Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
válasz
Harrylles
üzenetére
Persze, mindegyik köteten érződik, hogy Rowlin Mama úgy írta, hogy az se dobja el, aki az előzőeket nem olvasta. Néha kicsit zavaró is időnként az elhelyezett magarárazgatás, meg egyebek,... stb amikre nem lenne szükség, ha aból indulnánk ki, hogy mindenki elolvasta az előző részeket is. Én mondjuk mind az 5-öt olvastam. Na kíváncsi vagyok a 4. rész tartalmát hogyan lehetett egy filmbe bezsúfolni? Már megírtam korábban. hogy szvsz a 3. filmet is hosszabbra, ha ugyan nem 2 részesre kellett volna csinálni, a 4. - 5. rész pedig szvsz annyival hosszabb történet, hogy már csak abban lett volna szabad gondolkodni. Na mindegy. Én így gondolom, a producer ezek szerint másképp.

752: ezen a képen Cho se olyan rossz csaj, persze Hermione szebb...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest