- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Haladó szintű hálózati témák topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickyy
senior tag
Laptopról (wifi) megpingeltem a google.com-ot, 4/4 , nincs veszteség, ha az asztali gépemről pingelem meg (utp kábel) 4/3 jön vissza, 25%-os veszteséggel, már itt nem stimmel valami. Gépemről megpingeltem a laptopot, ezzel nincs gond.
-
trickyy
senior tag
Sziasztok!
Egy D-link DR300-as routerem van, mióta a T-home optikai netet vezetett be azóta ez üzemel (kb másfél hónapja). Eleinte meg is voltam vele elégedve, de mostanában problémás.
Randomra jön a dolog, nem tudok csatlakozni szerverekhez, pl Teamspeak,játékszerverek stb, néha elmegy a net, ami nem látszik, mert alul az ikon nem változik, egyszerűen csak nem hoz be weboldalakat. Ha újraindítom a resetelő gombbal a hátulján akkor jó lesz egy ideig megint. Nem tudom mi lehet a probléma, nem hiszem, hogy a szolgáltató oldalon lenne gond. Gépemmel sincs, laptopon wifin se tökéletes, és a gépemet is most húztam újra, a probléma változatlan..
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest