Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorombilla
tag
Üdv!
Az valszeg az enyém lesz.
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Érdekes a problémád, nem tudom mire vélni.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosan nem tudom milyen, mert kölcsönbe kaptam egy haveromtól (rádiós), de olyan 384kbit körülinek tippelném, és nem tudom mennyivel tölt fel. Nem szoktam lagolni, pedig volt egyszer-kétszer, hogy nálam volt a játék-szerver, és Teamspeak-szerver is, mert a többiek bénáztak, és elbírta, persze nem húszan voltunk.
Annyit mindenképpen tegyél meg, hogy ne tölts játék közben, ne legyen megnyitva semmi a hamachin és a játékon kívül, de gondolom ez alap. Passz.