- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lassú Víz
addikt
válasz sztyui2 #10546 üzenetére
Látom mindenkit elbűvölt a leányzó , akkor egy kicsit ünneprontó leszek. (Még akkor is ha abból a bizonyos négy betűből a B-t és az U-t helyből kiutaljátok nekem.) Persze minden amit írok, egy tök amatőr véleménye, de hátha megerősít vagy megcáfol egy profi is.
Az élesítés nem tett jót a bőrnek.
Első FF képen nagyon kifelé néz a képből, álló formátumban a jobb oldalt egész a hajig levágva jobb lenne.
Tükrös képnél, a piros függönyt át a túloldalra, hogy ne legyen a képben, tükör mögötti pléd, radiátor szelepről lelógó tatyó nem kell, végül vagy a modellt ültesd arrébb vagy te lépj arrébb, hogy teljesen benne legyen a tükörben. És ha belelógna a fejébe a virágfonat, akkor azzal is kezdeni kell valamit.
A sárga korlátos kép is jobb lenne korlát nélkül.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #10517 üzenetére
Persze, hogy olyan amilyen, mert csak poén volt (lásd a kép címét), hogy legyen valami a sok sárgaság után.
Azon kívül, amit Mercutio_ és torzo írt:
- a jobb keze feje (ami balra van) olyan, mintha fel lenne puffadva,
- a mellizma ahogy gyűrődik a hónaljánál a karján belül olyan, mintha oda csúszott volna fel a melle (a haja is pont azt erősíti, ahogy odaesik),
- az ágy nem hiányzik a képre, mert a "csillogása" minduntalan odahúzza a szemet.[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz sztyui2 #10517 üzenetére
Fények-árnyékok játéka tetszik, arc szép, testtartás jó lenne, de a második fénysáv ahogy viszi a szemet valahogy fura a tűsarkú.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
cOxeR
Ármester
válasz sztyui2 #10450 üzenetére
Nem az a baj, ha képet akarsz megmutatni, hanem hogy csak akkor jössz, mikor látogatottságot akarsz... és ha valóban képet szeretnél mutatni, akkor nem 100 képet tennél be... hanem az éppen aktuális kedvencet.
Persze szét van hullva a topik, mert a lényegi része nem megy... mert senki semmi érdemleges reakciót nem ír semmihez... ha meg ír, megy a sértődés.
Weboldal megoldásokról beszélgettek most is, a képek értékelése és értelmezése helyett... az angol nyelv = külföldi alanyokkal meg nem értek egyet, de ezt nem fejtem ki és a rideg valóság se ezt mutatja.
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #10450 üzenetére
Nekem is tök jó galériáim vannak (az aláírásomban ) - főleg, hogy most írtam át automata méretezésűre ami akár 4K-ig is az adott megjelenítőhöz mérten méretezi a képeket plusz még érintésvezérelt is, de nem linkelem be, mert nem szabad. Én pl. egyenként szoktam csak betenni, így:
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #10444 üzenetére
Ha többet járnál erre akkor tudnád, hogy jó ideje már tiltva van a saját weboldal galériástul linkelése (csak direktben 1-1 képet). A rossz hír, hogy a topikgazdák emiatt törölni fogják ezt a hozzászólásod, mert kiszerkeszteni nem tudják belőle a linket.
BTW jó a főoldal effektje: mi ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
cOxeR
Ármester
válasz sztyui2 #9999 üzenetére
No akkor pár észrevétel, ha már senki sem ad semmi reakciót.
Nem csak erre a sorozatra, de úgy általánosságba, meglehetősen unalmas, hogy ezeken a lányokon egy félmosoly sincs, csak a tükör előtt begyakorolt, félcsücsörítős műarc. Nekem hiányzik belőle az, hogy valami átjöjjön a lányokból... értem, hogy nem ez az elsődleges cél, no de...
Ha már az arcukat retusálod, akkor a hajszálvékony bőrű lábukat is dolgozd meg kicsit, mert az első pillantásom arra összpontosul, hogy milyen a lányok lábának a bőre.
Tipikusan a 7343 és a 7554
Szokás szerint se a kompozíciókra, se kidolgozásra amúgy semmi negatívumot nem tudok mondani, talán az egyiknél zavaró a fejből kiálló fa... elsőre zavart az épület sarka is két képen, de a perspektívát úgy is kompenzálja.
Ja és adjál nekik vizet, mert kiszáradtak. -
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #8996 üzenetére
Az 5030, 5170, 5238 (bár a piros cseréptető a háttérben nem hiányzik), 5309, 5338, 5419, 5445, 5464, 6500 viszik a sorozatot (talán még az 5370 is), de az 5378-on nem tudom eldönteni, hogy megfenyíti vagy simogatja (ahhoz elég fura a mozdulat).
-
Real_Necro
veterán
válasz sztyui2 #8996 üzenetére
Erre mondaná Ropi, hogy bezzeg az ő táskájában oldalcsípőfogó is van, hogy lekapjuk azt a két gyorskötegelőt a GTO-ról, ami azt a ronda rendszámtáblát tartja... majd fotózás után két friss kötegelővel vissza...
A gyűrűs képpel kapcsolatos kérdés. Mennyire probléma egy esküvő fotózásnál, hogy a fotós vissza "tekint" a képről, ez esetben a gyűrűkről?
Jó kis sorozat, a híd utáni és az utolsó kép tetszik a legjobban.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz sztyui2 #8906 üzenetére
Tetszik a sorozat, csak azt nem értem, miért pont három olyan képet tettél be egymás után, ahol kb mind derékba vannak vágva... vannak szerintem sokkal jobbak is a gyűjteményben.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #8846 üzenetére
Telefonról voltam menet közben, már nem tudtam visszanézni: van egymás után 7 kép (a fától a tábláig) a környezetről: abból 4 is elég lenne. A hangulatképek nagyon jók: mindig ilyenek kellenének (nem tudom ez most a társaság miatt volt ilyen kirobbanó, vagy máskor is voltak ilyen képek csak "nem kerültek adásba").
-
Chapel
addikt
válasz sztyui2 #8844 üzenetére
Nagyon jók
Bejön ez a stílus. Jót tesz neki, hogy felrúg pár szabályt.Pár gondolat:
A vége felé van egy nevetős portré felülről a mennyasszonyról ami nem túl előnyös kép, illetve a templom/kereszt előtt állón pedig a szemem rögtön a lány arcára ugrik, ami viszont már kint maradt a dofból.Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
devil-k
nagyúr
válasz sztyui2 #8752 üzenetére
Maga a fotózási stílusod, utómunka, színvilág nagyon tetszik, viszont ezek a képek számomra olyan degradáló jelleggel bírnak.
Félre ne érts, nem miattad, vagy a munkád miatt. Nekem kissé az az érzésem/az jön le ebből a márkából, hogy pár vidéki paraszt felvett valami ruhát és abban ugrál a tanyán, ezzel is erősítve a városiak és a vidékiek közötti "ellentét", ami nem lenne baj, de nem ilyen formában. Szerintem úgy lett volna ütős az egész, ha szembe állították volna a Bitang márkát (mint a vidéki élet acélöklét) a városi élettel. Én pl. tuti, hogy ezeket a fotókat egy nagyvárosi nyüzsiben csináltam volna meg, ahol a kontraszt is a levegőben van, szinte tapintható. De az, hogy egy kinti WC-nél fotóznak valakit, számomra olyan, mintha annak lenne a kidobó embere, kissé érthetetlen.
Ez szigorúan szerintem és nem bántásként írtam ezeket, csak mint "lehetséges vásárló" engem nem győzött meg, hogy vegyek ilyen pólót.
A kiskölyök részt nem is veszem ide, mert kisállattal és gyerekkel bármit el lehet adni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
sanyixXx
senior tag
válasz sztyui2 #8705 üzenetére
nem kötekedésből, de van valami oka annak, hogy 17mm-en 2.8-as rekeszen 2500-os záridővel gyilkolod a zárat? ahogy elnézem, már így is éles minden a képen. rekeszelve kicsit kíméletesebb lehetnél a géppel. vagy csak én vagyok túlságosan aggódó a állati rövid záridők miatt?
igazából mindenkihez is szólhat a kérdés...
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
törölt tag
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #8504 üzenetére
Annyival egészíteném ki Chapel mondandóját, hogy nem látom a páron az érzelmeket (mondhatnám, hogy azért mert magát a párt sem látom ): még ilyen távoli beállításoknál is átjöhetne az aminek át kell jönnie. Ezek nagyon statikus pózok, a pár nem volt eléggé felszabadult és nem tudtak igazán egymásra hangolódni. Állnak egymással szemben, mert azt mondták nekik, hogy álljanak oda...Az első 4 kép kb. tökugyanaz: ásít és továbbteker...
Egyedül ennél a képnél érzem azt, hogy nem pózolnak, csak önmagukat adják.
Bocs, ha erős volt: tudsz Te ennél jobbat is!
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz sztyui2 #8504 üzenetére
Akkor most felvállalom, leszek a negatív oldal
Röviden és tömören az a gondom, hogy nem a párt látom, hanem a fotóst.
Ezek a távoli beállított képek; 1-2 még jó, 4-5 már sok, unalmas és ua a póz, semmi változatosság.
Azt látom hogy beállítottad őket és kerested a jó szöget, de eközben (számomra) a lényeg, tehát a pár, az elkapott bensőséges pillanatok elmaradtak, elsikkadtak, illetve ami van azt inkább érzem beállítottnak.Az utómunka stílusa és a kis dof mondhatni névjegyed, ebben nincs változás, begyakorolt dolgok ezek, ami talán azért lehet gond (szvsz) mert a képeid hangulata (hiába sok jó) teljesen egységes.
Nyilván ez tudatos, csak éppen nekem ezzel az a gondom, hogy egy idő után, mikor már rutinná válik, már inkább korrekt iparos munka, sem mint szívvel-lélekkel lőtt képek.A környezet gyönyörű, a pár és a résztvevők is mutatósak,látszik hogy nem a "minimálbéres emberek" így nagyon jó anyagod adott, egy jó promó cucchoz!
E mellett sok nagyon jó kép, pár, valami felső tízezernek szóló esküvő magazinban is megállná a helyét gond nélkül. Amiket írtam az egy fotós szemszög a sok közül, ismersz annyira hogy jó szándékkal tettem.
(Nekem is volt esküvőm nem rég, teljesen más stílus vagyok, de majd rakok párat. Nem ellenpélda csak ha már téma alapon. )
[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz sztyui2 #7800 üzenetére
Szvsz: Ezek max túrista képek Tőled. Van pár ami tetszik, meg persze nem a szomszédbélabá túrista képei...de nyílván a korábbi fotóidhoz mérem. Most ilyenkor korszakod/hangulatod van, ezt is megértem. Vagy ez már olyan művészet amit én nem értek, ez is lehet...egy mai pro divat/celeb fotóért pár éve még a kezdőben is kikaptak volna...túl vakú, szétzajosítás...vagy én vok öreg ehhez.
A szándékos szétzajosítás, miért dob plusz értéket a képekre? Engem idegesít, hogy csak egy mozdult lr-ban rendberakni
Kíváncsi lennék, ha nem sajátok lennének, akkor is mindent értékelnéd-e, kicsit olyan mintha megnézhetnénk a korai sztyui műveket.(Nincs irónia, és tudod hogy már 100x megdicsértem jó pár képed, tehát ne vedd genyózásnak, nem az.)
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sztyui2 #6629 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Ez sajnos túl bonyolult ahhoz, hogy neki álljak valamint sajnálom a sok expo-t ami bele megy a gépbe egy ilyen akció során.
Ez az egyik kedvencem félprofi kategóriában. Ezt valami bécsi média főiskolások csinálták.
⭐ Stella
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sztyui2 #6619 üzenetére
Ha már végre egy magyar produkciót látok, szeretném megkérdezni, hogy a nagy méretű svenkeket hogyan csináljátok? Azoknál már bőven kevés az a kis léc. Sok videóban láttam ilyet, de kíváncsi vagyok a kivitelezés módjára. Esetleg kézzel-mérőszalaggal pakoljátok odébb a tripodot?
A videó szuper lett!
⭐ Stella
-
Kirtam
tag
válasz sztyui2 #6619 üzenetére
Azért még nem egy Dancsó Peti , de nekem nagyon tetszik. Biztos nem lenne türelmem ennyi időt beleölni. Kellemes ünnepeket önnek is uram és hatalmas respect.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz sztyui2 #6233 üzenetére
Tény, igaz amit írsz, de épp ezért írtam oda amit írtam, hogy szerintem te meg beskatulyáztad magad olyan mértékben, amire már nem mondanám azt, hogy a saját stílusod jegyei, hanem inkább a kaptafa szót.
Szép lányról, nyitott rekeszen fényerős fixszel lőtt fotó, amin tetőn vagy valami nagyon "übertutkó" helyen nézelődnek ki a lányok a fekükből.
Ez az én véleményem ami nem feltétlenül egy szakértői vélemény, de vélemény. Máshogy fogsz ettől fotózni? Nem hiszem.Szimplán csak rászóltál a srácra, holott egy egyszerű tényközléssel lehet ugyanennyit érnél el.
@Ropi: +1, vagy mit illik ilyenkor írni.
@Larry: ahogy mondod[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Larry303
addikt
válasz sztyui2 #6233 üzenetére
Legtöbbször pont azért nem szoktam képeket kritizálni, mert vagy idővel úgyis rájön a hibákra magától a készítő, vagy annyira jónak hiszi, hogy úgysem lehet meggyőzni.
ez hüyeség
amúgy sztem spanyollnak nem a kritikával volt baja hanem a stilussal...ami már más kérdés ugye
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #6225 üzenetére
Akkor az objektivitás jegyében:
"Na, Sárival ez szerencsére nincs így, és pont ez a szabadság kell egy jó saját projekthez/örömfotózáshoz."
Lehet az én készülékemben van a hiba (Istencsusse nem kötözködni akarok!), de ezeken a képeken pont azt az egy dolgot nem látom: az örömöt. Nem tejbetök-vigyorgásra gondolok, de átjöhetne valami pozitív átszellemültség. A valóságban inkább feszültnek látom a modellt...Sokkal jobb képeket láttam már Tőled.
-
spanyoll
addikt
válasz sztyui2 #6229 üzenetére
Ejj de szigorú valaki! Inkább Ropi véleménye az ami közelebb áll szerintem a valósághoz (ami mivel szubjektív így a sajátomról beszélek most), mint amit te mondtál.
A sárgaság meg a gombok fura, a próbálkozás meg jó szerintem.Ennyi erővel én is mondhatnám, hogy " Na mivan sztyui, csak nem valami szép lányt fotóztál 1.4-en meg 1.8-ona változatosság kedvéért"Persze szigorúan a partvonalról és annak tudatában, hogy esetlegesen nem tudok ilyen képeket produkálni jelenleg, plusz végképp semmilyen rosszindulattal, hanem csak megemlítvén"Super perfundo on the early eve of your day."
-
zgospel
őstag
válasz sztyui2 #5855 üzenetére
nyilván én nem értek hozzá meg velem van a baj meg belevau, de a 7-en és az utolsón kívül nekem marhára nem jön át, olyan semmilyen "unatkoztunk a haverokkal mert nagyon hipszterek vagyunk" érzés
az a két kép viszont nagyon jó, azok nagyon tetszenek
nem tudom hogy milyen szinten a te elképzelésed a dolog és mennyire a megrendelőé egyébként, mert azt vettem észre hogy az összes ilyen deszkás meg bmx-es márka lookbookjai ugyanolyan, és kb közük sincs semmihez. ezt nem bántásból mondom természetesen, csak nem értem.
egy haverom márkája a pump city, azok a lookbookok is tök értelmetlenek évről évrehttps://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Real_Necro
veterán
válasz sztyui2 #5736 üzenetére
Szép sorozat, de az 1. és a 4. képet nem értem. Talán az elsőt még igen, szép íves a plafon, de nekem kicsit hangsúlyosabb lett a mennyezet mint a menyasszony, ő el lett bújtatva a sötét sarokba, és még kifelé, fal felé is néz (legalábbis bennem azt az érzetet kelti), így komorrá válik számomra. A 4. képen nem értem a sok teret a pár fölött. A kávés viszont nagyon tetszik.
(#5743) Peethy
Csatlakozom a többiekhez, szerintem ez qrva jó.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #5736 üzenetére
Nem csak Neked: jobb lenne csak 1 képet berakni, arra kattintva úgyis ott a link az oldaladra: aki mobilnetről nézi a pH!-t az megőszül, mire betölti neki az összes képet, plusz az adatforgalmi korlátos csomagoknál nem mindegy az a több megabájt ide vagy oda. Ja és ne legyen 1 oldalon csak 1 hsz...
Egyébként jó képek, csak a végén sűrű lett a sok részletes kép.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #5692 üzenetére
"Így is alig-alig nézik végig a párok, ez a durva...Egyik se nézi meg például a blogomon az esküvő kategória összes képét, mert elég nekik az esküvő menüpont, ami még erősebben válogatott."
Vannak olyan cégek, akik azzal foglalkoznak, hogy egy weboldal használhatóságát mérik fel: hány kattintással jutsz el egy adott tartalomhoz, mennyire figyelemfelkeltőek és informatívak az oldalon található információk, stb...Fókuszcsoportot hoznak létre a megrendelői célcsoportodba tartozó emberekből (teszem azt 20 és 40 közötti hajadonok) és velük használtatják az oldalt, majd leíratják velük a tapasztalataitokat. Ebből nagy százalékaránnyal be lehet lőni a változtatandókat, hogy a célcsoportod számára a leghasználhatóbb legyen az oldal.
"Olyan párral már alapból kevésbé szívesen áll szóba az ember, akinek az első kérdése hozzád, hogy 2ezer vagy 3ezer képet csinálsz az esküvőn? Mert neki 2000 átadott kép mindenképpen kéne. MIVAN?"
Ilyenkor mindig azt kérdezem meg, hogy a mennyiség vagy a minőség fontosabb-e számukra?
"Erről a legutóbbi esküvőről pedig gondolkoztam is hogy egyáltalán nem is rakok ki, mert igazából kicsit uncsi is volt az egész, esett is az eső, az egész kreatívra volt kb 20 percünk, aztán az egész lagzi egy helyen zajlott, és kb csak táncoltak. Mondhatni semmi extra."
Ez át is jött a képeken, én pl. nem tettem volna ki, mert inkább rontja a megítélésedet, mint javítja (aki megnézi, nem azt fogja gondolni, hogy "Esett az eső, a kreatívra pár percük volt, az egész lagzi egy helyen zajlott és csak táncoltak, mondhatni semmi extra nem történt egész nap...", hanem azt, hogy "Dögunalmas képek...Ennyire tehetségtelen ez a fotós, hogy nem tudta őket hangulatba hozni? Nem őt fogom választani, az biztos."
"Ez nem kérdés, hogy dekoratívabb párokról, gyönyörű helyszíneken sokkal jobb képeket lehet készíteni, viszont ha nem rakok ki legalább pár képet, akkor meg besértődnek, hogy az ő képeik nem elég jók ahhoz, hogy kirakjam(?), meg ilyesmi."
Nekem a párjaim nagyobb részéről nincs kint fotó, különböző okok miatt: egyrészt elég sok idősebb párt fotóztam, akik vagy megkértek, hogy nem szeretnének "szerepelni", vagy önszántamból nem raktam ki őket mert nem a célcsoportom (ugye a látogató amit lát az oldaladon vagy a blogodon, azzal azonosul és próbálja beleképzelni magát a képekbe, hogy "Én is szeretnék egy ilyen képet magamról, ahogy állok a tó partján, a szél simogatja az arcom, fújja a hajam, a lemenő nap pedig bíborba öltözteti a tájat...". Ha tele lennék 40+ képekkel, akkor azon venném észre magam, hogy az amúgy is 30+ átlagéletkori statisztikai rátám hirtelen 60 és Miskolc közé ugrik. Szóval nagyon tudatosan kell weboldalt építeni.
(#5698) Real_Necro: Azért nálatok is megvolt az elhajlás: a maláj hölgyeket már kissé túlzásnak éreztem az ötcsíkos maraton után...
(#5697) Chapel: Az utolsó linkje nem linkült meg.
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
"Mert neki 2000 átadott kép mindenképpen kéne. MIVAN?"
egy tavoli ismerosomnek is ez volt a maniaja. itt magyaraztam neki hogy ez nem igy mukodik, utomunka, szelektalas, gyengebb anyag, felresikerult kepek...o direkt olyan fotost keresett aki odaadja neki az osszes kepet. es majd o valogat belole, mert a fotos nem tudja melyik a jo kep meg ilyenek...es ezert fizetett is rendesen meg is kapta a 2000 kepet. orul is neki.
btw jobb a fotosnak is ez, nem? odaadja a sok szart es megsporolt par nap szivast a gep elott. es ugy tunik a vevo is jol jaramugy az a 600 kep is jo sok amit te mondasz. ezt hozod mindig egy egesz napos eskuvon? az durva.
amugy en sem konnyen talaltam meg a blogodon az eskuvos szurest, nem csoda hogy a parok se talaljak viszont a kepek jok
"az egész lagzi egy helyen zajlott, és kb csak táncoltak. Mondhatni semmi extra."
van olyan lakodalom ami tobb helyen zajlik? holhogymerremeddig? atmegy az egesz vendegsereg vhova?"viszont ha nem rakok ki legalább pár képet, akkor meg besértődnek, hogy az ő képeik nem elég jók ahhoz, hogy kirakjam(?), meg ilyesmi."
epp ezen gondolkodtam en is a napokban..ha pl csinalsz egy kevesbe jo sorozatot, es azt nem rakod ki az oldalra az gaz/kellemetlen? de hat elso az uzlet, nem?[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Real_Necro
veterán
"Erről a legutóbbi esküvőről pedig gondolkoztam is hogy egyáltalán nem is rakok ki, mert igazából kicsit uncsi is volt az egész, esett is az eső, az egész kreatívra volt kb 20 percünk, aztán az egész lagzi egy helyen zajlott, és kb csak táncoltak. Mondhatni semmi extra."
Megértem, hogy munka meg megélhetés, sőt, biztosan nem örömben és boldogságban zajlik minden ilyen fotózás, mert az embernek olykor vannak saját érzései és problémái is, de azért azt leírni publikusan, hogy unalmas meg hogy "semmi extra", kifogásolod a helyszínt is...
Azért abban a fotós is eléggé felelős, hogy azok a képek "sugározzanak" a boldogságtól. Legalábbis a mi esküvői fotózásunk ilyen volt, melyben nagy szerepe volt Ropinak is.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz sztyui2 #5680 üzenetére
masodik is fura kicsit, az az okolbe szoritott kez a volegenynel nem olyan jo..
amugy miert ilyen keves kepet teszel fel?
ezt mar tobbszor is akartam kerdezni, nem toled hanem ugy altalaban, legtobb eskuvofotos felrak 5-10 kepet egy eskuvorol...igy nem nehez jo portfoliot csinalni 10-20 eskuvo utan
de ki tudja milyen a teljes atadott anyag? szivesen vegigneznek egy teljes eskuvoi anyagot, jobb kepet kapna az ember a munkarol...persze a cel az hogy eladja az ember magat. na mind1, csak furcsalltam hogy nagyon keves helyen lehet vegignezni az "egeszet"...kivancsi lennek pedig komplett anyagokra.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
*Ropi*
félisten
válasz sztyui2 #5567 üzenetére
Nem vagyunk egyformák. Én is csak bizonyos típusképeknél használom (mint pl. ez is), nem orrba szájba... Tény, hogy 2-3 éve többet toltam, de már lejövőben vagyok róla.
Egyébként itt a bőre miatt is kellett, mert eléggé pórusos meg miegymás...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
m3ss
veterán
válasz sztyui2 #5501 üzenetére
meresz vagy en meg uj vazzal se lennek nyugodt...en a helyedben beraknek vmi regi canont a tatyoba, inkabb az minthogy a mobilt kelljen elovenned a templomban bar manapsag minden vendeg kameraval szaladgal az a szerencsed
amugy teny hogy kenyelmetlen ket vaz, de azert neha jol jon. van azert egy-ket helyzet amikor nincs ido cserelgetni, pl amikor bejonnek a templomba. fixel vagy ilyen kepet losz vagy olyat. biztos van meg par varatlan pillanat is...persze nem ezen mulik a nap vegen hogy milyen lesz az album.(#5498) Chapel sigmaval madaraztal?
(#5508) kiskornel jok ezek a naplementes szinek/fenyek...
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest