- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
KoRn meg a System az két kurva jó banda
kedvenceim, márcsak azért is, mert van benne egyéniség, más mint a többi, és összetéveszthetelen meg ha már a hangzásnál tartunk, akkor a KoRn bass gitárosa tudhat valamit, mert félelemetesen jól szól a bass gityó
imádom ezt a jellegzetes kattogós hangzást.de az egész jól van összerekva, meg volt szerencsém szigeten hallani őket, igaz, hogy télleg szar volt, de nekem akkoris élmény volt, mivel élőbe akkor hallottam őket először.
Jah meg, boccs, hogy eltértem a témától, de végülis ezis idetartozik valamilyen szinten. főleg, hogyha valami cuccot akar venni az ember, akkor egyáltalán nem mind1, hogy milyen stílushoz veszi, egy techno rettenetre tervezett cuccon egy akkusztikus zene csak egy szétmosot akármi lesz, de nem okoskodom, mint mondtam amatőr vok
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile 2
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest