Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #3299 üzenetére
kösqzi a választ,természetesen 5.1es bd filmel probáltam és nem ment át csak 2.0-ás hang 5.1 helyett.Akkor ilyenkor mit tehetek?Köszi
amugy valahol olvasgattam és valami ac3 filtert irtak hogy felkell telepiteni és abban valamit állitani.De nem igazán értettem,meg gondolom azért alapból tudnia kellenne a lapnak.Egy Asus Sabertooth x58 rol van szó hogy 5.1 be adjon ki optikánm hangot.Vagy legalábbis azt gondolom.
-
közben arra rájöttem hogy alapértelmezettnek állitom az optikait és akkor az szól,ha a simát akkor az szól.Ez igy jó is lenne ha már egyszerre nem megy a 2 viszont nem dolby digital 5.1 -es jelet ad ki
azzal mit kezdjek?
asus sabertoth lap van és realtek hd audio int hang
-
sziasztok.
Annyi lenne a gondom,hogy alaplapi hangkártyát használok.és rajta van egy hangfalszett az szól rendesen,Viszont most vettem egy optikai kábelt,és rákötöttem a házimozi erősitőre a pc-ét.De csak akkor szól,vagyis ad ki hangot optikain a lap ha kihuzom a hangfalszett kábelét.Meglehet valahogy csinálni hogy ne kelljen kihuzgálgatni?Az is jo lenne ha már egyszerre nem ad ki analog és digitális jelet,ha csak át kellenne mindig állitani valamit.Köszi.
jah és még annyi hogy optikain nem ad ki 5.1 hangot..csak sima stereot.
-
válasz
Piftuka #2762 üzenetére
Hát igen tudom hogy lekell szedni a drivert ha ujabb kerül,de épp ez az nem is települt egyböl hiba üzenet fogadott és érdekes mégis volt a winyon kx fájl
Köszi szépen és igazad van legközelebb részletesebben irom le a prblémát,mondjuk remélem többet nem kerül hozzám ilyen hagkari
-
válasz
Piftuka #2758 üzenetére
sajnos nem tudom leirni,probáltam megtalálni a linket de sajna nincs meg ahonan leszedtem egy 23.3mb-os drivert.Azt felraktam re utána hibaüzenet fogadott a kx meghajtójától,hang nem volt,de lehetett állitani a hangeröt, a kx drivert ami elvileg nem is települt lepucoltam,utána re és lett hang
ugy megörültem hogy egyböl adtam is a gépet vissza a srácnak mivel már 2 napja kinlodtam vele
Szóval az az egy driver ott maradt a gépen,remélem hogy az miatt lett jó,de egyébként tényleg nem tudom hogy mitül javult meg?az xp új volt semmi nem volt rajta csak a hangkari driver-e meg a kx böl maradt valami,,,ezért nem irtam le mert ezzel igy sajna senkinek se tudok segiteni
A leszedett driver a srácnál megvan ha valakinek kell akkor biztos feltölti valahova hátha az miatt lett jó
Jah és azt megnéztem hogy 5,1 be szól mert 3 kimenten is volt hang
-
közben megoldodott
-
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy használnom kellene egy SB0100 Sound Blaster Live 5.1 live hangkártyát,de sajnos sehol nincs hozzá driver.Xp hez kellene.tudtok ebben segiteni?esetleg link?bár már mindent kiprobáltam de egyik se jo hozzá.Esetleg ha valakinek meglenne a gyári lemez nagy segitség lenne ha valahova feltöltené.Nagyon szépen köszi a válaszokat
-
Sziasztok!!
A segitségeteket szeretném kérni.Van itt nállam egy régebbi 775 gép, asus p5pe-vm lappal.
Raktam rá a win7 lite op rendszert.De a hang nem müködik.
Ad1888 ac97 van benne everest szerint.Találtam hozzá egy drivert, az fel is települ, de hang az nincs.Tud valaki nekem segiteni honnan tudok leszedni hozzá?Probáltam külföldi forumokat is olvasni, annyit láttam hogy sok mindenkinek baja van vele.Eredeti lemez megvan de csak xp driver van rajta.Realtek honlapján se találok semmit,és az asus-on se.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mikrotik routerek
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest