- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Hali mindenkinek
1kis supportra lenne szükségem,mert én már kifogytam az 5letekből.
Kezdeném rögtön az elején.
Lecseréltem a régi alpalapom és a procim (Asus A7N8x-E deluxe-ot és egy 2500-as barton P4C800 Deluxe-ra és egy 3ghz-s intel P4-re)
A régi lapomba hiba nélkül működött az Sblive 24 bit-em.
Mikor meglett az új lap, első dolgom volt hogy kiiktassam az alpalapi integrált förtelmet, és beledobjam az Sb-t.
Gép bekapcs, driver felrak, winfos indul... A hang valami eszméletlen szar volt. Halk, basszustalan, és nagyon torz (mintha valami túl lenne vezérelve)
Usgyi menjünk a hangerőszabályzóra... Ott minden a felénél van. Hmm.. érdekes... Akkor nem ez a baj.
Próba újabb driver. Az eredmény változatan. Förtelmes hangot produkáll a hangkártya.
Nincs má hátra mind előre, Go bios és körülnéz. Először is próbálkozzunk a PCI Latancy timerrel, (régen volt ilyen gondom 1 másik lappal, és ez megoldotta) hátha az zavar be...Nem.. nem ez volt a gond.
Gép szétkap, átrak másik slotba hangkártya. Az eredmény ugyszint változatlan.
Kósza 5let: Bios frissítés. Feltetem a legújabb Beta 4-es állapotú biost, de azon kívül hogy fagyott vele a gép, egyébb változás nem történt. Visszarak 1019 final. Ezzel nincs fagyás, de a hang még mindig szar.
Ok ezexerint be kell érnem az alaplapi szeméttel.
Go a szedjük le a legújabb Soundmax drivert.
Gép kikapcs, sb kivesz, biosba integrált fos engedélyez.
Winfos indul driver install indít. A végén benyögi ezt a hibát:
Bővebben: link
He mivan? hát hülye vagy te? Mondjuk azért akarom feltenni mert nincs...
Jó, Go asus oldala, leszed 2003-as Soundmax driver. Ez felmegy probléma nélkül (
)
Gép restart, van hang. (hurrá ezt is megértem
)
Bekapcsol valami zene. Hamar rá kellett döbbennem hogy biza az Sblive jobb. Ráadásul ezzel meg pattog a hang.
Szedjünk le 1 másik drivert hátha megszűnik a pattogás. Asus ftp-n van 1 hónappal újabb mint ez. Dejó...
Leszed, felrak.. Üzenet ugyanaz mint az előző képen...
Na erre varjatok gombot...
Tehát a kérdés:
1. Miért nem müxik az sblive 24 bit az alaplapban?
2. Miért nem mennek fel az alaplapi sondcard driverei, holott ehez a laphoz vannak..
Előre is thx...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- XPEnology
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Borderlands 4
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest