- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Most ezt vegyem úgy, hogy én vagyok a troll, vagy magadra irtad?
Nem tudom, milyen szakmában van ilyen kifejezés, hogy EQ-zás, de mifelénk hangszinelésnek, vagy ha a végső beállításokrol van szó, akkor master-elésként említik.
Sztem a Fostex az nem egy lapon említendő a genelec-kel, bár mindkettő szól, de attól még elhiszem, hogy perverz vagy
(Egész pontosan a Fostex termékpalettáján nincs olyan hangfal, ami bármelyik genelec-kel egy lapon említhető! És ezzel nem fikázni akarom a Fostex-eket, csak az egy másik kategória)
Abból meg hogy a hatésfeles kifejezésről nem egy azonnal általad kigondolt hangszóró mérete jut eszembe, azért elnézést kérek!
Illetve eleve elnézést kérek a tudatlanságom, bükkfahumorérzékem, no meg a trollságom végett! -
dudika10
veterán
Szobaakusztikához: Tegnap betévedtem Mediamarkt-ba mert le kellene cserélni a TV-t és megnézegettem a kiválasztottakat.
Ha már ott voltam, bementem a hifis részlegbe nézelődni. Volt ott egy rendszer B&W hangfalak, jobb CD játékos meg erősítő, kb 500k értékben és majdnem elsírtam magam olyan sz@r volt. Sz itthoni 20k-s kis vackok sokkal jobban szólnak itt mint azok ott.
Az egészben az a poén, hogy hasonló rendszer már volt az asztalomon és viszonylag jól teljesített.
Elcseszett szobába akármit lehet tenni, nem lesz jó a végeredmény.
Viszont ha közelről hallgatja kis hangerőn akkor annyira drasztikusan nem szól bele a szoba, bár akkor meg vehet már fejhallgatós rendszert amiből ennyiért meg lehet közelíteni a "csúcsot".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest