- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killberk
aktív tag
Sajnos nem tudom megmondani, hogy melyik progi az, ami tutira leszedi, mert aztán végülis nem kérték, hogy írtsam le. Kiszedtem háttérből vírusírtót, ami állandóan figyelmeztetet, mert végülis tulajdonost csak az zavarta. Szal most nincs semmilyen védelem azon a gépen.
Nekem mondjuk mindegy, nem fogok erőszakoskodni, hogy de minden áron le akarom írtani.
Amit érdemes lehet kipróbálni: Ewido, TrojanHunter, nem árthat Spysweeper se.
Esetleg Norton-t lecserélheted Avast-ra, főleg ha nem legálisan van meg.
[Szerkesztve] -
Killberk
aktív tag
Nah, nem sikerült egyelőre leírtani.
Registry turkálás nem sok eredménnyel járt. Továbbra se tudtam kideríteni, hogy melyik fájl hozza létre állandóan msdirectx.sys-t. Ami programokat ráeresztenék, azok többségét csak neten keresztűl lehet frissíteni, ott modem miatt meg nem volt kedvem várni még arra is. Szal, holnap elhozom a gépet, azt jónéhány írtóprogit kipróbálok rajt. -
Killberk
aktív tag
Köszi a tanácsokat!
Ewido-t megnéztem, tényleg jó sokáig fut.Nálam nem talált ugyan semmit, de nem bánnám, ha ezt a msdirectx.sys problémát megoldaná. Azt nem tudom, hogy csökkentett vagy normál módban találná-e meg nagyobb eséllyel. Mer az a gáz, hogy normál módban elvileg rendszeresen índitaná ezt a hülyeséget, és nemtom ez mennyire hatná meg Ewido-t.
Úgy néz ki, már csak hétfőn jutok a fertőzőtt géphez, szal további ötletekkel addig bombázhattok. -
Killberk
aktív tag
Meg kellett néznem egy gépet, hogy valami nem jó, vírusos a gép. Nos, tök ugyanez a probléma. Avast mindig felhoz egy ablakot hogy msdirectx.sys fájlban valami trojan(other) nyomulna. Kitörli, de mindig visszakerül.
Csökkentet módban teljes Avast átvizsgálás, de semmi. Legújabb Ad-aware-t lefutattam (normál és csökkentett módban is), egy-két dolgot talált, azokat töröltem. Raktam fel Winpatrol-t, ez ugye elvileg elég korrekten kiírja, hogy mik is indulnak winnel, illetve futó taszkokat. A korábban említett setup32.exe taszk nincs, és más olyan sincs, ami gyanús lenne. Amikor Avast jelez, hogy vírus, winpatrol nem csinál semmit, pedig szerintem azért illene neki valamit böfögni, hogy ez és ez, ezt akarja indítani. Szal hogy derítsem ki, mi is indítja el állandóan ezt a hülyeséget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest