- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
''A rendszer hőmérséklete 43 , proci 36-38 fok''
Nem figyeltetek fel rá, hogy 43 a rendszeré, 38 a procié?
Vinyók kapnak hűtést? PLlussz venti a házban? -
StoneBridge
senior tag
Hali! Van akinek segített, próba cseresznye. XP hibája is lehet, néha csinálja, néha nem.
Telepítsd ezt, talán segít! =/
http://support.microsoft.com/?kbid=823980#WinXP
vagy esetleg ha már kaptál valami víruskukacot, ez javítja (talán) =)
http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe -
zöldeszű
tag
A különböző windows-ok, az ide-kábelek, rack-ek és a vinyók master-slave dugaszolásai olyan katyvaszt teremthetnek, hogy némely guru is elvérezhet rajta.
A stabilan üzemelő két vinyós, dvd-s, cd-írós gépemen a pr.-master kiosztású maxtort cseréltem le samsungra. A régi w98 simán felment és futott, az új xp telepítésénél azonban a legkiszámíthatatlanabb pillanatokban és állapotokban fagyott le, vagy kékhalt bele a cucc. A ''guruk'' a videokártya, a ram, a lap és táp cseréjétől kezdve már egy új komplett gépet megvetettek volna velem, végül kiderült, hogy csak fel kell cserélni a kábelvégeken a vinyókat, és át kell dzsamperelni őket. (Ismét egy jót spóroltam, hogy nem a gurukra hallgattam:)) -
Cinder
csendes tag
A WinMe nem kezeli az ntfst tehát nem is láthatta volna a vinyódat, ha egyben van. Van progi amivel olvasható, de nem írható.
Más. Voltam hardveres gurunál, aki azt mondta, lehet a DMA-t nem kezeli le rendesen az alaplap vagy az eszköz. Ha nálad csak a vinyó csinálja akkor valószínűleg az, de ha a cd, dvd is akkor a lap ment tönkre. -
Jeanes
csendes tag
Az az érdekes hogy a mobil rack vinyot mar hasznaltam masnal is es ott is ujra indult a gep ME alatt minden szo nelkul,szal lehet vinyo lesz a ludas de a sanda gyanum az hogy ntsf-bol a winfosok csak 80GB ot tudnak stabilan kezelni es mivel ez a vinyo meg egybe van particionalva lehet hogy beokadik a winfos.
meglatom mi sül ki ebbol,most szetfogom szedegetni a vinyokat max 40 gb-os particiokra,a fejlemenyeket majd kozlom.
udv.......Jeanes -
Cinder
csendes tag
A táp most egy 300W-os mercury. Még egyszer! Nem hiszem hogy ezzel van a baj hiszen cd-ről cd-re simán másolok, de ha filmet nézek róla(cd-ről) akkor jön a reset. Ha az elemcsere nem jön be, minden segítséget szeretettel várok. Igaz itt a csere ideje a lap részéről, ha az a rossz. Lehet az a baj, hogy nagyon új a táp???
-
Cinder
csendes tag
Hali nekem is ugyanez a problémám, csak nekem sis chipsetes az alaplapom és több mint egy évig hibátlanul ment. Most új táp van a gépben mert a régi elfüstölt, de úgy gondolom nem vitt magával semmit mert azért elég márkás volt. Most arra gyanakszom, hogy a CMOS elemével van baj, kicserélem hátha. Szerintem megér neked is egy próbát.
-
Keitaro
addikt
Ez nem a táp lesz. Annak a vadi új FSP tápnak bőven elégnek kell lennie.
Reboot kikapcs és megnézése annak, hogy akkor mit ír ki, azt tudom, hogy lesz, de valaki mondta a driveres ötletet, az nem tűnik rossznak. Lévén tényleg egy nForce2-ről van szó :))
Majd este megtudjuk mi van ^^ -
marcee
addikt
Ha táp lenne, akkor miért pont lemezművelet közben akad ki és játék közben nem. ~2*10W<->~60+60W
-
Break
senior tag
szerintem is a táp a ludas....bár nem lenne rossz kikapcsolni az automata ujraindítást rendszerhiba esetén...ha tényleg fagy akkor látnád legalább, hogy miért...
-
-
nygma
addikt
esetleg irq-ütközés?
-
c*
aktív tag
nem egy rossz kis konfig . . . :C
-
marcee
addikt
Kapcsold ki az automatikus újraindítást, akkor talán a kékhalálból kiderül valami.
Nem ismerem ezt a lapot, de gyanítom, hogy valami új nforce2-es, aminek még gond van az ide driverével. Melyik driver csomag van feltelepítve? Az ide vezérlő verzióját nézd meg. Van ezen a lapon raid/kiegészítő vezérlő? Ha igen melyik drive-ot mire dugtad? -
Cane
őstag
Csinálj egy próbát!
Mielőtt jön egy-két fórumtárs, hogy vegyél 500W-os csiftekenermaksz tápot, azelőtt le kellene húznod pl. a cd-ket (vagy más nem létfontosságú cuccot) hogy ne kapjon áramot és így próbáljad kiakasztani a gépet. Előfordul, hogy a tápod már gyenge ennyi és ilyen jó kis cucchoz. (hát még ha még húzva is lennének a dolgok...) -
zsoltee10
addikt
vagy ami még eszembe jutott, hogy az alaplap esetleg nincs kibékülve az infineon ramokkal. kompatibilitási listán meg kellene nézni, még gondolkodom...
-
zsoltee10
addikt
pff, késő van elsiklottam a táp neve felett, bocsi. :)
beleírtam a 2. hsz-dből ami az elsőből kimaradt. :)
hát, így első ránézésre fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. a táp szvsz elég neki, csatlakozók rendben? látom proci sem forró, másik vinyóval esetleg meg kellene próbálni. -
Jeanes
csendes tag
Amugy nem irnad at az elso 2 bol az elso hozzaszolasomat mert csak a fejemben volt meg hogy mit irnek de ezt nem tettem meg es nekem nincs jogosultságom valtoztanti rajta.
koszi....... -
Jeanes
csendes tag
Aopen tapom van...de irtam is a listában.
-
Jeanes
csendes tag
Nagyon késő van mar számomra ezért irtam össze vissza szóval a gep ujraindul , rebbotol minden hibauzenet minden fagyas nelkul.Szoval ez a gond....:(
-
Jeanes
csendes tag
Hi all!
Config :
- Sapphire 9800PRO 128MB TV/DVI
- 2x512MB Infineon DDR 400Mhz
- AMD K7 2600 XP 333MHz Barton
- Thermaltake Volcano 9 venti
- Epox 8RDA3G
- 2* Seagate BARRACUDA 120 GB 7200RPM 8MB Cache ATA 100
- FLOPPY Samsung 1.44MB
- Samsung 52x24x52x BOX
- Teac DV
- Logitech MX310
- AO-FSP350-60PN
- iiyama Vision Master Pro 454 - HM903DT
- Creative SB-AUDIGY2 oem
- CODEGEN 6044L
Probléma:aa vas 5 napos és 3 nap tapatszalatai alapjan követkeőket vettem észre.Tesztek jatékok futnak minden gond nelkül órakon át viszont komolyabb lemezműveletek közben (telepítés , másolas egyik vinyóról a másikra,halozaton stb...) gep ujraindul , rebbotol minden hibauzenet minden fagyas nelkul.Szoval ez a gond....
A driverek a legujabbak minden eszkozhoz kiveve az ati kartyat mert ott 3.7 catalyst.
Op rendszer XPsp1 magyar.
A rendszer hőmérséklete 43 , proci 36-38 fok.
Varok barmilyen építő jellegű hozzászólást,5letet a probléma megoldására.
bye.......Jeanes
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest