Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakoo
tag
Szerintem a Both-dega a Debr. Egyetem villamosmegállójában elég jó, bár én már ettem a Meteorban óriáshambit igaz kicsit drágább viszont hallod abból 1 és kifekszel
Szal az sem volt rossz! Amit annyira nem díjazok bár ilyen közepes kategória a Rock Arizona felé van egy ilyen kajálda, nos ott egész nagyot adnak bár a cumó benne sztem kicsit spóros, de egynek elmegy 
-
qfm
őstag
A taylor's snack egész jó hamburgert hozott, olcsón, és hatalmasat, de mióta árat emeltek úgy gondoltam, hogy ennyire talán mégse éri meg. (Popeye-t, és az extrát kóstoltam, még mielőtt felkapták volna őket)
A csapó gyros hamburgerét ajánlgatták nekem, hogy finom, de azt még nem kóstoltam.
Mindenesetre, én is szeretnék valami igazi hamburgerest, ahol jót adnak, és én válogatom össze mi minden kerüljön bele. (debrecenben még nem láttam ilyet, csak kecskeméten)
Ahol meg se próbáld: fedett fürdővel szembe a kis bódé az erdőben, és egyetem mellett a kis bodega. Mindkettő valami szégyenletes hamburger utánzatot árul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szal az sem volt rossz! Amit annyira nem díjazok bár ilyen közepes kategória a Rock Arizona felé van egy ilyen kajálda, nos ott egész nagyot adnak bár a cumó benne sztem kicsit spóros, de egynek elmegy