Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Halo 2 - Vista Hibátlanul fut Win 7 - X64 en!
de probléma esetén:
-van patch
-kompatibilitási mód és/vagy rgdi. mód
- volt mikor reinstall nálam segítettAkit érdekel, ehhez, mint ahogy az első részhez is, találtam (tesztelve!)
FOV modot!Képekkel később szolgálok!
Z

-
DJ yugi
csendes tag
A Halo 2 fut Windows 7-en?
-
DJ yugi
csendes tag
A Halo 2 fut Windows 7-en, vagy csak Vista-n?
-
whitezo88
nagyúr
up!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
halo1et végigvittem, halo2 fényévekkel jobb. normális történetvezetés, jobb harctechika, stb. első nagyon szenvedős volt, minimális változatosság, mentem előre egy csőben, ami vagy barlang volt vagy covenant épület, és darálni. -
jeni
félisten
hello
régóta nem írt ide senki.
egy gondom van vele. a gyári lemez feltelepítésénél, a windows game reg után,állandóan fel akar menni a windowsgame.com/support oldalra minden egyes halo2 elindításánál. rossz az oldal,mert sehogy sem frissül? -
MS74hu
tag
látom behalt a totyik.
szoktatok még onlányon lenni?Tegnap vettem meg a gamét.Ezen a néven vaok fent. üdv 
-
bandiras2
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
Végig toltam, nagyon teccik! Alig bírom kivárni a 3. részt. Szerencsére ismerek egy tagot, aki megoldotta kiegészítő elektronikával az Xbox360ra controller emulációt Egér/billzet combóra, szóval még jácható is lesz normálisan mert nem vagyok kontrollerhuszár, az analóg kartól frászt kapok. Az csak DOA meg hasonlókhoz támogatott nálam.
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Nah sikeresen feltoltam XP alá, és remekül megy, bár a memóriafoglalása óriási. Tovább tölt mint a tiberium wars.
A game jó, már a második küldetéssorozatot tolom.
Az első küldetéssorozat nem kis De ja vu volt, ezt már láttam az Advent Rising-ban, csak kissé más végeredménnyel. Azért tetszik!
Ki jáccik még vele? -
Tzeentch
csendes tag
A Fallen Leaves stúdió készíti idáig hivatalosan az xp alatti futtatást mág nem kötött bele a microsoft és őszre szeretnék kiadni ha minden rendben megy.
-
phare
aktív tag
Megjelent ez a játék XP-re is? Ha XP-s verzió nincs, valamilyen patch van-e hozzá hogy tudjam futtatni XP-n?
-
Tzeentch
csendes tag
Na végre most szerváltam egy olyan verziót amivel elindul csak egy gond van nem látom a menüben a kiírt szöveget pl: azt hogy options meg ilyesmi és azért ez fontos lenne van valakinek valamilyen ötlete?
-
Tzeentch
csendes tag
Senki nem tud semmit xp alati futtatásra?
-
Tzeentch
csendes tag
Én kipróbáltam néhány xp patchet amit ajánlottatok de idáig semmi siker remélem valaki majd csinál egy normális patchet

-
(Kolombusz)
veterán
Vmikor feltolom ezt is, Vistára felmegyen szépen.
Az első rész is fasza volt. -
Tzeentch
csendes tag
Nah a shadowrunt már megcsinálták hogy fusson xp alatt remélem majd ezt is megcsinálják valahogy

-
-
ngabor2
nagyúr
a warezt töröltem. remélem nem kell többször

-
Silenzio
addikt
Ehm már elnézést.
Pár dologban egyet értek, párban nem. Az épületek, falak sztem igenis stílusosak, remekül néz ki mind. Az hogy ez technikailag nem hozza a 2007-es színvonalat, számomra jóformán lényegtelen: a grafika ugyanis ''egyben van'', egyedül az első pálya ''csodás'' részletessége miatt, nomeg a templomos pálya ratyi fái és fűtextúrái miatt fanyalogtam. Tetszik a mélységélesség-effekt, 1 kezemen meg tudom számolni hány játékban láttam ilyet. Ennyire jól alkalmazva még sehol. Van bump mappingünk, szépen érdesíti a falakat, a STALKER-ben is műíze volt ha tűznél vagy zseblámpánál előjött a mapping, itt se sokkal gyatrább, látványos mindkettő na. Amúgy a Halo volt az első játék ahol ilyesmit láttam és akkoriban állati letaglózó volt. A textúrák sem kopottasak szerintem, ha bedugod a fejed a falakba, látni a kis szemcséket itt is. Egyszerűen ilyen a stílusa, szögletes, stilizált, kissé rajzfilmszerű, ezt kell szeretni, pont. persze, tudom én hogy elavult, de igazából attól még nem kell behányni. Komolyan, kedves játékosok, 2007-re ennyire elkurvult a világ hogy a grafikáért játszunk egy játékot? Ha valami nem üti meg azt a lényegtelen mércét (mert össze-vissza lődözve ki látja milyen a fal)? A Halo non-stop akció, nem olyan mint a Doom 3, ahol az embernek belekáprázik a szeme a fény-árnyék játékokba, nem ezzel épít atmoszférát. A régi kedvenceim 320x200-ban futnak, ennek ellenére eljátszogatok velük ma is... Kicsit szálljatok magatokba
Ami gázos a játékban, az a gépigény. A grafika sebessége általában 60-90 fps, ez nem gond (az 1-et megint elővettem, 150-500 fps
)
De egy giga rammal pálya váltásakor kb 6 percig cserélgeti a cache-elt adatokat... Így a videók is kb 5 fps-sel futnak, lépcsőzetesen rakja föl a hangokat, szánalom. Persze ha win-ből lépek be rögtön az adott pályára, ez ''csak'' másfél perc Az első rész 256 mega rammal 5 másodperceket töltött pályák között... A Call of Juarez nálam 1 perc alatt tölti be a pályáit xp 64-en. Hát hol van a Halo 2 ahhoz a technikai színvonalhoz? Gratulálok, kedves Picipuha, a Vista egy technológiai szörnyszülött...
Remélem jövő héten kipróbálhatom 2 giga rammal is... -
Loretto
veterán
Takarítgattam...
-
Racecam
nagyúr
válasz
Petykafiam
üzenetére
Még egy szó a crack-ről vagy crack-elésről, és pihenőre vonulsz!!

-
Tzeentch
csendes tag
válasz
Petykafiam
üzenetére
Hello Petykafiam !!

Leírnád nekem pontosan hogy mit kell csinálni a patchel mert mert az ördögbe sem jövök rá előre is köszi
-
Tzeentch
csendes tag
Sajnos a Windows XP tulajdonosok jelenleg kénytelenek Vista rendszert telepíteni ahhoz, hogy a napokban a boltokba kerülő Halo 2 és Shadowrun játékok játszhatóak legyenek a gépen. Ez a két program ugyanis az elsők között igénylik a Microsoft új operációs rendszerét, ám ez a megkötés lehet, hogy nem tart már sokáig. A Falling Leaf Systems ugyanis bejelentette új megoldását, amivel remélhetőleg már július folyamán elérhető lesz a fentebb említett két játék Windows XP operációs rendszeren is. A cég olyan fejlesztésekkel foglalkozik, amikkel át tudják hidalni a különböző platformokat, így a Vista rendszerre írt játékok XP-n is elindulhatnak majd. Egy különleges akció keretében aki az oldalukon keresztül rendeli meg a játékokat, az a teljes kompatibilitási készletet megkapja majd ingyen, így a jövőben egyszerűen indíthatóak lesznek a hasonló szellemben készített programok. Arról nem kaptunk információkat, hogy a cég programja mennyire lesz legális természetű, hisz a Microsoft az új operációs rendszer népszerűsítése miatt lépte meg a Vista Only megjelenést, ám ameddig nem perelik a céget, addig még lehet reménykedni!

-
westlake
félisten
jattszottam vele fel orat, aztan kikukaztam a dvd-t.. lehet, hogy a karakterek es a fegyverek jobban megvannak csinalva, de az epuletek, falak egyszeruen gyomorforgatoak

-
Tzeentch
csendes tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Azt értem én hibáuztam akkor mikor odaírtam hogy hivatalos patch de nemtom hol azt olvastam hogy valami működő patchet valahonnan adnak ki csakl sajna már nemtom hol láttam
Egyébként mintha valaki azt írta volna hogy megy neki xp alatt is vagy csak kérdezte? má nemtom na mindegy -
westlake
félisten
teny, hogy a halo lenyege nem a grafika, de ez a kinezet akkor sem elfogadhato.. 2007-et irunk es igy kiadnak egy jatekot.. nem keseritesz el ezzel a hirrel.. nem akartam en sosem, hogy csak vista alatt mukodjon
ha kijon mukodo patch, akkor az tuti nem hivatalos lesz.. a microsoft nem veletlenul csinalta ugy a dolgokat, hogy csak vistan fusson.. (atszoktatas) -
Tzeentch
csendes tag
Bocs hogy most le kell hogy hervasszalak westlake de állítólag június végén jön ki valami hivatalos halo2 xp patch idáig is jött ki néhány bétás patch de azok nemjók de ha valakinekl mégis működne leírhatná hogy hogyan tette működőképessé
Egyébként meg a Halo 2 nem a grafikáról szól sztem a játékélmény meg a hangulat a lényeg amúgy meg mit várnál egy microsoftos játéktól 
-
Tzeentch
csendes tag
Sziasztok én csak röviden annyit kérdeznék hogy van valami patch a halo 2-höz hogy menjen xp-n? Ha van akkor valaki leírná pontosan hogy hogyan kell aktiválni hogy szépen fejezzem ki magam előre is köszi!

-
Izé átvitte már valaki? kb 1 napja tolom és még nem jutottam a végére

-
mcwolf79
veterán
Kell hozzá a Halo 2 installfix.
[L][/L]
Innen beszerezhető.
Én is kipróbáltam a ''demót''. A harc továbbra is nagyon élvezetes,qrva jó tűzpárbajokat lehet vívni a Covenantokkal.
A grafikáról olvastam,hogy nem nagyon tuningolták fel,de ez számomra akkor is csalódás.
Alig nyújt többet ,mint az első rész
A textúrák minősége kb. ott tart,mint 2 éve az Xboxos verzióé (persze,mi mást várhatnék)). Manapság ez édeskevés. Arra apellálni,hogy majd a multi elviszi a hátán öreg hiba a fejlesztőktől. PC-n kicsit nagyobb a konkurencia az online játékok terén,mint konzolon. Az előzeteseket nézve az X360-as Halo3 sem nagy olyan nagy durranás.Látszik,hogy nekik hálásnak kell lenni minden épkézláb online hentelős játékért.
Valszeg végig fogom játszani,de ennél azért többet vártam
/Moderálva. - Race/ -
bonat
senior tag
Sziasztok
nekem telepítési gondom van
én nem arra a meghajtóra akarom rakni ahol a Vista van(C)...hanem egy másik partícióra....
mikor rákattintok hogy ''continue'' akkor Vista(mint mindíg) rákérdez a progi folytatására...én engedélyezem....és nemtörténik semmi..eltünik a telepítő...(itt kéne neki másoláslra váltani)......

-
Silenzio
addikt
Halo 2 meg nagyon tetszik, majdnem mint az első
... Sajnos a kékhalálok egyre gyakoribbak, 1-2 óra játék után jönnek elő. Valaki szolgálna vmi tippel? ''Frissítsek'' régebbi driverre? Uninstalláljam a Fraps-ot? Xp-vel semmi gond... -
Silenzio
addikt
Resident Evil: Dead Aim. Iszonyatosan pixeles, nem tudom miért, grafikájában kicsit a Silent Hill 2-re hasonlít, persze jóval gyengébb. Az irányítás borzalmas, és csigalassú az egész, hiába megy 20-25 fps-sel, valahogy le van lassulva. Meg tele van grafikahibákkal. De a PCSX2 legújabb verziójában elvileg már játszható. Ha kijön, biztos leszedek pár stuffot. Összességében pont ezt vártam, türelmes vagyok. A Dreamcast 3 évvel régebbi gép, Windows CE-vel futott, és az is nagyjából mostanra kapott használható emulátort.
-
Felraktam ... Első élmény :A graf tényleg ronda, aztán ahogy játszik vele az ember ( én 1600×1200) felbontásba megszokja ,más pálya más helyszinek... késöbb szebb grafika (tényleg szebb). MI még mindig bejön, hangulat tényleg maradt ... nagyon jó még mindig ... Zene jó. Stilusos csapat munka, nagyon tetszik ,ahogy a haverok nem csak álltak és bámultak hanem tényleg tették a dolgukat .... tetszik a két kezes fegyver használata lehet különböző féle képpen váltogatni ez ad egy plussz dolgot az egésznek

Volt egy rész ami állat mod bejött ... van egy hatalmas bogár kinézetű gépezet , felülről kell ráugrani szét lőni az ellent és aztán elfoglani a gépet ez valahogy iszonyat jól sikerült rész.......
Aztán bejön az idegenek bőrébe bujt szerep ,állat ahogy láthatatlan vagy oda sétálsz és karóba huzod az ellent MUHahAahaHAHAHA ... Jóóóóó ötelet volt nah valahogy feldobja az egész játék élményt....
Csak ajánlani tudom mindenkinek főleg azoknak akiknek bejött az első rész.....
[Szerkesztve] -
dunc
nagyúr
Volt valakinek alkalma kiprobálni multiba?
-
dunc
nagyúr
Szerintem jó lett a game,de megvárok másik verzió-t
multiba rohadtúl kiprobálnám...... -
JxOxExY
tag
háát..ez a pályaátirós módszer nem nagyon jön be..
kérdés:
elég ha csinálok egy biztonsági mentést a ''map''-okból egy másik könyvtárba s ugy irogatom át a spacestation-ra mindig v. ehhez valami bonyolultabb módszerrel kell..??
(láttam egy olyan irást is, hogy a startup.exe-t kell buherálni a tuti linditáshoz) -
Silenzio
addikt
Blood 2? Inkább az 1, nem? A 2 sztem elég összecsapott gyagya marhaság volt. Abból az időszakból a Shogo Mobile Armor Divison meg a Half-Life a 2 legjobb stuff.
Alpha Prime-ot kipróbáltam. Úgy indult, hogy játszhatatlanul gyors volt, és a mozikban a szereplők egymás szavába vágtak meg félúton abbahagyták a szövegelést. Sietett a gép
Aztán persze rájöttem hogy a legutóbbi win-telepítéskor elfelejtettem felkészülni a dual core-ra, és képtelen volt rendesen kezelni a játékokat... 1 hónap alatt meg csak olyan stuffokkal nyomultam amihez épp elég volt a gépem, ezért nem látszott hogy gond lenne.
Na amúgy az Alpha Prime sztem elég rossz választás. Csak az első 3 pályával nyomultam, de a harc, ami 1 fps-ben fontos, és a legnehezebb jól kivitelezni, pont ellentéte a Halo-nak: 1-2 pisztolyos ürge meg géppisztolyos droid, futkároznak össze-vissza, lősz és fekszenek egy hatalmasat. Semmi dinamika, vagy érdemben rombolható terep, nyögvenyelős az egész: Halo-val összevetve elég ratyi. A grafika se rossz de a Doom3 nagyobbat ütött. A sztori viszont jónak igérkezik, csak hát a pályák primitívek, meg unalmas a harc. Sivár az egész. Halo2 rulez!!! Ma végre kipróbálom. De előtte megpróbálom az emuval futtatni életem első ps2-es játékát. -
Mozso26
senior tag
Van alpa prime én inkább most azt fogom tolni. Egyébként a hangulat szerintem is döntö ,
ha igy vélekedtek biztos meg fogom még probálni hátha megfog.Az Alone In The Dark volt az elsö játékom és hatalmas volt a másik ami még nagyon hangulatos volt az a Blood 2. -
dunc
nagyúr
A Halo2 ilyen az egy x-box átírat,ha mai szintüre akarták volna csinálni akkor átkellet volna írni az egészet ,de akkor az nem Halo 2 volna...ez így a Halo 2-t nem a grafért kéne játszani,hidd el ha legalább átverekszed magad az elsö pályán akkor téged is megfog a hangulat a Graftot meg megszokod..

-
Silenzio
addikt
Hát azért a Doom3 sem mai csirke. A grafikája se nagy szám: gondolj csak az árnyékokra. Valami általában vagy látszik, vagy ha árnyékban van, feketeség van a helyén. Túl kontrasztos. HL2-ben is sokkal jobb volt fele akkora gépigénnyel. Sztem nem rossz a Halo 2 grafikája. Amúgy nyilván azért nem csinálták szebbre mert az Xbox nem tudja azt a szintet. A Doom3-at is csak erős kompromisszumokkal tudta megjeleníteni. PC-n meg azért nem szebb mert újra kellett volna írni a játékot. A grafika meg nem minden. Egyik kedvenc játékom mai napig az 1992-es Alone in the Dark, pedig nevetségesen néz ki. De a hangulat... az ott van!
-
Mozso26
senior tag
De ha ilyen jo ez a játék miért nem csinálták egy picit szebbre? Legaláb a Doom3 motorját átvehették volna akkor egy szavam se lenne, de igy nem hiszem hogy játszom vele.

-
Silenzio
addikt
Egyetértek!
Kövezzetek meg de a Halo nekem még a Half-Life 2-nél is jobban tetszett. Utóbbinak jobb a grafikája, jobbak a helyszínei, a stílusa, de a Halo ebben a 2-ben nem sokkal rosszabb, a játékélmény, a harc ''kúlsága'' és változatossága meg azért lepipálja a Half_life 2-t... Az MI és a harc pörgőssége és lendületes hangulata teljesen bedarál, utána már a Half-Life 2 sem tűnik olyan hű de nagyon akciódúsnak... Szóval alig várom már hogy feltehessem a Windows Istvánt és a Nagyfőnök visszatérjen
[Szerkesztve] -
Thomas1
addikt
Csak Pistán megy???? Ez szerintem nagyon nagy bunkóság....

Beszereztem, de asszem megy rá egy delete rögtön, Pistát még nem rakom fel, nem látom értelmét, XP-vel legalább tudok játszani is pár játékkal. -
Mozso26
senior tag
EZ A JETEK ISZONYAN RONDA

-
Silenzio
addikt
Már nem azért de mégis mit vártatok? Dx10... Az egy dolog hogy szoftveresen azt használja, de az engine nincs felkészítve rá - miért is lenne amikor az eredeti játék (XBox) egy a geforce 3 Ti-nál alig jobb grafkártyán villogott... Nem ez a dx10 debütje. Hanem a Company of Heroes meg a Lost Planet demo. Ha jó graf kell, nyúzzátok azokat. Ha meg Jó játék: a Halo 2-t. (respect a fent említett játékoknak de a Halo nekem nagyon-nagyon tetszett). Tiszta sor.
-
dunc
nagyúr
Tényleg csúnya eröszakos átszoktatás,de nem baj már úgyis váltottam vistára..
A játék nekem nagyon tetszik,a graf úgye nem nagy durranás de nem csúnya viszont a játékélmény faxa!!!!
[Szerkesztve] -
Sh4rKy
senior tag
-
Sh4rKy
senior tag
mi a gépigénye?
-
westlake
félisten
ugy latszik elkezdodott az agressziv atszoktatas.. biztos sokan orulnek neki
-
westlake
félisten
''So if you do this you should be playing halo 2 for windows vista in no time. ''

-
Mozso26
senior tag
én még istallálni sem tudom mert azt irja nem találja a belépési pontot(lehet az a gond hogy nem pistám van csak xp-m????Valaki pls help

Pontosan ez a hibaüzi:Az eljárás belépési pontja (createProcessWithTokenW) nem találhato a DLL-ben(advapi32.dll).
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
van benne, csak ugyeskedni kell.. logikus, hogy egy warez verzioval nem fog menni siman... meg nincs hozza tort exe, ezert kell buheralni... talald fel magad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
viktor82
őstag
Én már töltöm,holnap meglesz és kiváncsi vagyok milyen lesz!De ez a vistás dolog nemjön be nekem se,mért nincs benne dx10-es?
-
westlake
félisten
mar lehet vele gamelni.. nekem tetszik

-
mcwolf79
veterán
Osztom Haky véleményét.
Nekem bejött az 1. rész.De ami igazából fúrja az oldalamat,hogy mire adtam ki 120k-t
Előreláthatólag ez lesz a DX10 debütálása,kíváncsi vagyok mit kaptam a pénzemért(a sebességen kívül)
-
Dilikutya
félisten
Heteken belül érkezik a Halo 2 PC-re: [link]
-
Bencus88
nagyúr
-
Mr.Hankey
csendes tag
Addig marad a halo1!
Most vettem megint elő! Hát még mindig nagyon brutál! -
Mr.Hankey
csendes tag
A gametrailers írása szerint elvileg 2005 év végén ki kellene adniuk pc-re is! De mivel már 2005 legvége van és még nem is hallani arról hogy jön így nem lesz idén halo2 pc-n, gondolom majd jövőre, remélem!
Nagyon remélem!![Szerkesztve]
-
Mr.Hankey
csendes tag
Nem tud valaki valami info-t a halo2 pc-s megjelenéséről?? Már keresgéltem , de semmit sem találtam pc-s verzióról! A halo1 az egyik kedvenc játékom volt pc-n! Szerintem hülyeség az, hogy nem lett jó a halo1 pc-s verziója! Sokkal szebb mint xbox-on! Játszottam azon is! Mellesleg szerintem konzolon egy vicc fps-el játszani! Megvan a konzoloknak is a maga hangulata, de az inkább verekedős meg szimulátor játékoknál jelentkezik! Az fps az mindig is pc-s platformon igazán élvezhető szerintem!
-
Kindgrind
aktív tag
meg jelent már PCre a game?
-
Zenty
őstag
Alap konzol game ez!Pc-re valahogy az elözött se tudták normálisan átportolni ,pedig annak pláne nem volt jo grafja..

Én inkáb majd a halo 3 -ra(ha ez lesz a neve) leszek kiváncsi xbox 360-on
[Szerkesztve] -
Kindgrind
aktív tag

-
Kindgrind
aktív tag
pc-re meg jelenik a game?
-
Lord Sipix
csendes tag
Halo!

Egy kérdés: a halo2-ben is vannak olyen zombi féleségek mint az egyben?
-
Immy
őstag
UP
-
Tégla
tag
szerintem is jó játék lesz én is végigvittem az első részt!
Olvastam az előzetesét és csupa jókat irtak róla!
Az az egy baj van vele hogy nagyon sokáig kell várni hogy kiadják!
-
Immy
őstag
2005 végéig még egy kicsit kell várni de szerintem bivalyos gép kell neki hogy lehessen élvezni!
-
Type-R
őstag
Ha minden igaz valamikor 2005 végén jelenik meg PC-n.
-
rocket
nagyúr
Xbox-ra megjelent mar novemberben,pc verziorol meg meg nem mondtak semmit.
Ha lesz remelem nem lesz akkora bughalmaz es optimalizatlan mint az elso resze, ami az akkori csucskartyakon epphogy kitudta kohogni a 30 fps-et, pedig nem volt egy ''huhadenagyszam'' grafikaja
Elso resz, egy nagyon rosszul sikerult konzol atirat volt, annak ellenere hogy sokkal kesobb jelent meg pc-re mint xbox-ra lett volna idejuk szepen megcsinalni, remelem tanultak a hibaikbol es raszannak idot hogy normalisan megcsinaljak a pc verziot a halo2-bol.(ha lesz egyatalan). -
Immy
őstag
Na senkit sem érdekel!
Pedig szerintem jó lesz! -
Immy
őstag
Bővebben: link
Egy-két finomság! -
Immy
őstag
Ha valakinek van valami infója a gameról az ossza meg velünk!
Többet nem tudok elmondani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Projektor topic
- Apple Watch
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Apple asztali gépek
- Robotporszívók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szoktatok még onlányon lenni?Tegnap vettem meg a gamét.Ezen a néven vaok fent. üdv
szóval kész vagyok

Egyébként mintha valaki azt írta volna hogy megy neki xp alatt is vagy csak kérdezte? má nemtom na mindegy
ha kijon mukodo patch, akkor az tuti nem hivatalos lesz.. a microsoft nem veletlenul csinalta ugy a dolgokat, hogy csak vistan fusson.. (atszoktatas)