert olcsóbb.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Krisinto #5685 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy minek 4 pines y elosztó egy 3 pines ventihez.
F_Zolee: Nem rossz, de még pár alternatíva: Nagyon halk, PWM-es, halk és ha akarod nagy teljesítményt is tud produkálni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Krisinto #5682 üzenetére
Helló!
Egy nem PWM-es ventihez, miért adnának?
Csak a 120 P-hez adnak.
KlezOne: Alapból 8 csatornásat nem tudok mondani. Ha nem nagy teljesítményű ventit kötnél rá, akkor egy 4 csatornás is elég lenne és minden ágra kettőt kötnél, de ott így csak 4 x 2 ventit tudnál szabályozni, mert 2 venti azonos feszültséget kapna, mivel egy ágon lenne.
-
potkem
aktív tag
válasz
Krisinto #5633 üzenetére
Pontosan hol?
Mi még(a képeken nem látszik) az előlapból, és a felső lapból is kivágtuk a műanyag díszítő betétet is, hogy semmi ne álljon a levegő útjában.
De amúgy javaslom neked a madzagon lógva című képet. Az a plusz venti iszonyat amit nyújt. Beszívja a friss levegőt, majd ráküldi a proci hűtőre végül a hátsó venti kiszívja.
Ami érdekes hogy a 3 venti egy vízszintes egyenes vonalat képez.A Szerkesztés gombot nem véletlenül találták ki...
[ Módosította: #65675776 ]
-
potkem
aktív tag
válasz
Krisinto #5613 üzenetére
Ezek nem hangosak.
Size 120x120x25 mm
Bearing SSO-Bearing
Blade Geometry Nine Blade Design with VCN
Rotational Speed (+/- 10%) 1300 RPM
Rotational Speed with L.N.A. (+/- 10%) 1100 RPM
Rotational Speed with U.L.N.A. (+/- 10%) 900 RPM
Airflow 92,3 m³/h
Airflow with L.N.A. 78,5 m³/h
Airflow with U.L.N.A. 63,4 m³/h
Acoustical Noise 19,8 dB(A)
Acoustical Noise with L.N.A. 16,9 dB(A)
Acoustical Noise with U.L.N.A. 12,6 dB(A)
Static Pressure 1,68 mm H2O
Static Pressure with L.N.A. 1,43 mm H2O
Static Pressure with U.L.N.A. 1,21 mm H2O
Input Power 1,08 W
Input Current 0,09 A
Voltage Range 12 V
MTBF > 150.000 h20-22dB fölött mondják hangosnak
-
Henk
veterán
válasz
Krisinto #5551 üzenetére
Az AC sem rossz főleg az árához képest, de a Coolink szerintem érezhetően halkabb. Nálam a hang a lényeg és azért használom a Coolink-et mert eddig nem találtam olyat amit én csendesebbnek éreznék. Nekem is a pwm-es van de szabályzóval 800 rpm-en használom őket alapból, viszont ezekben van tartalék mert 1800 rpm-ig fel tudom őket tekerni ha kell.
Az AC-ben az fura nekem, hogy 300-1350 rpm között szabályozható. A 300 indokolatlanul lassú mert az nem szellőztet semmit nevetséges a légszállítása. 500-600 rpm-ig csak nagyon közelről hallható, hogy egyáltalán megy. Az 1350 meg esetenként kevés lehet ha egy komolyabban melegedős cuccod van, esetleg jön a nyár is. (bár eddig nem úgy néz ki, hogy szükség lesz az extra hűtésre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Noctua NF-B9 redux-1600 PWM
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest