Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hacked_4064

csendes tag

Pár helyesbítés több fórum átolvasása után + a sájátom után is:

SCT Tulez!!! = SCT Rulez!! :)) (a legfontosabb)

Szal'

Sokan azt mondják a hacker a yo, cracker a rossz.
    Ez így yo is meg minden de hol maradnak akkor a prg feltötők változtassák meg a ''nevüket'', mert a csúnya ''crackerek''-nek nevezte el a nép?

Szal' gondoljunk pls a Crack-ekre pls.: Crack for Total Commander v5.50
    Gondolom ismerős pár embernek :)
    Vagy akármi másra.
    Ezt most azért mondtam, h a prg feltörő cracker névre inkább visszavezethető a cracker név a Crack-ből, mint a rossz indulatú hackerre.

1szó, mint 100, mindenki gondolkozzon el előre milyen célból és kire használja a cracker szót.

Ui.: Ennyi

-=/EarthQuake[SCT]\=-

• Hacked_4064

csendes tag

Hali!

Érdekes egy téma ami most a van a fórumon, olvasgattam sok hozzászólást a végét már nem sajna, mert nincs időm...

Szal' Hackereket tényleg nem fogsz itt találni, de ha érdekel a téma akkor nézz meg pár hacker oldalt érdeklődj a témáról több helyen pár hónap alatt lehet, h belerázódsz a dologba.

Ami nem nagyon teccik itt a forumon, h voltak emberek akik hozzászóltak és még a különbséget sem tudják a cracker és a hacker fogalma között. Most itt az idő, h tanuljanak vmi értelmet :))

Cracker: vmilyen módon egy programot tör fel, beregisztrál, ''kijátszva'' a prg-t,
    így teljesen, korlátozás nélkül tudja használni a prg-t anélkül, h megvette volna.

Hacker: Servereket tör fel, különböző módon. Általában csak a kezdő lapot változtatja meg és nem töröl le semmit.

Lehet, h elég homályosan fogalmaztam meg a dolgokat, akkor sorry. De aki nem tudja mi a különbség az elősször tanulja meg és utánna szóljon hozzá a témához.

Kicsi segítség hol találsz hackereket: pl. az IRC-n...
    Többet nem mondok, h hol.

De minek neked hacker egyáltalán?

Ui.: Ennyi

-=/EarthQuake[SCT]\=-

Új hozzászólás Aktív témák