Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
válasz
Thunder78
üzenetére
Márpedig nem jelentett nagyobb terhelést. Szerintem annyi történt, hogy feljebb tekerte a hangerőt, mert kevésbé torzított. Ugyanis ugyanakkora hangnyomás esetén a torzabbat halljuk hangosabbnak. Tehát többet akart kinyomni az erősítőből mint ami benne volt. De ez nem túlterhelés hanem túlvezérlés. Ég és föld a különbség holott a végeredmény ugyanaz. A másodikról a a felhasználó tehet. Mert egy 4-5W-os erősítőtől nem szabadna csodát várni. Ezért kellene foglalozni a fizikával.
Üdv: DDL
(u.i.: Szerintem, ha normális hűtése lett volna a cuccnak ami a csúcsrajáratáshoz kell akkor semmi baja nem lett volna)
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
-
DDL
őstag
Már ne is haragudj, de erre inkább nem is mondok semmit. Inkább javaslom: fejtsd ki a véleményedet. Hátha azóta amióta én tanultam a fizikát a középiskolában az megváltozott.
Üdv: DDL
csak halkan jegyzem meg, hogy nézz utána hogy mit jelent egy hangszóró hatásfoka (sugárzási ellenállsa)
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- PlayStation 4
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest