Aktív témák
-
gangesz
csendes tag
új topicot nyitottam a maradék 1 szem winyónak, akkor talán több lesz az érdeklődés iránta... Bővebben: link
itt már ne szóljatok hozzá, mert nem fogom olvasni!!!
A TOPIC ZÁRHATÓ! -
gangesz
csendes tag
-
gangesz
csendes tag
utolsó up a 80-as winyónak! a 120-as és 200-as winyó már nincs meg
lehet keveslitek a 80 gigát, ami igaz is lehet manapság, de oprendszer futtatásra és telepítésre tökéletes! -
gangesz
csendes tag
80-as winya
-
gangesz
csendes tag
up
-
gangesz
csendes tag
Maxtor 80GB/8MB SATA 9K
ennél olcsóbban hülye leszek eladniez az alja
ha nem kell senkinek, hát az ördög veszi meg! -
gangesz
csendes tag
Maxtor 80GB/8MB SATA 9K
amíg a készlet tart -
gangesz
csendes tag
ha neked jó az is, hogy egyedül próbálod ki, akkor adásvételit írunk és 1 napig tesztelheted nélkülem, ezt veheted garanciának is részemről
adásvételi ezesetben két példányban, hdd azonosítóval, személyiigazolvány számokkal, aláírásokkal!
mod: természetesen dátummal is
[Szerkesztve] -
gangesz
csendes tag
nekem jó a Blaha vagy az Örs, hogy mikor azt meg te tudod, mikor lesz rá meg a pénz... én úgytűnik a következő 2 napban ráérek bármikor, mondjukha rajtam múlik akkor délután 5-7 között, akkor nem kell kapkodni se semmivel
ha szeretnéd kipróbálni, akkor találkozzunk hamarabb! persze attól is függ mennyi ideig akarnád tesztelni, nameghogy nem e a világ másik végén akarod kipróbálni...de ezt még van időd eldönteni
-
gangesz
csendes tag
dehogy, az már sata 2, ha jól sejtem
nézd meg itt
Bővebben: link
kicsit el... majd estefelé ittleszek -
gangesz
csendes tag
egyébként jobban jársz, ha eladod azt a 2-t, én is jobban járnék, ha elcserélném veled, mert külön könnyebb lenne eladni... azért a 2 winyóért több pénzt kapsz, mint 15ezer, azaz jobban jársz, ha te adod el... nekem meg épp elég ezektől megválni, mert nem vagyok egy nagy üzletember
-
gangesz
csendes tag
ha nem lennék elérhető itt, akkor nyugodtan lehet hívni napközben a mobilszámomon!
-
gangesz
csendes tag
Maxtor
200GB SATA 15ezer
120GB PATA 12ezer
80GB SATA 10ezer
Quantum nem eladó, bocsi érte -
-
gangesz
csendes tag
holnapra választ adok, egyébként lehet a 4 gigásat nem kéne eladnom, mert azt ajándékba kaptam és fura lenne, ha jönne akitől van és...
''-működik még a winyót, amit adtam?
-valószínüleg, csak nem az én gépemben, eladtam''
szal ez kellemetlen lenne
csak a 120-asért mennyit adnál? -
gangesz
csendes tag
garanciának utánanéztem és a 200GB-os is lejárt garanciával van már... lejárat 2005.07.15. nappal
ez a legfiatalabb winyó mind közül, úgyhogy a többi papírját már nem is keresem... -
gangesz
csendes tag
200GB SATA: 6Y200M006540A
120GB PATA 6Y120P0032211
www.maxtor.com
egyenlőre ennyit tudtam segíteni
[Szerkesztve] -
gangesz
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #8 üzenetére
én nem sietek, váromhogy ajánljon valaki érte valami áracskát
-
gangesz
csendes tag
válasz
Biznisz Elek #3 üzenetére
valószínüleg lesz rá gari, ha előkeresem a papírját, mert még fiatal winyó és boltban lett véve!
-
gangesz
csendes tag
Maxtor
80GB/SATA
200GB/SATA
120GB/PATA
Quantum
4,3GB/PATA
árajánlatokat várok
csak annyi a bökkenő, hogy majdnem mind meg van tömve adattal, tehát amelyik winyó kell azt jelezzétek előre, hogy le tudjam menteni az adatot (kb 1 nap csúszás átvételben)
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest