- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Részlet a probléma linkelt részletezéséből:
A lényeg: egy csomó lehetséges elosztó kombináció után végül kiderült, hogy csak akkor sípol, ha egy bizonyos pont környékén van a szobámba. Ez a pont pedig (nem fogjátok kitalálni), pont az asztalom jobb oldalsó sarka...
-csak nem tudom így mire számíthatok a garanciáztatás terén. Ők ott bedugják, lerakják egy helyre, megy vagy 1 hónapig (ahogy a gari időt mostanság a garanciás topicból -sajnos- leszűrtem), néha ráfülelnek egy kicsit és a végén vissza küldik a boltnak, hogy: "Hát kérem szépen nincsen ezzel semmi probléma..."
-Persze ez csak felvetés, remélem nem ez a szervizesek hozzáállása, de most egy Notebook hűtőm is van valószínűleg ugyan annál a nagykernél gariban már több, mint 2 hete és a boltos (ahol vettem), nem helyezett épp túl jó kilátásokat az ügyhöz. (Bár reménytelennek se mondta és remélem lesz csere/javítás stb...)
Persze határozottan kifejtem, hogy vegye jegyzőkönyvbe a konkrét problémát és, hogy nekem hogyan jön elő, mert akkor ez az eddigiek alapján ez egyértelműen a hangfal hibája (és nem a Feng-Shui szerkezete változott meg hirtelen a szobámban), de szerinted/szerintetek mennyi esélyem van így, hogy cserélik vagy javítják?
Hogyan bizonyítom a hibát (köteles vagyok egyáltalán)? Esetleg a kis nikon fényképezőmmel tudok róla hangos videót felvenni, ahogy ráközelítek meg mozgatom a hangfalat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Formula-1
- PLC programozás
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő