Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Most ezt vegyem úgy, hogy én vagyok a troll, vagy magadra irtad?
Nem tudom, milyen szakmában van ilyen kifejezés, hogy EQ-zás, de mifelénk hangszinelésnek, vagy ha a végső beállításokrol van szó, akkor master-elésként említik.
Sztem a Fostex az nem egy lapon említendő a genelec-kel, bár mindkettő szól, de attól még elhiszem, hogy perverz vagy
(Egész pontosan a Fostex termékpalettáján nincs olyan hangfal, ami bármelyik genelec-kel egy lapon említhető! És ezzel nem fikázni akarom a Fostex-eket, csak az egy másik kategória)
Abból meg hogy a hatésfeles kifejezésről nem egy azonnal általad kigondolt hangszóró mérete jut eszembe, azért elnézést kérek!
Illetve eleve elnézést kérek a tudatlanságom, bükkfahumorérzékem, no meg a trollságom végett! -
dudika10
veterán
Szobaakusztikához: Tegnap betévedtem Mediamarkt-ba mert le kellene cserélni a TV-t és megnézegettem a kiválasztottakat.
Ha már ott voltam, bementem a hifis részlegbe nézelődni. Volt ott egy rendszer B&W hangfalak, jobb CD játékos meg erősítő, kb 500k értékben és majdnem elsírtam magam olyan sz@r volt. Sz itthoni 20k-s kis vackok sokkal jobban szólnak itt mint azok ott.
Az egészben az a poén, hogy hasonló rendszer már volt az asztalomon és viszonylag jól teljesített.
Elcseszett szobába akármit lehet tenni, nem lesz jó a végeredmény.
Viszont ha közelről hallgatja kis hangerőn akkor annyira drasztikusan nem szól bele a szoba, bár akkor meg vehet már fejhallgatós rendszert amiből ennyiért meg lehet közelíteni a "csúcsot".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Óra topik
- További aktív témák...
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- PS5 Digital Edition (CFI-1116B)
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest