Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkmic
csendes tag
válasz
Blackmate
üzenetére
Bizony
Vagy papírt kérnek, avgy tudást, és a kettő nem jár együtt. A papírt BME-n, Gödöllőn is megkaphatod, és ha kicsit jobban utánajársz, akkor harapófogóval ki tudod szedni az oktatókból a tudást is, de suliban tényleg inkább csak papírt kapsz..
Még anno, mikor elkezdtem keresni, hol is lehet hangmérnöknek tanulni az elkeserítően csekély választékot két részre lehetett osztani: főiskola vagy alapítványi (fiztetős) suli. Az előbbi mérnöki diploma az utóbbi okj-s képzés, de egyértelműen gyakorlati, míg a fősulin inkább az elméletet nyomják.. ha nyomják.
Alapítványi sulikról sok jót nem hallottam, de konkrétan az Oktopusról azt tudom mondani, hogy akik ott végeznek, azok el tudnak helyezkedni a szakmában. Vagy nyitnak egy saját stúdiót (ez a leggyakoribb) vagy ... nemtom
Eddig még csak ilyenről olvastam.
Szóval suli van bőven, csak azt nem lehet tudni, hogy hol mit adnak, és azzal hogy tudsz majd elhelyezkedni. Ha van ismeretséged, szerintem bármelyikbe belekezdhetsz... ha nincs... akkor rizikózz
-
Bigya
őstag
válasz
Blackmate
üzenetére
Sok felé és sok féle oktatás van. Pontosat most nem tudok, mondani, de kérdezhetek mást.
Bővebben: link Nekik szokott lenni tanfolyásuk. -
pweisz
senior tag
válasz
Blackmate
üzenetére
néda mingyárt mit találtam:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Társasjáték topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vagy papírt kérnek, avgy tudást, és a kettő nem jár együtt. A papírt BME-n, Gödöllőn is megkaphatod, és ha kicsit jobban utánajársz, akkor harapófogóval ki tudod szedni az oktatókból a tudást is, de suliban tényleg inkább csak papírt kapsz..
Eddig még csak ilyenről olvastam.