Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabifotos
senior tag
Személyes tapasztalatom sajnos nincs ezekkel. Én behringer keverőt használok,de nektek a sima keverő azért nem jó mert hiába van keverőd ha a laptop hangkártyája nem jó minőség.
A megoldás talán ez lehet: LINK
Ezzel a "hangkártya" gond is megoldódik, mert beépített interface van benne. Ehhez kell még egy mikrofon és elég tűrhető minőség lesz. Ha már felvételre veszel mikit akkor inkább kondenzátort vegyél, még ha kicsit drágább is. LINK
Ennél olcsóbban már tényleg nem ússzátok meg.. szerintem -
szabifotos
senior tag
Szia! Nekem is van hasonlóm dalok felvételére, itthon.
20 ezerből nem fogsz kapni normális minőségű eszközöket. Még talán rosszakat semHa ennyire kicsi a keret akkor talán megfontolandó egy USB-s stúdió mikrofon. pl. LINK1 vagy LINK2 Aztán később ha "kinövi", komolyabbat szeretne akkor lehet bővíteni....
Ha zongorát is kell felvenni akkor kellene egy hangkártya is, de a 20 ezerbe ez mind nem fog beleférni, mint már mondtam. Talán ez lehet megoldás, ha nagyon olcsón kell, ezzel a zongorát is tudja csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Óra topik
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest