Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Lehet, nem tudom megitelni, mert csak a hetediket olvastam angolul mivel mar nagyon erdekelt a befejezes es volt is ra par szabad napom az angol megjelenes utan es hulyesegnek golndoltam hogy megjelent es varjak ra tobb mint fel evet. Aztan eppen befejeztem mikor rabukkantam a magyar forditasu valtozatra. Es mondom hatha valamit nem ertettem meg jol megis csak profibb emberke forditotta nalam uccu neki megegyszer elolvasom magyarul is. Szerintem ez a verzio nagyon jo lett. Tökéletesen visszadja az angolt szinte semmi elteres. Szoval ezek utan mar a gyari februari nem igazan izgat milyen lesz.
Éljenek a sztahanovistak akik sajat es a mi szorakoztatasunkra leforditottak onszorgalombol es nem is rosszul
Es le a kiadoval aki megteheti, hogy ebben az orszagban egy ilyen könyvet csak az eredeti megjelenese utan több mint fel evvel adat ki, mire mar mindenki megszerezte valahonnan ezaltal csökkentve a sajat bevetelet is. Ha megjelent volna par hetre az eredeti megjelenes utan itthon is bizisten megveszem de igy mar minek
DE hiaba ilyen orszagban elunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest