-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.killer
aktív tag
válasz total90 #11504 üzenetére
Nem tudom, Pedig az összes képen átmentem LR és color Efex pro kombóval. És én már sok esetben túlzónak is éreztem.
(#11505) papaya:
Az első képnél muszáj volt így komponáljak, sajnos egy út ment keresztbe és így tudtam elfedni a domboldallal.
A városos képnél is teljesen egyetértek veled, HDR a kép szóval világosíthattam volna az egész előteret, de akkor nem emelkedne ki a város a tájból, amire gondoltam, hogy "szélesvásznú" képarányban megvágom mondjuk 21:9 be és akkor jobban kiemelődik a város.
A görbületet meg az istenért sem sikerült kivegyem.. volt itt auto correct LR-ben lens profil szerínti geometriai torzítás javítása meg Distortion csak sajnos a teljesen egyenes horizontot nyújtó beállítással bele vágtam volna a jobb oldali kőbe és akkor meg azért rossz a vágás!(#11506) D-LAN|FuRioN: A negyedik csak játék.
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...