- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Aktív témák
-
süti5
őstag
Előre bocsátom, hogy nem szeretnék túlzott konkrétumokat írni, mégis leírok egy történetet a témával kapcsolatban.
Vallásosan neveltek, annak is vallom magam, én mégis mindig nagyon szkeptikus voltam, Tamásnak hívnak, és illik is rám, tamáskodó vagyok:)
Tavaly történt meg, hogy meghalt a barátnőm legjobb barátnője, nem részletezem, de ha egy igazi barát/nő van az életben, akkor neki ő volt az.
Utána történtek olyan dolgok, amikre már én is figyelmes lettem, olyan ''véletlenek'', amiket az ember nem tud nem észrevenni. Most nem olyanokra gondolok elsősorban, mint a szellemes topic, nem jelent meg nekünk vagy ilyesmi. Történt például, hogy egy héttel a halála után nagy bulit kellett sajnos rendeznem, ünnepelni kellett volna, persze le akartuk mondani, de inkább nem csesztünk ki többiekkel, megtartottuk. Bontottuk a pezsgőket, én is akartam... Hármat a többiek, egyet én. Nem tudtam kinyitni:( Egy pezsgőt. Életemben nem volt ilyen, égőnek éreztem, ráztam, nekifeszültem, nem ment. Egyszerűen a dugó nem jött ki. Tudni kell, hogy mázsa körül járok, így nem vagyok egy gyenge alkat... Gyorsan kaptam a hűtőből másikat, szaladtam be, full könnyen felnyitottam. Aztán, mire beértem, a barátnőm kapott pezsgőt a melettünk álló havertól, meggyeset, láttam, örül neki, és csodálkozik. A haverom, aki vékony gyerek, fogta azt a pezsgőt, amit nem tudtam kinyitni, és egy mozdulattal kinyitotta. Nekem meg fájt a kezem, és nem bírtam öt perce... Utólag mondta bnőm, hogy a meggyes volt a barátnője kedvence és imádta... Megjegyzem, nem mi vettük, valaki hozta. Itt indult meg bennem valami, ami így elmondva nem tűnik komolynak talán, de számos-számos ilyen dolog történt, ezek nem félelmetesek, de annyi véletlen, ami már nem létezik. Ha nem velem történnek meg, lehet, el sem hiszem, de hülye azért nem vagyok, így, átélve egyre erőseb a hitem abban, hogy bizony van valami a halál után, egy másik világ, vagy dimenzió vagy nemtudomén. Ha belegondolunk, annyira rejtélyes, megfejthetetlen az emberi lélek, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egyszercsak hopp és ennyi volt, valaminek kell lenni.
Írok még esetleg konkrétumot, ha érdekel valakit, de feleslegesen nem akarom...
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest