- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
Devilke11374 #190279 üzenetére
tobb fizikai melost ismerek, aki a melo mellett focizik, fut.
1-kor egy gyors szunya, 3 korul egy kocogas? aztan begyujtod a gyerekeket es mehet a program veluk. -
python1
veterán
válasz
Devilke11374 #190291 üzenetére
Igen, arra kell figyelni, hogy ha érzékeny vagy a laktózra, akkor menteset kell venni.
Én viszont ajánlok 1 fajtát, ár értékben a legjobb, már csak azért is, mert ha ki akarod zárni a szukralózt és egyéb mérgeket az életedből, akkor van belőle steviás, igaz az éra kicsit magasabb. [link].
Ezt is csak azért ajánlom, mert kb ezen az árszinten, az összes másik gyártó proteinjétől, kivétel nélkül puffadtam, és kritikán aluli az oldódásuk( sima tejpor jelleggel).
Amit még megtehetsz, hogy előre zabpehellyel kevered a proteint, felöntöd vízzel, vagy felesben tej-vízzel, aztán elviszed magaddal, bármikor bekanalazod, és meg is van oldva az étkezésed, el is telít, és az élettani hatása is csodás. -
Peaceliker
addikt
válasz
Devilke11374 #190291 üzenetére
Igen, ezekre. Márkát nem akartam írni, mert itt az egyből egy kisebb hitvitát vált ki
-
python1
veterán
válasz
Devilke11374 #190283 üzenetére
Első körben, felezd le a péksütik mennyiségét.
Nekem a protein bevitel oldotta meg a cukros nasik hiányérzetét, nálam a vacsora már csak protein, az utolsó szilárd kaja 4-körül van. -
python1
veterán
válasz
1-éve indultam kb 100kilóról, mára 88kg-ot nyomok 182cm magasság mellett, tulajdonképpen 92-95 lett volna a megcélzott tömeg, de nem bánom, hogy most egy kicsivel több ment le, majd visszaszedem.
Én első körben a nasikat, cukros kajákat iktattam ki, drasztikusan a kajálási kultúrámon nem változtattam, mert amúgy nem ettem a fő étkezésekre szemetet.
A biciklizés a legjobb szerintem, igaz én itthon nyomom van egy masszív spinning keróm, heti 3x 40percet tekertem rajta intervallumban, mellette még heti 5x 1óra súlyzós edzés.
Az étkezési szokásaidon is lehet változtatnod kellene, hogy ne szedd vissza a ledolgozott zsírt.
Neked heti 4-5 alkalmat mondanék, párom 15 kilót adott le így 1-év alatt. -
Peaceliker
addikt
válasz
Leginkább az éves lesz a kulcs. És nem is diéta, hanem életmód váltás ami kell. Van akinek ez könnyen megy, de legtöbbeknek nem (pl nekem semmit).
De máshogy nem fog menni.
Amúgy amit megpróbálhatsz, az a séta, amennyire belefér erőltetett tempón. Ez nekem pl olyan, hogy ezt kb bármikor tudok, futás az nem az én világom sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged