Új hozzászólás Aktív témák
-
pkmic
csendes tag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
Bizony
Vagy papírt kérnek, avgy tudást, és a kettő nem jár együtt. A papírt BME-n, Gödöllőn is megkaphatod, és ha kicsit jobban utánajársz, akkor harapófogóval ki tudod szedni az oktatókból a tudást is, de suliban tényleg inkább csak papírt kapsz..
Még anno, mikor elkezdtem keresni, hol is lehet hangmérnöknek tanulni az elkeserítően csekély választékot két részre lehetett osztani: főiskola vagy alapítványi (fiztetős) suli. Az előbbi mérnöki diploma az utóbbi okj-s képzés, de egyértelműen gyakorlati, míg a fősulin inkább az elméletet nyomják.. ha nyomják.
Alapítványi sulikról sok jót nem hallottam, de konkrétan az Oktopusról azt tudom mondani, hogy akik ott végeznek, azok el tudnak helyezkedni a szakmában. Vagy nyitnak egy saját stúdiót (ez a leggyakoribb) vagy ... nemtomEddig még csak ilyenről olvastam.
Szóval suli van bőven, csak azt nem lehet tudni, hogy hol mit adnak, és azzal hogy tudsz majd elhelyezkedni. Ha van ismeretséged, szerintem bármelyikbe belekezdhetsz... ha nincs... akkor rizikózz -
Bigya
őstag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
Sok felé és sok féle oktatás van. Pontosat most nem tudok, mondani, de kérdezhetek mást.
Bővebben: link Nekik szokott lenni tanfolyásuk. -
pweisz
senior tag
válasz
Blackmate #27 üzenetére
néda mingyárt mit találtam:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Corsair VENGANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- G.Skill TridentZ DDR4 16GB (2X8GB kit) F4-3200C16D memória párban eladó
- SYNOLOGY NAS DS218 - Hibátlan állapotban ELADÓ - FoxPost v MPL házhoz az árban
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest