- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Ger|
aktív tag
nah ezt az előző topik folytatásának szánom.
Nos, az LPT portra csatlakoztatható hangszütyőm immár működik, de lenne egy kis problámám, amibe talán valaki tunna nekem segíteni,
Naszal nem tudom kihasználni mind a 4 megabitet, amennyivel az lpt port száguld! Egész egyszerűen a hangkártya maximum 8 khz sebességgel szól, mert
a driverem túl lassan fut ahhoz, hogy az időzítő kontrollerrel együtt elviselhető bitráta szökjön ki! Tehát ha nincs benn a kódba az időzítéskorrekció, és elléphjet a hang egy kicsit, akkor 12 khz-n, ha benn van a rutin akkor 8 khz-n jön a hang a hangkártyámból. Kérdem én: érdemes lenne e a driver bizonyos részeit assemblerbe megírnom? Hogy lehet qbasicből assembler hívásokat intézni?
Jah amúgy fel fogom venni a hangkártyámat működés közbe és az avit ki fogom tenni ide! Remélem tetszeni fog!
Amúgy a hang most kb egy VIA ac97es és egy comodore 64 hangcsip hangminősége közt leledzik :):):)
Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- HP Elitebook 850 G7 - i7-10610U 16/512GB + Notebook táska
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs