Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
AMD-nél jelenleg a 6000 MHz aminek többé kevésbé működni illene, az EXPOs (amd xmp-je) memóriák is jelenleg eddig vannak. Tehát a 6000Mhz "illene működnie" gyári tunning, a 6200Mhz még jó eséllyel működik finomhangolással, 6400MHz meg amennyire tudom már szerencse. Én szimplán belőttem rgy finomhangolt 6000-es expot
AMD-nél elsősorban az elsődleges és másodlagos időzítések finomításával lehet játékteljesítményben jól hozni. Ehhez érdemes Hynix chipes memóriát venni. Ezek hangolásához vannak jó útmutatók. Kb ennyi, ha az ember nem akar sok időt beleölni
-
Balu77
őstag
Hát nem teljesen. Sajnos a K-s proci és z-s lap kombó is sokszor még a 6400-at is neccesen veszi. 7200 felett meg már igen lutri hogy sikerüljön, a 8000-nél meg alsó hangon egy maximus apex alaplap dukál 2 ram slottal. (ott más a ramok távolsága ezért stabilabb). Nem egy fórumon és értékelésben olvasom ezeket. Csak egy példa: Asus rog strix z790-e lap qvl szerint lazán vinné a 7200-őt. A valóságban meg már 6600-nál feladta a leckét.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bittorrent topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest