Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
hurricanes
tag
nah újabb fejlemény: éppen ott tartok, hogy külön-külön tesztelném a ramokat. Ennek megfelelően ki is vettem az egyiket, indítás és ismét a 2-6 fütty fgad bootnál. Most jön a meglepő dolog(legalábbis nekem): indításnál még annyi különbséget csináltam,h az egeret is bedugtam. Nah gondoltam kihúzom úgyse azzal van gáz, láss csodát kihúzott egér mellett elindul. Oké ismét próba egérrel, nem megy. Próba másik egérrel és elindult..., már nem tudom mit gondoljak. Azért most letesztelem a ramokat külön-külön is de ez azért baromira furcsa.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest