- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
laskr99 #169722 üzenetére
azt gondolom a célodat - legalábbis a zsír le részét - ezzel a kajával is el tudod érni ha elegendő ideig vagy kalóriadeficitben, de hozzáállásod (lehetőségeid
legyünk megengedőek) és gondolkodásod a kérdésben olyan, hogy szerintem itt mi teljesen feleslegesen túráztatjuk magunkat érdemben semmilyen segítséget nem fog jelenteni neked. De ez nem probléma nem mindenkinek azonosak a céljai és nem mindenki hajlandó gyökeresen változtatni a dolgokon.
-
Madwe
nagyúr
válasz
laskr99 #169719 üzenetére
Ezzel baromi nagy kcal deficitben vagy… ami rohadtul nem jó. Az egy dolog hogy rengeteg izmot vesztesz így (pláne hogy iszonyat alacsony a fehérjéd. Pláne h nem edzel rendesen) de ráadásul az anyagcseréd is szétbaxod… ami ha tartós fogyást szeretnél rohadtul szerencsétlen helyzethez vezet majd. Persze ha világ életedben éheztetni akarod majd magad s napi 1-2 óra kardiót letolni csak h ne hízz akkor végülis jó az irány… hidd el, a topikban itt sokan vagyunk akik nagy felesleget adtunk le, tudjuk miről beszélünk ezesetben, nem csak világ életében fitt izmos emberek vannak itt… a kulcs a fenntartható életmódváltás, s az nem lehetséges ekkora deficitben… így sikerült is elérnem h normális maradt az anyagcseém, néha még túl jónak is érzem… 75-85kg között mozgok szálkásítás/tömegelés esetén, s 2800kcal az nekem már egy akkora deficit h alá semmiképp nem mehetek, még azzal is szaladnak le rólam a kilók… ok, én sokkal többet mozgok, de nem ennyivel
először lődd be mi lehet a szintentartási kcal igényed s az alá ne menj max 500kcal-al - de ez 1500-1800kcal alatt tuti nem lesz. Ez amit te beviszel még egy 40kilós lánynak is kevés…
másrészt próbálj meg fehérjében gazdag ételeket enni, ne ilyeneket. Az se kifogás h nem szereted a hús - én TÉNÉ étkezem, semmilyen állati eredetűt nem eszem, fehérjeport sem, mégis elérem könnyen a 2g/tskg fehérjét még szálkásítás alatt is (amikor nehezebb, lévén % akkor magasabb a fehérje, kevesebb kcal miatt)
s egyébként javaslom ha tudsz inkább teljes értékű, ne feldolgozott ételeket egyél, ez a zsemle meg párizsi meg vaj… hát ezeket kerülném…húsok, halak, tojás, cottage cheese imondjuk ez erősen feldolgozott
) , bab, lencse, csicseri, gomba, bulgur, barnarízs, zab, amaránt, kendermag, lenmag, dió, paradió, mandula, mandulavaj s ilyesmiket próbálj meg beépíteni étkezésedbe. Ha vmiért úgy gondolod megunod a saját ízeid játsz a fűszerekkel - fahéj, curry, garam masala, stb… Egyél minden étkezésben vmi fehérjés dolgot minimum, lehetőleg legyen mellé zöldség is… ne félj a gyümölcsöktől, magvaktól sem, pláne ameddig ilyen alacsony a kcal beviteled.. Főzni kezdetben senki nem tud de hamar ráérez az ember… időben is hamar megleszel vele, gyorsabban mint gondolnád. Ok, mosogatni kell majd sokat… először próbálj meg csak 1 étkezést 100% kiváltani saját kosztra ami nem feldolgozott - erre a legegyszerűbb általában a reggeli, de lehet esetedben a vacsora… a zabos reggelire már kaptál fent tippeket, nekem pl a gyorsan nincs időm rántsunk össze reggelit zabom:
100g zab, rá 0.2l cukormentes szójaital (most nyáron be hűtőbe 2 perce s hidegen készítem, de egyéb esetben nem hűtöm hanem mikrozom 2 percig) rá 10g lenmagpehely, 10g kendermag, 10g 10% zsírszegény kakaópor, fahéj, 100g fagyasztott gyümölcs (áfonya, szeder, málna, banán). Az egész megvan 3-4 perc alatt… ha gondolod tehetsz bele még fehérjeport is…
vagy ugyanez ha reggel ennyi időd sincs: overnight oats formában: a fentebbi dolgot előző nap este elkészítem egy bödönben s hűtőbe teszem másnap reggelig - így az állaga is más lesz, változatos is így -
bigmasterg
addikt
-
Qtya123
őstag
válasz
laskr99 #169722 üzenetére
"Reggelit szendvics és társaival tudom megoldani. Ha HO van akkor még okés a valahogy kevergetése a kajáknak."
Reggelire tudod azt is csinálni, hogy bedobsz a turmixgépbe mondjuk 120 gr zabot, 1 banánt (az kb 120-130 gramm hámozva), 40 gramm fehérje port, aztán felöntöd 4-5 deci vízzel és gyerünk. Megspékelheted még fagyasztott gyümölcsökkel, egy kis fahéjjal, lenmaggal, lenmagliszttel, vagy bármi mással. Aztán ha nincs időd otthon elfogyasztani, akkor bevágod egy shakerbe és viszed a melóba.
Az elkészítése nem tart tovább, mint a szendvicseknek és így már reggel lényegesen több tápanyagot tudsz bevinni, mint a szalámis zsemlével. Ráadásul ezek a felvágottak nem az egészséges alapanyagok tárházát tartalmazzák finoman fogalmazva.
-
Janaboy
veterán
válasz
laskr99 #169719 üzenetére
Csak hogy az 1100 kalória kevés.
Én amúgy kb 1400 kalóriaval viszek be kb 130-140 gr fehérjét, 120-140 gr közötti szénhidrátot es kb 30 gramm zsírt.
Szóval az 1500-1600 kalóriát simán ehetsz és még mindig deficitben leszel.
Amúgy délben csmell este csmell, reggeli zabkasa túróval és már majdnem meg is vagy
A másik amit itt is sokat ismetelnek, hogy ezek a zero üdítők nem jók, persze nem arról van szó, hogy ne igyál néha, de nem folyamatosan.
Helyette sima víz (szensavmentes ásványviz vagy csapviz). -
aelod
veterán
válasz
laskr99 #169691 üzenetére
De ahogy számolgatom szerintem nem elég a bevitt fehérje, emiatt pótolni szeretném.
Miért nem viszed be rendes étellel? 80 kg tst-hoz (1 ts kg/2g fehérje) az a 160g nem kellen gondot okozzon.
Pure gold-ot nyomja mindenki mert a Király Laci beállt mögéje.
de amúgy bármelyik megteszi és nincs bajod a tejsavó fehérje emésztésével (feltételezem tejsavóra gondoltál fehérje alatt elsősorban)
ez viccnek is rossz. Kcal deficitnek megteszi de ezek mellett ne várj nagy izmosodást
-
Madwe
nagyúr
válasz
Ha a gerinced ramaty állapotban van a hasprést nem biztos h ajánlanám, ezt is leokézták? de amúgy a törzs izmokat meg fejleszd, szóval az irány jó, csak maga a gyakorlat nem a legjobb
bár inkább a törzs stabilizáló izmok a fontosabbak ekkor... deadbug, birddog, plank s egyebek (sok van) valamint fenék... Ezeknek a volumenét is növelném, sztem több lehetne mint amennyit most csinálsz. alsóhátra is csinálnék valamit (ha nincs hozzá padod akkor supermant variációkkal).
guggolás s fekvő mellé még egy húzódzkodást is csinálnék egyéb izmokra. -
Woodslave
félisten
válasz
ilyen "edzés" mellett (no offense) tök mindegy milyen fehérjét szedsz, kalóriadeficitben maga a tény hogy "magasabb" a fehérjebeviteled az izomvesztéstől nem óv meg.
Kezdő és haladó fehérje sincs, szóval ha szükséges akkor bármilyen normális gyártó fehérjéje (tejsavó ha nem vagy allergiás) megteszi. Mivel Ízlések és pofonok próbálkozni kell.
Én most mindenkinek a pure gold belga csokisat ajánlom brutál jó íz, állag stb. De lehet neked pont nem jön be.
-
Madwe
nagyúr
válasz
laskr99 #165839 üzenetére
Kaját rendelni drágább, cserébe tele van cukorral, liszttel, olajjal. Ezeket mind kerülni kell diétán, ugye.
amúgy diéta témához mindenkinek: sok diéta van, de esetedben csak az működik, amit be tudsz tartani s be is tartasz. Konzekvensen, ameddig célod el nem éred. S utána se a bigmacre váltasz vissza, hanem teljes értékű, normális kajára lehetőleg.
azt kell megtalálni, neked melyik válik be, 500 kalóriás deficit eléréséhez.
ami mindegyikben alap kell legyem, az a 1.5-2.5g/testsúlykg fehérje, s MINIMUM 0.5g/tskg zsír.
az, hogy ezen felül valaki magasabb ch-s irányba megyek (alacsony glikémiás indexxel lehetőleg, lassú ch, nem cukor és társai, gyümölcsökből max bogyósok pl) vagy magas zsír (keto, ezt is rohadt könnyű szarul csinálni, s első 3 hét átállás pokol) vagy egy balanszolt ch zsír, az mindegy. Lehet időszakos böjttel pl reggelit kihagyni, akár omad mód napi 1x enni (ez keton egyszerübb a leptin ghrelin értékek miatt), vagy 5-6 kis adagot, tök mindegy, mindegyik tud működni. Az a lényeg hogy olyat válassz, ami neked tetszik s tudod tartani s nem éled megkötésnek.
de azért cukros szarokat, tejet, olajat kerüljétek könyörgöm mert csak magatokat lövitek tökön. Zsír lehet, de ne üres zsír azaz olaj... lenmag, kendermag, diófélék, mogyoróvaj, tahini, bármi ami nem 100% préselt zsír...
nameg ha az egészség fontos, akkor azért igyekezzünk már zöldségeket is tolni, spenót, zöld levelesek, keresztesviráguakat, áfonyát tessék napi szinten fogyasztani, tele van vitaminnal, laktat, alacsony ch.na most jól belekóstoltam minden téma felületébe, de kicsit kiakasztott pár hsz
-
tibcsi0407
félisten
válasz
laskr99 #165842 üzenetére
Én minden nap azt eszek.
Első hónapban csalókaját sem szoktam tartani, de később azért vannak hétvégente 1-2 kajálás alkalmával kitérők.
Tehát Te kicsivel kevesebb, mint 1 kg csirkemell árát költöd el kb 100-200 grammra.
Na ugye?
Bevinni nem tudsz a munkahelyre? Azon a pénzen, amit itt megfogsz, abból pedig vehetnél fehérjét. -
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
laskr99 #165830 üzenetére
Cookpad például: [link]
A gyümölcsös, csokis, mézes recepteket nyilván hanyagold.
Ahogy Atee kolléga írja alattam, a kókuszreszelék is jó dolog, jó zsírforrás is. De számolni kell vele mindenképpen!
Én biztos beruháznék egy fehérjére is, megkönnyíti a dolgokat.(#165832) Speeedfire
A kávéba mi rizstejet, vagy kókusztejet teszünk egy-egy kortyot, mert az van itthon.
Az asszony tejérzékeny. (nem csak laktóz, hanem tej)
-
Speeedfire
félisten
válasz
laskr99 #165819 üzenetére
Egész olcsón szoktak lenni 4-5e/kg, ha nem tudsz olyan sokat enni, vagy kényelmesben akarod tolni.
A gasztro builderen van pár recept, meg biotech oldalán. Instán meg annyi van, amennyit nem szégyelsz. pl fit_cinnamontomi oldalán sok jó dolog van, túl sok
gyuri860213: Ezt a GAL-t már többször olvastam. Miben jobb, mint egy más "gyúrós" multivitamin. Én pl most biotech multi for man-t tolok, de azt mondták rá tele van szeméttel.
tibcsi0407: Szerintem is a víz + zab jó kombó. Vagy rizskása, kis fahéjjal edzés előttre.
Én szoktam azért laktóztmentes 1.5%-os tejet tolni a kv-ba, kb 1 deci. Napi szinten ~2 deci ilyen tej.
Este szoktam még kb 50g sajtot, de arról is le akarok majd állni.
mayday00: Te vagy az Angel? -
tibcsi0407
félisten
válasz
laskr99 #165824 üzenetére
Én étrendtől függően szoktam zabot kimérni, most 30 grammot reggeliztem például.
Teszek hozzá egy kupak fehérjét (35-40 gramm, változó), meg 20 gramm kesudiót. Így egész jó fehérje, zsír és CH bevitelem is van egyben.
Smoothie készítőben szoktam összekeverni és megiszom.
De teheted a zabot forró vízbe is és amikor már hűl, akkor beledobod a fehérjét.
De ha fehérjére nem akarsz költeni, akkor ízesítheted fahéjjal is nyugodtan. A jó zsírokat és a rostokat mindenképpen tedd bele az étrendedbe, mert azok szükségesek, hogy jól haladj előre. -
gyuri860213
tag
válasz
laskr99 #165820 üzenetére
Zőccség? sokkal jobban eltelít a kaja ha eszel mellé zöldségetket, frissen. A zab okes, de én is éhes vagyok utána már 1-2 órával, pedig van hogy megeszek 100-120g-ot is. Inkább legyen kevesebb zab, több fehérje és zsír, zöldség, (tojás, sonka, tk kenyér, vagy zablepény zöldséggel) ebéd, vacsora szintén. Számold a makrókat mert tényleg csak úgy tudsz fogyni ha deficitban vagy. gyümölsc helyett diétában ott vnnak a zöldségek, vagy használj multivitamint. GAL márkának vannak jók pl. vagy doctor's best, life extension márkák.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
laskr99 #165816 üzenetére
De miért eszel aszalt gyümölcsöket, nektarint, tejet?
Gyakorlatilag abból, amit leírtál egyedül a csirke és az édes burgonya normális diétás kaja.
Gyümölcsök, tej, cukrok, kuka diétában, ez alapszabály.
Egyél zabot fehérjével, egyél ebédre nagyobb mennyiségű csirkét rizzsel, édesburival, vagy akár teljes kiőrlésű tortilla lappal, vacsorára ne 3 tojást egyél, egyél 8-at, de abból 5-nek dobd ki a sárgáját, vagy vegyél külön tojásfehérjét, az Aldiban még vettem nem is olyan régen. Ehetsz tonhalat is (nem olajosat) salival, vagy süthetsz palacsintát zabból, fehérjéből, stb.
Gondolom a napi makrószükségleteidet sem számoltad ki, hidd el, anélkül nem lesz célravezető a diéta, ha csak random összeeszel ezt-azt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
laskr99 #165781 üzenetére
Én kb 3 perc alatt készítem el a reggelim:
- rizspehely, banán vagy zab a CH forrás (mennyiség annak függvényében, hogy diéta, vagy tömegelés van-e)
- egy kupak fehérje
- 20 g kesudió
Bedobom a smoothie készítőbe 300-400 ml vízzel, összekeveri és megiszom
Müzli nem való semmilyen formában testépítő étrendbe (még a leglazább hobbiszinten sem) -
Madwe
nagyúr
válasz
laskr99 #165781 üzenetére
Ez esetben overnight oats, este összeállítod, be a hűtőbe, reggel kikapod s bent megeszed. Vagy ha van bemt mikro, akkor a zabkásád ott is össze tudod rántani, főleg ha bent tudsz tárolni zabpelyhet, magvakat, növényi tejeket.
tejet én mindenképp kerülném, ha drágállod a mandulatejet (4-500ért van mindig valahol akcióban) akkor magad is lefőzheted töredék áron, hétvégén pl.fehérjepor: nem a fehérjepor kell az izom megtartásához, hanem elegendő fehérje. Ezt elérheted normális kajával is, a fehérjepor csak segít az elérésében, ha amúgy amit eszel nem annyira fehérjedús. 1.5-2g/testsúlykg-ra törekedj, sztem simán hozhazó porok nélkül is, pláne ha eszel állati eredetűt is
gyümölcs se épp a leginkább fogyózós étel, persze gyümölcs s gyümölcs között is van eltérés. Egyébként ha étkezés elött eszed fél órával, nem utána, akkor azzal elvileg vmennyivel jobban jársz felszívódás terén. Igyekezz a ch-idat (pl gyümölcsök) az edzésed köré, 2 órával elötte, 1 órával utánára időzíteni. Ilyen szempontból tényleg jobb lenne reggel inkább zsírosabb, fehérjésebb étket tolni, eleve nagyobb az inzulin reakció reggel, szóval ha reggel edzenél, még akkor is véleményes lenne
-
Madwe
nagyúr
válasz
laskr99 #165779 üzenetére
Szerintem: a műzli nem laktat, iszonyat feldolgozott ch, kb cukrot is ehetnél, s a pékáruval egy kategória. Ha már valami, akkor inkább zabkása - s tej helyett mondjuk unsweetened mandulatejjel, azzal megintcsak fogod a kalóriákat. Mehet rá fahéj, fagyasztott bogyós gyümölcs pl, ha zsír belefér (ha pékárut ettél, akkor gondolom igen) akkor lenmagpehely, kendermag, chia mag, 100% mogyoróvaj - vagy ha feldolgozottal nincs bajod, akkor mogyoróvaj por, emelt fehérjével. Kevés só jót tezs az édesebb ízvilágnak, ezt ne felejtsd
Vagy fehérjeport bele, ha van vmi amit amúgy is szedsz
vagy másnapos kása / overnight oats is mehet, amikor előző nap hűtőbe teszed beáztatva, h kicsit feldobd s változatos legyen.
de pékáru helyett is ha pl teljes kiörlésű, rostos dolgokra váltod, már azzal is nyersz valamennyit, mert nem instant cukrot viszel be, lassabban szívódik fel, tovább kitart. -
gyuri860213
tag
válasz
laskr99 #165779 üzenetére
Cukrozatlan kókusz vagy mandula, rizstej. Cukormentes műzlivel ha létezik ilyen... amúgy zabkása lenne a legjobb, ízesítve tetszés szerint. Tejet is kerülni kellene, nem igazán diétába való. Amúgy jobban jársz ha reggelire zsírt és fehérjét viszel be szénhirát helyett.
-
gyuri860213
tag
válasz
laskr99 #165342 üzenetére
"elektromos rollerrel járok, meló az pest átellenes másik fele, 21km csak oda."
Vegyél egy bkv bérletet, szállj le 16km után, és sétálj további ötöt, így a mozgás egy része is letudva. Reggel meg tudsz otthon is mozogni meló előtt. akár kocogás vagy HIIT a lakásban, yt a barátod. -
Madwe
nagyúr
válasz
laskr99 #165336 üzenetére
Egy pull push bontással ha más izomcsoportokat dolgoztatsz meg, akkor lehet edzeni egymás után, akár minden nap is így.
Ha csak hétvégén tudsz főzni, főzz előre, meal preping egyszerű, szerdáig megfőzöl mindent, s akkor 2-3 napos kaját kell csak felmelegíteni.
Rendszert prbálj bevinni az étkezéseidbe, az nem baj ha időszakos böjtölsz (pl reggeli kimarad) de legyen konzisztens, ne össze vissza mikor hogy. A pékárut totál felejtsd el, az csak üres cukor üres liszt és üres zsír, semmire nem jó csak h éhes legyél s hízz tovább. Ja, meg finom s olcsó, de nem véletlen
Ha gyors olcsó megoldás kell, vegyél pl tonhalat natúr lében, mellé valami salátát s kész is a kaja, vagy akár felvágott natúr csirkemell, mellé paprika, wasa fibre ha ragaszkodsz a kenyérféleséghez pl. De inkább saláta ahelyett is
Ha fogyni szeretnél, javaslom mellőzd a rízs s egyéb ch féleségeket, csinálj a csirke mellé inkább salátát, spenótot.
Reggelire zabkása pikkpakk megvan, bele egy kis fehérjepor pl, vagy magvak.
Használj naplót, pl myfitnesspalt, h trackeld a makróid, kalória beviteled. Zsírbeviteled a súlyod fele legyen minimum grammban, fehérje a súlyod grammban minimum, de akár kétszerese is lehet, ch meg minél kisebb annál jobb, ha megy a 0 told azt
Rostbevitelre figyelj, napi 20-30g azért legyen meg!
Mozogj minden nap, ha edzeni nem is tudsz, járj pl biciklivel melóba / home office esetén ebédszünet idejében tök jókat lehet edzeni amúgy
Saját súlyos edzés eleinte ok, de ott sem árt pár kiegészítő (pl ab wheel decathlonból, húzódzkodó rúd, rá esetleg gyűrűk) de előbb utóbb azért érdemes súlyokba is bele bele nyalni
Ne feledd, h ez maraton, nem sprint, ahogy nem 1 hét alatt jött rád a felesleg nem is 1 hét alatt kell leadni, legyen fenntartható amit csinálsz, ne önsanyargatós szenvedés csak h túllegyél rajta, mert hamar feladod / amint vége van minden is visszajön meg még egy kis extra.
-
-
cettlee
őstag
válasz
laskr99 #165332 üzenetére
én reggel fél8 körül eszem natur kisszemü zabpelyhet 1 adag fehérjeporral hogy legyen ize, rá melegviz és összekeverem(1 perc megcsinálni). 11kor turmix, 2kor egy bazinagy szelet csirkemell valami körettel(bulgur) és zöldséggel. Sültkrumpli nagyon rossz. 6 körül turmix, 9 körül hagymás tojásrántotta(5 perc). Természetesen néha mást eszem de ez a kajálásom gerince, vacsira jobb lenne turo, tonhal, csirke salátával stb.
A zabpehely és az ebéd köretének mennyiségével szabályozom a bevitt szénhidrátot.
Próbálgattam én is ebédre menüzni, de nagyon nem mindegy hogy valami vékony rántottcsirkét kapsz vagy megsütök magamnak egy 300grammos adagot. Pizza meg ilyen szarokbol csak pár szeletet max, hambi néha jöhet. Mértékkel minden jöhet ha eleget mozogsz. Ha keveset mozogsz akkor nulla liszt és nulla cukor. Mozgás nélkül is lehet fogyni mert probáltam. -
-
-
Lacy6
senior tag
válasz
laskr99 #156445 üzenetére
Lehet betegség (hormonzavar), az orvosi szaknyelv ginekomasztiának hívja, ez a férfiak mellének megnövekedését takarja, melyet az ösztrogénszint (nő nemihormon) emelkedése és a tesztoszteronszint (férfi nemihormon) csökkenése okoz.
Második ok, hogy a testedben található felesleges testzsír ott tárolódik.
Izomépítő és zsírégető edzéssel el tudod tüntetni. A súlyzós edzés ugyanolyan fontos, mint a kardió edzés. Sőt muszáj izmot építened, hogy beindítsd a szervezeted hormonrendszerét és vele a zsírégetést. Ezt pedig csak a súlyzós edzésekkel érheted el. -
Zola007
veterán
válasz
laskr99 #156441 üzenetére
Ez nem a Comic-Con, hogy állandóan kockákba fuss bele.
Napi szintű mozgás és egy konstans étrend kell neked, semmi extra.
Összefoglalóban lévő sárga-bogyó étrendi részét olvasd át, az jelen célodhoz több mint elég, ha tartod is magad hozzá 3-4 hónapon keresztül.
egy 130g prot 200g CH, 75g zsír kezdetnek megteszi, ez 2000 kcal, majd módosítod a fogyás üteme alapján 2-3 hét múlvaapropó Comic-con: egész jó cs*cs*k vannak az ilyesmin: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest